Overal veilig te werk

Maak elke IT-verbinding slimmer en veiliger

Vrijblijvend

Werknemers moeten productief zijn en vrijblijvend risico's inperken.

Lees de Whitepaper
Beheer en veiligheid

Al uw apparaten efficiënt beheren en beveiligen.

Video bekijken
Stop het touwtrekken

Tips om de medewerker en de IT-ervaring te verbeteren.

Infographic bekijken

De toekomst van werken

Medewerkers verwachten overal te werken

De werknemers van vandaag de dag verwachten om altijd en overal waar ze werken productief te zijn; denk aan keukentafels, banken, WIFI in een café, of mobiele hotspots, met behulp van een verscheidenheid aan apparaten, van desktop- en laptop-pc's tot tablets en smartphones. Ze willen dat al hun apparaten toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk, inclusief wearables en andere randapparatuur, en wat er ook gebeurt.  

IT moet een beleid implementeren om de apparaten van medewerkers overal te beheren en tegelijkertijd gevoelige applicaties en informatie te beveiligen die toegankelijk zijn vanuit en opgeslagen zijn op elk apparaat. En doe dit zonder afbreuk te doen aan de productiviteit, de ervaring, de gewenste werkstijl en het persoonlijke gebruik van het apparaat van de medewerker. 

Betere werknemerservaring en -resultaten leveren

Ivanti helpt IT teams betere ervaringen en resultaten voor de medewerkers te geven. Met zero trust-beveilging en contextuele automatisering kunnen IT-teams proactief en zelfstandig alle apparaten zelfgenezend en zelfbeveiligend maken, terwijl ze geweldige gepersonaliseerde ervaringen leveren voor elke medewerker, waar hij of zij ook werkt. 

Beheer alle apparatuur
Beheer al uw apparaten veilig op locatie, van cloud tot rand.
Risico's beperken
Beperk de inbreuken en ongeoorloofde toegang.
Efficiënte veiligheid
Voer veiligheidsupdates tot 80% sneller uit.
Proactieve sanering
Tot 80% van de endpoint-problemen oplossen voordat ze gemeld wrden door medewerkers.

Overal veilig te werk

Maak elke IT-verbinding slimmer en veiliger

Apparaat-detectie
Bekijk al uw apparaten die verbinding maken met uw netwerk, waar u ook bent.
Zero Trust-toegang
Vertrouwen hebben in de wetenschap dat uw beveiliging wordt ondersteund met zero trust-toegang, waardoor de gegevens, toepassingen en kritieke informatie van uw bedrijf op de juiste manier worden beschermd, waar uw gebruikers ook toegang tot hebben.
Contextuele automatisering
Geef uw medewerkers gepersonaliseerde ervaringen door middel van contextuele automatisering die het beveiligingsbeleid automatisch aanpast op basis van locatie en apparaat.
Proactieve sanering
Neem proactief actie op apparaten om aan de beveiligings- en nalevingsbehoeften van uw organisatie te voldoen. 
Uitgebreide IT
Beheer, beveilig en onderhoud elk apparaat dat uw medewerkers gebruiken om productief te zijn.
[vat de oplossing samen]
[vat de oplossing samen]
[vat de oplossing samen]

Betere werknemerservaring en -resultaten leveren

Met zero trust-beveilging en contextuele automatisering kunnen IT-teams proactief en zelfstandig alle apparaten zelfgenezend en zelfbeveiligend maken, terwijl ze geweldige gepersonaliseerde ervaringen leveren voor elke medewerker, waar hij of zij ook werkt.

Unified Endpoint Management

Geeft uw IT-teams en medewerkers betere ervaringen op een platform dat verschillende apparaten ontdekt, beheert en beveiligt van ter plaatse tot aan de rand.

Beveiliging

Verplaatst uw organisatie van een reactieve naar een zelfverzekerde houding, zodat u zich sneller kunt aanpassen aan moderne bedreigingen en betere resultaten kunt ervaren.

Servicebeheer

Biedt een geïntegreerde en bewezen Service- en Assetmanagement oplossing om de operationele snelheid, kosten en kwaliteit te helpen verbeteren en tegelijkertijd gepersonaliseerde en proactieve ervaringen te leveren voor IT en daarbuiten.