Windows Device Management

Windows-apparaten beheren en beveiligen

The Forrester WAVE™ Unified Endpoint Management, Q4 2021

Ontdek waarom Ivanti tot leider in Unified Endpoint Management is uitgeroepen.

Rapport downloaden
Top drie redenen om te migreren naar Windows 11

Ben je er klaar voor?

Download ons eBook
Succesverhaal

Invoering van een kosteneffectieve, op Windows gebaseerde toepassing voor SHARP Healthcare op 10.000 geografisch verspreide toestellen.

Meer informatie

Op zoek naar gecentraliseerd overzicht, gegarandeerde beveiliging, en versnelde updates om je Windows PC's beter te beheren?

IT-afdelingen blijven problemen houden met het traceren van de versies van Windows die in hun omgeving worden ingezet. Ze hebben hulp nodig bij het beheren en aansturen van naadloze migraties naar nieuwe Windows versies. Bovendien vormt malware een ernstige bedreiging en moet IT waakzaam blijven met de nieuwste beveiligingspatches.

Al uw Windows endpoints zien en beheren

Met Ivanti Neurons voor Unified Endpoint Management (UEM) heb je nu meer zicht op je hele Windows infrastructuur - en zet je je IT-team op een pad naar hyper-automatisering om het mogelijk te maken je apparaten zelf te herstellen en te beveiligen, en een gepersonaliseerde, contextuele ervaring te bieden.

Ivanti erkend in Gartner® Critical Capabilities for UEM Tools

Gartner evalueerde Ivanti Neurons, ons hyper-automatiseringsplatform, in zijn 2021 Critical Capabilities for Unified Endpoint Management Tools rapport. De resultaten waren uitzonderlijk.

Uitgebreid UEM platform voor Windows apparaat- en patchmanagement

Een schaalbaar platform om je Windows toestellen aan te melden, te beheren en te beveiligen met zowel modern als client-gebaseerd beheer.

video thumbnail

Belangrijkste kenmerken en mogelijkheden

Stroomlijn toewijzing en implementatie van Windows

Maak gebruik van toewijzingssjablonen om je Windows upgradeprocessen te automatiseren, met inbegrip van communicatie met gebruikers, het vastleggen van alle ondersteunde en gelicentieerde toepassingen, en het standaardiseren van je Windows images. Zet je Windows-toestellen moeiteloos in via directe integratie met Windows Autopilot.

Beheer en beveilig al je Windows endpoints, ongeacht waar ze zijn

Gebruik Modern Device Management om al je Windows apparaten te beheren en te beveiligen, ongeacht of je op kantoor, op reis of thuis werkt. Ontdek ze, plaats ze onder beheer, en associeer ze met elke gebruiker via de cloud.

Verbeter je co-managementervaring van Windows-toestellen

Schakel agent-gebaseerd apparaatbeheer in voor real-time detectie, acties op afstand, en efficiënte bestandsdistributie om de levering van toepassingen en patches te verbeteren, vanuit de cloud of on-premises.

Toepassingen leveren aan je Windows endpoints

Lever bedrijfskritieke toepassingen efficiënt aan alle gebruikers en laat ze hun favoriete toepassingen draaien vanuit de Microsoft Store of Ivanti's applicatie portal.

Processen voor endpoint- en patchmanagement samenvoegen

Breng configuratiewijzigingen aan of push patches of applicaties universeel naar Windows PC's of andere apparaten, allemaal vanaf één platform. Onze catalogus met patches voor software van derden wordt voortdurend verder ontwikkeld en uitgebreid, waardoor de gebruikerservaring verbetert en organisaties hulpmiddelen van derden kunnen hertoepassen.

Windows software licenties reclaimen

Het traceren van Windows softwaregebruik helpt bij het optimaliseren van je softwarelicenties als onderdeel van je algemene asset management strategie. Vorder ongebruikte licenties terug en wijs ze opnieuw toe waar nodig.

Edge Device Intelligence

Doorzoek alle Windows edge apparaten en krijg in enkele seconden real-time operationeel bewustzijn binnen de hele onderneming met Ivanti Neurons for Edge Intelligence.

Implementeer een Windows Zero-Trust Beveiligingskader

Houd alles bijgewerkt om kwetsbaarheden van Windows apparaten te voorkomen. Bestrijd beveiligingsaanvallen en risico's van virussen, ransomware, en door gebruikers geïnitieerde configuratiewijzigingen. Effectieve meerlaagse Windows beveiliging, inclusief rechtenbeheer om te verzekeren dat alleen bevoegde gebruikers en toepassingen gebruikt kunnen worden.

Gerelateerde producten

Ivanti Neurons for UEM
Ivanti Neurons for UEM

Uitgebreid cloud-gebaseerd Windows Management aanbod dat mogelijkheden bevat voor modern beheer van Windows apparaten.

Meer informatie
Ivanti Endpoint Manager
Ivanti Endpoint Manager

On-premise oplossing om al je toestellen in de Everywhere Workplace te beheren, ongeacht de verbinding met het bedrijfsnetwerk.

Meer informatie
Endpoint Security for Endpoint Manager
Endpoint Security for Endpoint Manager

Maak beveiliging operationeel geïntegreerd met systeembeheer.

Meer informatie
Patch for Endpoint Manager
Patch for Endpoint Manager

Voeg patch management toe aan je Endpoint Manager on-premises omgeving om patches voor OS en apps bedrijfsbreed te evalueren, testen en toepassen - automatisch.

Meer informatie

Windows Autopilot Support

Zet naadloos Windows apparaten in bij eindgebruikers in de Everywhere Workplace.