Beheer jouw Everywhere Workplace

Verras je gebruikers met een gepersonaliseerde, veilige werkervaring—overal.

Stel je eens voor dat je elk apparaat en elke applicatie binnen jouw bedrijf zou kunnen detecteren, provisionen, configureren en beveiligen - van datacenter tot cloud tot edge? Met Ivanti's Unified Endpoint Management is dit niet alleen mogelijk, het is zelfs makkelijker dan je ooit had verwacht.

2022 Gartner® Magic Quadrant™ for UEM

Gartner benoemt Ivanti tot leider op het gebied van UEM tools.

Forrester Wave™: Unified Endpoint Management, Q4 2021

Ivanti uitgeroepen tot leider in de Forrester Wave™: Unified Endpoint Management, Q4 2021.

Webinarserie

Meld u aan voor de Ivanti Unified Endpoint Management Webinar Track.

Zie alles. Beveilig alles. Overal.

Zie, beheer, configureer en beveilig elk apparaat vanuit één eenvoudige gebruikersinterface. Dat is de kracht van Ivanti's Unified Endpoint Management. Het geeft jou de mogelijkheid om beleid en rechten overal in een paar klikken af te dwingen en bedreigingen proactief en snel te ontdekken en te patchen. Het resultaat: een betere gebruikerservaring en geen compromissen op het gebied van bescherming.

Geef de vrijheid om te kiezen

Ivanti's Unified Endpoint Management geeft je inzichten om betere beslissingen te nemen die resulteren in een snellere, gepersonaliseerde dienstverlening. Tegelijkertijd stelt het je team in staat om hun beste werk te leveren op de apparaten en applicaties van hun voorkeur - zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

De tijd die we al hebben bespaard met Ivanti is tijd die we kunnen herinvesteren in het verbeteren van onze hele benadering van endpointbeheer om uiteindelijk de toekomst van onze studenten te verbeteren.

Personaliseer de werkplek van jouw gebruikers, automatiseer de implementatie van software en besturingssysteem en los problemen snel en automatisch op

Meerdere apparaten? Geen probleem.

Beheer iOS-, Android-, Windows-, Mac-, ChromeOS-, Linux- en IoT-apparaten gedurende de gehele levenscyclus —van onboarding, provisioning en beveiliging tot het buiten gebruik stellen.

Android

Het gebruik van Android wordt steeds gebruikelijker op de digitale werkplek, en het heeft een enorme invloed op de manier waarop werknemers hun dagelijkse taken uitvoeren. Google heeft van Android Enterprise een volwassen, bedrijfsklaar besturingssysteem voor mobiele toestellen gemaakt.

Lees verder
iOS

Apple heeft iOS ontwikkeld tot een volwassen, bedrijfsklaar mobiel besturingssysteem. Met elke nieuwe release levert Apple meer geavanceerde functies om IT-organisaties van elke omvang te helpen de installatie, het gebruik, het beheer en de beveiliging van iOS apparaten te vereenvoudigen.

Lees verder
macOS

Van organisaties van elke omvang wordt steeds vaker verwacht dat ze Macs ondersteunen als bedrijfsgoedgekeurde apparatuur. Om aan de wettelijke voorschriften te voldoen, is het noodzakelijk dat alle endpoints die toegang hebben tot gevoelige bedrijfs- en klantgegevens volledig beveiligd en beheerd worden.

Lees verder
Windows

Van bedrijven van elke omvang wordt verwacht dat ze Windows endpoints ondersteunen, waaronder mobiele toestellen en desktops. Tot nu toe werden voor PC-beheer allerlei hulpmiddelen gebruikt om te proberen aan al deze eisen te voldoen.

Lees verder
Linux

IT-afdelingen blijven worstelen met het verkrijgen van volledige zichtbaarheid, het handhaven van naleving, het beschermen tegen ransomware, en het invoeren van consistente geautomatiseerde patching processen van Linux endpoints. Bovendien kunnen bedrijfsgerelateerde beslissingen niet dagenlang op zich laten wachten door onsamenhangende gegevens over Linux toestellen.

Lees verder

Ivanti's Unified Endpoint Management-oplossingen

Met onze oplossingen voor endpoint management kun je de optimale ervaring bieden en beheren op elk soort apparaat — overal.

Ivanti Neurons for Unified Endpoint Management

Automatiseer implementaties, personaliseer werkruimten voor gebruikers en los problemen snel en overal op.

Ivanti UEM for Clients

Beheer en beveilig gebruikers overal op Windows, macOS, Linux, IoT en Chrome OS.

Ivanti UEM for Mobile

Ontdek geautomatiseerd, vereenvoudigd beheer en beveiliging voor al uw iOS- en Android-endpoints.

Ivanti Mobile Threat Defense

Beveilig mobiele gebruikers proactief met automatische detectie en herstel van bedreigingen.

Ivanti Neurons for Edge Intelligence

Identificeer en verhelp problemen snel met realtime informatie overal in uw onderneming.

Ivanti Neurons for Workspace

Vind sneller oplossingen en lever efficiëntere en productievere werkervaringen.

Ivanti Neurons for Healing

Schrap probleemoplossing uit uw agenda met automatische detectie, diagnose en herstel van problemen met endpoints.

Ivanti User Workspace Manager

Vereenvoudig het beheer van werkruimtes en lever ongelooflijke gebruikerservaringen.

We zijn er om academische vrijheid te ondersteunen en gebruikers in staat te stellen hun werk te doen, terwijl we ook de achterliggende beveiligingslaag verzorgen. Met zicht op het gehele landschap en de tools om de beveiliging in balans te brengen met gebruikersbehoeften is het eenvoudiger om aan beide doelstellingen te voldoen.

Onze klanten

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe je jouw endpoint management kunt vereenvoudigen, automatiseren en beveiligen? Neem dan contact met ons op.