Application Control Capabilities

Minder Aanvallen zonder de Productiviteit te Belemmeren

Verlaag je risico met Gebruikersbeheer

Creëer Evenwicht tussen Productiviteit en Veiligheid

Met Application Control beheer je nauwkeurig wat gebruikers kunnen op endpoints en servers, om zo de risico's van zero-day exploits en malware te beperken. Het blokkeren van toegang kan de productiviteit hinderen, maar toegang verhoogt het risico op een aanval, downtime en de beheerkosten. Daarnaast bestaat het risico dat er inbreuk wordt gemaakt op de licentievoorwaarden. Vind het evenwicht tussen het handhaven van een granulair beveiligingsbeleid én gebruikerstoegang en productiviteitsbehoeften.

De Application Control functionaliteiten die onderdeel zijn van Ivanti Security Controls bieden veilig privilege management en dynamische whitelisting.

Privilege Management

Als gebruikers volledige beheerdersrechten krijgen, zijn endpoints kwetsbaar voor ransomware installatie en licentieloze software. Application Control stelt je in staat om bevoegdheden dynamisch te verhogen, verlagen of verwijderen.

Verhoog of Beperk Privileges
For specifieke apps of taken die gebruikers nodig hebben.
Self-Elevation
Stel gebruikers in staat om zelf hun rechten te verhogen in uitzonderlijke situaties.
Volg Toegang
Volg en controleer de toewijzing en het gebruik van rechten.
Discovery Mode
Indentificeer welke gebruikers, welke rechten nodig hebben.

Applicatie Whitelisting

Biedt een aanzienlijke vermindering van de managementoverhead ten opzichte van traditionele whitelistingstechnieken. Ivanti's Trusted Ownership zorgt ervoor dat de eigenaar van een bestand wordt vergeleken met een lijst van vertrouwde eigenaren om te bepalen of de applicatie mag worden uitgevoerd.

Voorkom ongeoorloofde code-uitvoering zonder dat IT-teams complexe scripts moeten beheren en lijsten handmatig moeten onderhouden.

Flexibele beleidsvorming
Zorg dat alleen vertrouwde applicaties kunnen draaien.
Voorkomen dat gemodificeerde apps worden uitgevoerd
Gebruik hashes of certificaten.