Wavelink

Maak Supply Chain efficiënter

Wavelink biedt al dertig jaar mobiele oplossingen om supply chain organisaties efficiĆ«nter te maken en de productiviteit van medewerkers te boosten. Het bedrijf is een pionier op het gebied van bedrijfskritisch apparaatbeheer, draadloos infrastructuurbeheer, terminal-emulatie, stemactivering en software voor mobiele toepassingen.

Duizenden bedrijven met miljoenen apparaten vertrouwen op Wavelink om de levering van toepassingen te versnellen, de kosten voor apparaatbeheer en support te verlagen en netwerkbeveiliging aan te scherpen.

Wavelink werd in juni 2012 overgenomen door LANDESK. Zowel de Wavelink als de LANDESK productmerken werden in januari 2017 ondergebracht bij Ivanti als resultaat van de overname van LANDESK door Clearlake Capital, waaruit het bedrijf Ivanti is ontstaan. 

Wavelink Oplossingen

Bedrijven over de hele wereld, in verschillende branches, van productie en retail tot groothandel en field service management, vertrouwen op Wavelink voor hun mobiele softwareplatformen, stemactiveringstechnologie en enterprise mobility management-oplossingen (EMM).

Velocity
Terminal Emulation
Speakeasy
Avalanche

Wij blijven jouw partner

Onze communicatie valt niet stil na aankoop.

Onze technici staan voor je klaar om de productiviteit van je werknemers te garanderen. Ze geven de nodige uitleg zodat je heldere antwoorden krijgt op veelgestelde vragen. Op onze website kan je uitgebreide en gedetailleerde informatie vinden en ons supportteam staat natuurlijk ook voor je klaar.

Handige informatie

Documentatie
Support
Community