Ik wil...

elke pc of Mac op afstand bedienen.

Waarom ivanti?
Drie hele goede redenen om ons beter te leren kennen.
De Video Bekijken
Nieuwe Gartner Gids
Bekijk hier Gartner's Market Guide for Client Management Tools.
Lees Het Rapport
Centraal beheer
Beheer alle gebruikersapparaten met Endpoint Manager.
Bekijk De Brochure

Op afstand apparaten besturen

Hoeveel gebruikers kan jij bedienen?

Hoe zou één enkele netwerkbeheerder de problemen kunnen oplossen voor 20 scholen als hij zich telkens op locatie moet bevinden? Of hoe zou het IT team dat maandelijks gemiddeld 750 servicetickets ontvangt erin slagen om alle interventies handmatig uit te voeren? Dit zou leiden tot meer reistijd, stress en kosten. Gelukkig is dat niet nodig. 

Dankzij de 'remote controle' functionaliteit kun je systemen analyseren en problemen oplossen zonder fysiek aanwezig te zijn. Je kan bijna elke desktop extern beheren vanaf elk apparaat dat beschikt over een beveiligde brower. Zo kan je altijd je gebruikers ondersteunen, wanneer of waar ze zich ook bevinden.

Doe meer in minder tijd met minder inspanning

Verspil geen tijd aan het heen er weer reizen tussen verschillende vestigingen of locaties, beheer je apparaten op afstand met 'remote control' functionaliteit. Stel je voor hoeveel tijd en geld dat scheelt!

Problemen snel opgelost
Zorg voor een efficiënte oplossing zonder je bureau te verlaten. Zo bespaar je duizenden uren.
Overal en vanaf elk apparaat
Bestuur op afstand elk apparaat: pc, tablet of smartphone via een HTML 5 browser.
Ingebouwde beveiliging
Gebruikers worden op de hoogte gebracht wanneer een IT beheerder de controle overneemt over hun apparaat. De sessies worden versleuteld en vastgelegd om een audittrail te vormen.
Interactie en communicatie
Soms is het interessant om je gebruikers aan te leren hoe ze het probleem zelf kunnen oplossen. Gebruik onze tools om te chatten, iets uit te tekenen of te demonstreren.

Sneller reageren

De productiviteit van de werknemers is het grootste goed. IT moet daarom tegemoetkomen aan de groeiende verwachtingen van de werknemers en tegelijkertijd waken over de veiligheid van het bedrijfsnetwerk. Als je gebruikers op afstand kan helpen lever je een efficiëntere dienstverlening. Zo ben je in een betere positie om te voldoen aan de hoge verwachtingen van jouw bedrijf.

Endpoint Manager
Geïntegreerde besturing op afstand voor allesomvattend device management.

De mogelijkheden van 'Remote Control'

Ontdek de essentiële functies van besturing op afstand waar duizenden bedrijven dagelijks gebruik van maken.

Communiceer met gebruikers

Gebruik onze tools om te chatten of iets uit te tekenen als je de controle hebt over een gebruikersapparaat. Zo kun je de gebruiker laten zien hoe ze het probleem in de toekomst kunnen voorkomen of oplossen. De teken tools stellen je in staat om zaken aan te wijzen, iets uit te tekenen en bepaalde onderdelen op het scherm aan te duiden.

Veilig en rol gebaseerd

Rolgebaseerd beheer zorgt ervoor dat IT beheerders alleen de apparaten van de werknemers die zij beheren op afstand kunnen besturen. Gebruikers weten wanneer en door wie de controle over hun apparaat wordt overgenomen.

Audit rapportages

De gegevens van elke beheerssessie worden centraal opgeslagen en kunnen steeds worden geconsulteerd voor rapporten of audits.

Proactief

Open een chatvenster, stuur bestanden door, implementeer programma’s op het apparaat of start het toestel opnieuw op indien nodig.  

Cloud Services Appliance

Alle remote control data die wordt gebruikt om apparaten op afstand te bedienen via de Cloud Services Appliance wordt versleuteld met een VPN. Zo beantwoord je aan de veiligheidsnormen zoals FIPS 140-2.

Geschikt voor Browsers

Je kan ondersteuning bieden via elke HTML 5 compatibele browser. Gebruik een tablet als je onderweg bent of welke computer dan ook om op ieder moment problemen op te lossen op de pc of Mac van een gebruiker. De viewer heeft geen specifieke software of plugins nodig en je hoeft naderhand ook geen installaties ongedaan te maken.