Unified Endpoint Management Focus op de gebruikers en ze zullen meer doen met AL hun toestellen.

Altijd en overal gebruikersproductiviteit

Hedendaagse gebruikers verwachten hun werk gedaan te krijgen met een verscheidenheid aan apparaten in de huidige eigen omgeving.

Één UEM-oplossing

Manage gebruikerswerkruimte, niet alleen hun apparaten

Traditionele en moderne apparaten beheren

Lees onze whitepaper over hoe co-management u kan helpen op de weg naar UEM.

Controle hebben zonder dat gebruikers hun vrijheid verliezen

Vind het evenwicht tussen de bedrijfsbehoeften en de gebruikerservaring. Er is een hoger terrein waar zowel de IT als de gebruikers de beste gebruikerservaring bieden, terwijl de productiviteit en de veiligheid worden verhoogd.

Door meer te consolideren in één console heb ik één plek waar ik de uitrol van toepassingen, patchcompliance, softwarelicenties, antivirus en nog veel meer kan regelen.
Aaron OrtizManager, Enterprise Device Architecture

Manage hun gebruikerswerkruimte en al hun apparaten

Voor overal de beste ervaring

Waar is het gewenste punt tussen de ervaring op elk apparaat en wat u wilt leveren aan uw gebruikers? Hoe ziet het eruit als u dezelfde ervaring neemt en deze verplaatst van het ene apparaat naar het andere, een veelvoorkomend scenario in ziekenhuizen, scholen en winkels? Wilt u weten wat er op elk apparaat staat en er zeker van zijn dat het de nieuwste versie heeft? Dit zijn de soorten uitdagingen die Unified Endpoint Management helpt te controleren.

Unified Endpoint Management is de oplossing voor veel voorkomende pijntjes van de gebruikerservaring. Deze productlijnen bieden de belangrijkste mogelijkheden om oplossingen te creëren zoals Windows 10 migraties en onderhoud, geautomatiseerde isolatie en sanering van veiligheid-cyberaanvallen  zoals ransomware en malware. Ivanti maakt het eenvoudiger om uw gebruikers de juiste ervaring, middelen en privileges te geven om hun werk snel te doen, zonder verwarring, extra angst of erger.

ivanti endpoint manager

Oplossingen vinden om uw IT-behoeften en gebruikerservaringen in balans te brengen

Ontdek waarom Ivanti de enige leverancier is die het beheer, de beveiliging en de service van Cloud tot Endpoint kan verzorgen.

U bent slechts zo effectief als uw IT-netwerk

Meer informatie

Bevorder snelle groei, complexiteit en een personeelsbestand met meerdere generaties door hyperautomatisering. Zo maakt u proactieve, voorspelbare, voortdurend zelfherstellende en zelfbeveiligde apparaten mogelijk en ondersteunt u zelfvoorzienende eindgebruikers.

Meer informatie

87% van alle zakelijke professionals maakt gebruik van een PC en ten minste één mobiel apparaat om hun dagelijkse werk te voltooien.

Meer informatie

Volledige dekking met SCCM.

Meer informatie

Met veiligheidsinbreuken als  de nieuwe norm, is er een stormloop op het implementeren van effectieve veiligheidspraktijken.

Meer informatie

U moet de gebruikers, hun systemen en kritieke IT-middelen beschermen.

Meer informatie