Ik wil...

Service Management via de cloud

Maximaal efficiënt
Lees het rapport over hoe service automatisering de efficiëntie opvoert.
Meer Info
Gratis E-Book
Ontdek alle geheimen: 5 manieren om je ITSM te moderniseren
Nu Downloaden
Hoe zit dat?
En nu wat meer in detail: uit welke opties kan je kiezen?
Een Kijkje Nemen

IT Service Management vanuit de cloud

Beperk de kosten van je IT infrastructuur

Verlies geen tijd meer aan het installeren, onderhouden en beveiligen van je hardware en software: Investeer je tijd in het creeëren van waarde voor de business. Maak de ondersteuning van je gebruikers kinderspel zodat je flexibeler bent en vlot kan reageren op nieuwe businesstrends. 

Haal je ITSM weg uit de jaren ‘90. Maak met ons de stap naar de cloud. 

Waarom ITSM vanuit de cloud?

Een ITSM oplossing via de cloud geeft je flexibiliteit en vrijheid om de beste en nieuwste functionaliteiten in te zetten voor je servicedesk. Daarnaast is IT service management vanuit de cloud makkelijker te beheren en onderhouden én ben je altijd up-to-date met de laatste snufjes. Dat klinkt niet verkeerd, toch? 

Voorspelbare kosten
Beperk je cost of ownership en voorkom onnodige hardware uitgaven. Abonneer je op Ivanti's ITSM SaaS en maak je kosten voorspelbaar.
zet je IT-team slim in
Je hoeft niet zoveel administratief IT personeel in te zetten om je IT infrastructuur te beheren. Zet ze in voor strategische activiteiten. Zo wordt je servicebeheer telkens naar het volgende niveau gebracht.
Altijd up-to-date
Zit bovenop de laatste ITSM ontwikkelingen en IT trends en optimaliseer de kwaliteit van je diensten. Profiteer van managed upgrades en regelmatig onderhoud.
MEER innovatie
Dankzij Ivanti ITSM vanuit de cloud blijf je alert, reageer je sneller en kan jij je focussen op je business. Geef jezelf de ruimte om te innoveren.
Beveilig systemen en gegevens
Ivanti optimaliseert het veiligheidsniveau van je ITSM activiteiten door kwetsbaarheden te scannen, toegang te controleren, back-ups van gegevens te maken, enzovoort.
Moeiteloos opschalen
Schaal snel en moeiteloos omhoog en omlaag op basis van de veranderende omstandigheden van je organisatie.
Gestroomlijnde processen
Automatiseer niet alleen IT taken en IT workflows maar koppel de processen ook aan die van andere afdelingen om gestroomde end-to-end processen te bouwen.
SnelLE ROI
Zonder de zorg over het opstarten van hardware, kan je je service management diensten sneller inzetten en de impact op je gebruikers beperken.

de IT service management oplossing vanuit de cloud waarop je wachtte

Ivanti biedt een cloudgebaseerde IT service management oplossing die een snelle start garandeert en je naar het volgende ITSM niveau brengt. Ben jij er klaar voor? Je gebruikers zullen in de wolken zijn over de dienstverlening en support die ze ontvangen. Onze ITSM oplossing voldoet aan je verwachtingen over gebruiksgemak, capaciteiten, integratie en automatisering. 

Ivanti Neurons for ITSM
Lever dienstverlening van de beste kwaliteit met het gemak van de cloud.

Next level IT Service Management

Onze cloudgebaseerde ITSM oplossing helpt je bij het beheren en automatiseren van de levenscyclus van ITSM processen. Krijg beter overzicht over je gegevens zodat je beter geïnformeerd keuzes maakt en zo de dienstverlening verbeterd. En dat alles met een geweldige gebruikerservaring voor je medewerkers. 

Verbeter je kwaliteit

Standaardiseer goedgekeurde processen, workflows en taken om efficiënter te werken en foutmarges te verlagen.

ITIL-gecertificeerde processen

Stimuleer best practice procesverbetering, wetende dat wij de beste al voor je hebben uitgelijnd.

Rol-gerelateerde interface

Maak indruk op je gebruikers met de gepersonaliseerde intuïtieve interface voor pc of mobiele apparaten.

Tevreden gebruikers

Kom tegemoet aan de verwachtingen van je gebruikers. Bespaar ze de onnodige manuele, repetitieve taken dankzij automatisering en geef ze inzicht in hun aanvragen. 

Automatisering

Actie ondernemen wordt makkelijker dankzij automatisering waarbij ITSM processen verbonden kunnen worden met externe IT beheerssystemen, zonder extra kosten.

Hybride cloud

Twijfel je nog over een volledig dienstverlening via de cloud? Geen probleem! Ivanti biedt ook een hybride model aan.