Bedien jouw Everywhere Workplace

Lever geweldige gebruikerservaringen en bedrijfsresultaten

Wat als je jouw gebruikers altijd een geweldige ervaring zou kunnen geven? En tegelijkertijd de dienstverlening en resultaten naar een hoger niveau kan tillen?

Met Service Management van Ivanti, kan je dat. En nu, met Ivanti Neurons voor GRC, kunt u een risicogerichte veiligheidsstrategie en budget creëren.

Erkend leider

Bekijk Gartner’s Magic Quadrant voor ITSM.

Omdia Universe for ESM Report

Lees deze pragmatische gids wanneer u ESM-tools voor uw organisatie overweegt en evalueert.

Turbocharge jouw productiviteit

Automatiseer routinematige IT-taken en los problemen op voordat gebruikers er überhaupt weet van hebben. Zo heb jij meer tijd om je te richten op de bedrijfsdoelen. Met Service Management van Ivanti, lever je de geweldige ervaringen die gebruikers verwachten en waarderen.

Voeg waarde toe

Optimaliseer de prestaties en waarde van jouw bedrijfsmiddelen met Ivanti's Service Managementoplossingen. Met een volledig overzicht over je IT-omgeving kun je verloren, onbekende en risicovolle assets ontdekken. Zo voorkom je onnodige uitgaven en maximaliseer je de efficiëntie.

Ivanti is erkend als marktleider in het rapport '2021 Gartner Magic Quadrant for IT Service Management (ITSM) Tools'

Ivanti's Service Management oplossingen

Onze bewezen oplossingen voor IT service- en bedrijfsmiddelenbeheer zorgen voor geweldige gebruikerservaringen en bedrijfsresultaten.

Ivanti Neurons for ITSM

Lever nieuwe niveaus van tevredenheid en effectiviteit voor uw IT service management activiteiten, terwijl u uw bedrijf productiever, beter compliant en veiliger maakt.

Ivanti Neurons for ITAM

Optimaliseer de prestaties van uw IT-middelen gedurende hun gehele levenscyclus, terwijl u contracten, garantie en financiële informatie bijhoudt om ervoor te zorgen dat bedrijfsmiddelen efficiënt worden beheerd en beveiligd.

Ivanti Voice

Ontdek hoe onze applicatiegedreven technologie de telefoonbeleving drastisch verbetert voor uw klanten, agenten en medewerkers.

Ivanti Neurons for Spend Intelligence

Optimaliseer uw applicatie-uitgaven met een uitgebreid beeld van uw asset portfolio, inclusief aankoopgeschiedenis, licentieverlengingen en contracten.

Ivanti Neurons for HR

Lever gestroomlijnd en geautomatiseerd HR‑dienstenbeheer voor een efficiëntere en productievere werknemerservaring.

Ivanti Neurons for Facilities​

Voldoe aan de behoeften van de bedrijfsvoering door facilitaire werkstromen en projecten te automatiseren met Ivanti Neurons for Facilities.

Ivanti Neurons for GRC

Centraliseer je beleid, controles, naleving en risicobeheer, zodat je je beveiligingsstrategie en -budget kunt afstemmen op de risico's.

Ivanti Neurons for PPM

Verkrijg inzicht in projecten en portfolio's, zodat je een voorspelbare projectleveringsmachine kunt creëren die resultaten oplevert.

Ivanti Neurons Digital Assistant

Automatiseer selfservice in de hele onderneming met conversationele AI voor uitzonderlijke werknemerservaringen.

Het beste van Ivanti Neurons for ITSM is de klantervaring, de resultaten en de enorme verbetering van onze NPS-score.

Onze klanten

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe onze geïntegreerde ITSM- en ITAM-oplossingen betere resultaten leveren voor je gebruikers, je team en het hele bedrijf? Neem dan contact met ons op.