Ivanti Endpoint Management en Workspace Management Zet je gebruiker centraal. Zo zijn ze overal productief.

Moeiteloze gebruikersmigratie

Ben jij klaar voor de stap naar Windows 10?

Eén centrale Endpoint Management-oplossing

Beheer meer dan apparaten. Beheer de digitale werkplek van je gebruikers.

Beheer traditionele en moderne devices

Lees de white paper over hoe co-management je kan helpen op het pad naar UEM

Controle over de digitale werkplek. Zonder gebruikers hun vrijheid te ontnemen.

Vind het evenwicht tussen bedrijfsbehoeften en gebruikerservaring. Creëer een win-winsituatie:  een optimale gebruikerservaring en tegelijkertijd de productiviteit en veiligheid te boosten. Het kan.

Door meer te consolideren in één console heb ik één plek waar ik de uitrol van toepassingen, patchcompliance, softwarelicenties, antivirus en nog veel meer kan regelen.
Aaron OrtizManager, Enterprise Device Architecture

Beheer hun werkplek en al hun apparaten

Ga voor de beste ervaring op elke locatie

Waar bevindt zich de gulden middenweg tussen de beste gebruikerservaring op elk apparaat en wat je beschikbaar wil stellen? Hoe zou het zijn als de gebruikerservaring overdraagbaar is naar andere apparaten - een gebruikelijk scenario in ziekenhuizen, scholen en winkels? Wil je weten wat er op de apparaten draait en of ze up-to-date zijn? Unified Endpoint en Workspace Management helpt om deze uitdagingen met vertrouwen aan te pakken. 

Unified Endpoint Management en User Workspace Management zijn de remedie om gebruikerservaringspijnen te verzachten. Deze productlijnen bieden de basisfunctionaliteit om oplossing te bieden aan Windows 10- migraties en onderhoud, automatische processen ter isolatie en herstel van cyberaanvallen zoals ransomware en malware, en geautomatiseerde onboarding- en offboardingprocessen. Dankzij Ivanti wordt het makkelijker om je gebruikers de juiste ervaring, middelen en bevoegdheden te bieden. Zo kunnen ze hun taken vlot afwerken in een transparante omgeving zonder verwarring of ongerustheid. 

ivanti endpoint manager