Overal werken. Overal beveiligd.

Ontwikkel een uitgebreide, schaalbare en op de industrie afgestemde cyberveiligheidsstrategie geschikt voor de Everywhere Workplace. We laten je graag zien hoe.

Bestemming bekend

Nu is het tijd om er te komen

Verbeterde beveiligingshouding. Doorlopend risicomanagement. Verminderde verstoring. Je weet waar je moet zijn. Maar daar komen? Dat is een uitdaging.

En dat is waar Ivanti erbij komt. Wij werken met je samen bij elke stap om een alomvattende, schaalbare en op de kaders afgestemde cyberbeveiligingsstrategie op te bouwen. Eén die ontworpen is voor de Everywhere Workplace en het volledige spectrum van risico- en beveiligingsbeheer bestrijkt - van gebruikers en hun toestellen tot netwerken, toepassingen en gegevens.

Start jouw reis naar cyberbeveiliging

Wij hebben jouw M.A.P.

Weten waar je moet beginnen is het halve werk. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we de weg naar een veilige Everywhere Workplace in drie fasen verdeeld-Managen, Automatiseren en Prioriteren, of kortweg M.A.P.

Managen

Leg de basis.

Weet wat je bezit—en wat er op je afkomt. Krijg inzicht in wie je gebruikers zijn en welke apparaten en applicaties ze gebruiken voor een beter inzicht in waar je kwetsbaarheden liggen. Vervolgens manage, configureer en beveilig je alles tot een bekende toestand.

Automatiseren

Verlicht de last.

Maak menskracht vrij door repetitieve, handmatige processen te automatiseren, zoals het bijhouden van inventaris, het inzetten van toestellen en het uitrollen van werkruimten en applicaties. Voeg zelfherstellende en zelfbedieningsoplossingen toe om de behoefte aan interventies door het IT-team verder te verminderen.

Prioriteren

Richt je middelen op de meest urgente bedreigingen.

Elimineer het giswerk en kies voor een strategische aanpak van risicobeperking en herstel. Geef IT de informatie en de mogelijkheden om kwetsbaarheden te identificeren en te prioriteren op basis van actieve risicoblootstelling, betrouwbaarheid en naleving.

Drie fasen. Zes stappen. Eén alomvattend programma voor cyberbeveiliging.

Ivanti's uitgebreide aanpak van cyberbeveiliging is afgestemd op toonaangevende kaders zoals NIST, CIS en Zero Trust. Het maakt het beveiligen van de Everywhere Workplace niet alleen mogelijk—maar ook haalbaar.

Stap 1

Krijg volledig zicht op je bedrijfsmiddelen

Je kunt je bedrijfsmiddelen niet effectief beheren en beschermen als je ze niet kunt zien. Begin je reis naar cyberbeveiliging door ervoor te zorgen dat je volledige zichtbaarheid hebt over de bedrijfsmiddelen in je IT landschap.

Ontdek hoe

Stap 2

Beheer toestellen in één enkel platform

Met verkregen zichtbaarheid kun je elk toestel beheren, configureren en beveiligen vanuit één eenvoudige gebruikersinterface - of je nu op kantoor bent, op reis of thuis werkt.

Ontdek hoe

Stap 3

Creëer apparaathygiëne

Krijg tot op de minuut nauwkeurig inzicht in elke patch en de bijbehorende kwetsbaarheden op je endpoints. Geef vervolgens automatisch prioriteit aan reactie en verhelp kwetsbaarheden op basis van de waarschijnlijkheid van een inbreuk.

Ontdek hoe

Versterk tenslotte je beveiligingshouding door technologie te implementeren om bedreigingen die eigen zijn aan mobiele apparatuur te verdedigen en te verhelpen.

Ontdek hoe

Stap 4

Beveilig je gebruikers

Elimineer de oorzaak van 61% van de gegevensinbreuken: Wachtwoorden. Kies voor wachtwoordloze authenticatie met veilige mobiele toestellen als middel voor gebruikersidentiteit.

Ontdek hoe

Stap 5

Bied beveiligde toegang

Maak gebruik van een Zero Trust Network Access (ZTNA) benadering die een op identiteit en context gebaseerde, logische toegangsgrens rond toepassingen creëert om je aanvalsoppervlak te verkleinen.

Ontdek hoe

Stap 6

Beheer je naleving en risico's

Investeer niet zwaar in oplossingen voor het opsporen en voorkomen van cyberbedreigingen om vervolgens op spreadsheets te vertrouwen om beleid en controles vast te stellen, risico's te beperken en naleving te beheren. Maak het allemaal inzichtelijk - en optimaliseer je cyberbeveiligingsbeheer en -uitgaven - met een geautomatiseerde Governance, Risk and Compliance (GRC) oplossing.

Ontdek hoe

Het beveiligen van de Everywhere Workplace is nog nooit zo belangrijk of dringend geweest

Steeds verder toenemende endpoints.

De aan kwetsbaarheden blootgestelde punten zijn verveelvoudigd sinds de komst van de Everywhere Workplace. En nu 70% van de professionals aangeeft dat ze eerder voor werk op afstand kiezen dan voor een promotie, is er geen weg meer terug.

Te veel om te beveiligen. Te weinig menskracht om het te doen.

Meer dan de helft van de IT- en beveiligingsteams beweert dat alleen al het organiseren en prioriteren van kwetsbaarheden het grootste deel van hun tijd in beslag neemt. Dat is geen recept voor succes.

Evoluerende bedreigingen. Grotere impact.

De bedreigingen blijven zowel in frequentie als in geavanceerdheid toenemen: 59% van de organisaties werd het afgelopen jaar het slachtoffer van ransomware - met een gemiddelde schade van 4,24 miljoen dollar.

Met Ivanti kunnen we er met een gerust hart voor zorgen dat alleen vertrouwde apparaten toegang hebben tot onze bedrijfsapps, en we weten dat de nieuwste beveiligingsconfiguraties altijd naar hun apparaten worden gepusht. Sinds we naar de cloud en Zero Sign-On zijn overgestapt, voelen we ons nog beter over de beveiliging van onze cloud apps, die eenvoudiger en kosteneffectiever te beheren zijn dan ooit.

De oplossingen die het allemaal mogelijk maken

Discovery oplossingen

Krijg real-time zicht op je bedrijfsmiddelen.

Unified Endpoint Management oplossingen

Beheer en lever optimale ervaringen op alle soorten toestellen - overal.

Mobile Threat Defense

Bescherm en verhelp bedreigingen die gericht zijn op mobiele apparatuur.

Patch Intelligence oplossingen

Realiseer sneller en effectiever herstel van kwetsbaarheden.

Secure Access oplossingen

Bereik zero trust toegang die is ontworpen voor de Everywhere Workplace.

GRC oplossingen

Beperk de uitgaven voor risico's en cyberbeveiliging.