Alle ITSM-functionaliteiten die je hebt gekocht implementeren

Waarom kiezen voor Ivanti for ITSM?

Worstel je met het gebruik van alle ITSM functionaliteiten waarvoor je een licentie hebt? Feit is dat sommige verkopers te veel beloven en te weinig leveren, en klanten meer verkopen dan ze nodig hebben of kunnen toepassen. Het duurt jaren om ROI te bereiken, en als het tijd is voor vernieuwing, zijn prijsverhogingen van 30% niet ongewoon. Dat is niet het geval met Ivanti. Wij zijn de juiste keuze voor je behoeften op op jouw ontwikkelingsgebied.

Alle functionaliteiten die je hebt aangekocht implementeren

Implementeer eenvoudig alle functionaliteiten waar je licenties voor hebt.

Vereenvoudigde prijsstelling

Geen geworstel met een ingewikkeld en steeds veranderend prijsmodel.

Je volwassenheid opschalen

Maak je los van de complexiteit van overontwikkelde oplossingen waarvan het jaren duurt voor ze geïmplementeerd zijn en hun nut bewijzen.

ITSM dat is afgestemd op zijn doel

Ivanti bevrijdt je van te hoge uitgaven voor functionaliteiten die je nog niet wilt gebruiken. Ons bewezen Service en Asset Management platform helpt IT om activiteiten te versnellen, kosten te besparen en verbazingwekkende ervaringen te leveren aan alle gebruikers in de Everywhere Workplace.

Implementatie stroomlijnen

Zet in wat je nodig hebt; geen budgetverslindende "big bang" implementaties die ontaarden in meerjarige dienstverleningsprojecten.

Monitor en los problemen proactief op, nog voor gebruikers ze ontdekken. Klanten zagen een vermindering van het aantal tickets tot 50%.*

tickets verminderen

Monitor en los problemen proactief op, nog voor gebruikers ze ontdekken. Klanten zagen een vermindering van 50% van het aantal tickets.*

* Ivanti Customer Success Story: 21st Century Oncology, Inc.

Voorspelbare kosten

Worstel niet langer met verloren, onbekende, of risicovolle activa en het aanschaffen van wat je al hebt

Totale eigendomskosten verminderen

Verlaag de IT-ondersteuningskosten door "naar links te schuiven" en meer gebruikers in staat te stellen hun eigen systemen te herstellen.

tickets verminderen

Ivanti is een topkeuze voor ITSM

Gartner rapport “Critical Capabilities for ITSM Tools”

Ontdek waarom Ivanti als leider gepositioneerd werd.

Omdia’s Enterprise Service Management 2021 rapportage

Dit rapport biedt een uitgebreide kijk op het ESM en ITSM landschap, met inbegrip van industrieleiders en opkomende trends.

Webinarseries over beheer, beveiliging en dienstverlening

Doe mee aan onze maandelijkse webinar serie waarin we de beste praktijken verkennen om de mobiliteit van werknemers te bevorderen, de productiviteit van gebruikers en IT te verbeteren en risico's tot een minimum te beperken.

Vraag een demo aan van Ivanti's ITSM oplossingen

Maak gebruik van onze gratis proefversie en ontdek wat een service management tool van wereldklasse kan doen voor je gebruikers en je bedrijf.