Mac Device Management

Beheer en beveilig Mac-apparaten

Mac-beheer ontworpen voor de onderneming

Vergroot de zichtbaarheid, controle en beveiliging van Mac OS apparaten.

Download het gegevensblad
Succesverhaal

Ondersteuning van het Granite School District bij het vervullen van zijn kerntaak: onderwijzen.

Lees de casestudy
Apple Device Management

Verbeter de ervaring van je medewerkers en IT organisatie met beheerde Apple en Mac apparaten.

Bekijk de webinar

Heb je problemen met het beheren, beveiligen en inzetten van Mac-apparaten in het bedrijf?

Een gestage stroom van Apple apparaten dringt steeds verder door in het bedrijf en van je team wordt verwacht dat ze Macs beheren, beveiligen en inzetten, samen met al het andere, met meerdere systemen - de complexiteit en de bijbehorende kosten kunnen overweldigend zijn.

Bovendien willen werknemers hun macOS toestellen gebruiken om zowel bedrijfsmiddelen als persoonlijke gegevens te benaderen. Dit schept een extra zorg voor IT-teams om een evenwicht te vinden tussen gebruikerservaring en mogelijke inbreuken op de beveiliging.

Uitgebreid Mac beheer voor eenvoudiger beheer van de levenscyclus van apparaten

Consolideer je platformen voor apparaatbeheer en verminder de kosten en complexiteit van het beheer van Macs gedurende de hele levenscyclus van het apparaat. Vergroot de zichtbaarheid. Zet je IT-team op een pad naar hyper-automatisering voor zelfherstel en zelfbeveiliging. En bied gepersonaliseerde, contextuele ervaringen die eindgebruikers de vrijheid geven om hun Mac-toestellen te gebruiken zoals ze dat willen, terwijl je tegelijk je platformen voor toestelbeheer consolideert.

mac device management

Ivanti erkend in Gartner® Critical Capabilities for UEM Tools

Gartner evalueerde Ivanti Neurons, ons hyper-automatiseringsplatform, in zijn 2021 Critical Capabilities for Unified Endpoint Management Tools rapport. De resultaten waren uitzonderlijk.

Beproefd Mac beheer voor bedrijven

We helpen organisaties al jaren hun Macs te beheren. Laat Ivanti je bedrijf in staat stellen om met één uniforme oplossing je Macs te beveiligen en te beheren, samen met je iOS, Windows, Chrome OS, Android, en Linux apparaten.

Stroomlijn toewijzing en implementatie van Macs

Maak gebruik van toewijzingssjablonen om je upgradeprocessen te automatiseren, met inbegrip van communicatie met gebruikers, het vastleggen van alle ondersteunde en gelicentieerde toepassingen, en het standaardiseren van je macOS images. Zet je Apple apparaten moeiteloos in via een directe integratie met Apple Business Manager, zodat je medewerkers toegang hebben tot Apple diensten, het aanmelden van apparaten, de distributie van apps, boeken, software en meer.

Maak Mac-apparaten zelfherstellend en zelfbeveiligend

Mac-apparaten kunnen snel (en autonoom) gediagnosticeerd en hersteld worden met behulp van door automatisering aangedreven technologie. Probleemoplossing versnellen en IT middelen vrijmaken voor meer focus op innovatie.

Apple software en patch uitrol schaalbaar maken

In slechts enkele minuten op duizenden machines inzetten. organiseer, automatiseer en implementeer de besturingssystemen, software distributie, en patching projecten voor gebruikers in verschillende groepen gedurende meerdere stadia van implementatie. Installeer software zonder interactie met de eindgebruiker of presenteer het in een zakelijke app-store voor een zelfbedieningservaring.

Verbeter gebruikerservaring en efficiëntie

Efficiënt, low-touch beheer stelt beheerders in staat om Macs over-the-air te configureren met behulp van Apple Business Manager (ABM). Werknemers op afstand en op contractbasis kunnen snel toegang krijgen tot zakelijke programma's en inhoud op een volledig voorziene Mac, ongeacht waar ze werken.

Gecentraliseerde console om kosten en complexiteit te verminderen

Elimineer de noodzaak om een aparte oplossing aan te schaffen, te leren, en te beheren voor het beveiligen en beheren van Macs.

Stel een zelfbedieningsportaal beschikbaar

Zorg voor een werkruimte voor eindgebruikers die werknemers alles biedt wat ze nodig hebben om met IT te communiceren en op één plaats toegang te krijgen tot bedrijfsgoedgekeurde apps, bedrijfsmiddelen, inhoud en diensten.

Beheer Macs op afstand

Waarom een apparaat naar een Support Team laten sturen voor een oplossing van vijf minuten? Los gebruikersproblemen kosteneffectief op door Macs veilig via afstandsbediening vanaf elk apparaat op te lossen.

Gerelateerde producten

Ivanti Neurons for UEM
Ivanti Neurons for UEM

Uitgebreid aanbod van Software-as-a-Service dat mogelijkheden bevat voor modern beheer van macOS, iOS, Windows en Android toestellen.

Meer informatie
Ivanti Endpoint Manager
Ivanti Endpoint Manager

On-premise oplossing om al je toestellen in de Everywhere Workplace te beheren, ongeacht de verbinding met het bedrijfsnetwerk.

Meer informatie
Endpoint Security for Endpoint Manager
Endpoint Security for Endpoint Manager

Maak beveiliging operationeel geïntegreerd met systeembeheer.

Meer informatie
Patch for Endpoint Manager
Patch for Endpoint Manager

Voeg patch management toe aan je Endpoint Manager on-premises omgeving om patches voor OS en apps bedrijfsbreed te evalueren, testen en toepassen - automatisch.

Meer informatie

Een Zero Trust-benadering van Mac-beveiliging

Voldoe aan de regelgeving en bescherm gegevens op alle Mac-apparaten, zowel die van het bedrijf als die van de medewerkers.