Ik wil...

dat mijn gebruikers sneller kunnen inloggen.

Inloggen in seconden
Het personeel van de Universiteit van Texas Medical kan zich in enkele seconden aanmelden terwijl dat voorheen enkele minuten duurde.
Ontdek Hoe
Zie hoe het werkt
Een ziekenhuis slaagde erin om de aanmeldingstijd met 87% te verkorten. Hoe dan?
Bekijk De Video
Stop Corrupte Profielen
Corrupte profielen voorkomen? Lees hier hoe de Universiteit van Deakin het voor elkaar kreeg.
Case Study Lezen

REDUCEER lange LOGINTIJDEN

Traag inloggen werkt flink op je zenuwen

Onderzoek heeft aangetoond dat 71% van de gebruikers na een wachttijd van 30 seconden afhaakt om iets voor zichzelf te doen, wat zo'n 5 minuten kan duren. Dit kost je bedrijf tijd en geld terwijl je veligheid op het spel komt te staan omdat het apparaat toegankelijk is voor inbreuk. 

Lange inlogtijden zijn niet alleen killing voor de productiviteit maar ze geven desktopvirtualisatie een slecht imago en de servicedesk een hoop tickets. Als je eindgebruikers zich sneller kunnen aanmelden zullen ze meer vertrouwen hebben in IT, worden de IT uitgaven beperkt en stijgt de algemene productiviteit. Reden genoeg om dit probleem eens aan te pakken!

Elimineer de oorzaken van lange logintijden

Het zijn vooral de traditionele roaming profiles, logonscripts en Group Policy Objects die de aanmeldingsprocedure vertragen. Neem deze oorzaken weg en je zal zien dat je gebruikers zich in een mum van tijd kunnen aanmelden. Hoe pakken we dit aan? Ontdek het in de brochure. 

Vereenvoudig Policy Management
Dankzij vereenvoudigd, gecentraliseerd ‘point-and-click’ policy management kunnen aanmeldingsacties gelijktijdig plaatsvinden, zodat de opeenvolging van logge, complexe scripts overbodig is.
Tem je Group Policy Objetcs (GPO’s)
Wanneer de complexiteit van GPO's uit de band springt worden de logintijden langer en de gebruikers chagrijniger. Vervang je Group Policy Objects door snelle, on-demand acties.
Oog voor detail
Vervang je logge logonscripts door een gedetailleerd beleidsplan zodat de aanmeldingsprocedure sneller verloopt en je IT team meer controle heeft over het proces.
‘Just-in-time’ personalisatie
Je kan de personalisatie ‘just-in-time’ tijdens de sessie streamen in plaats van een compleet en zwaar profiel toe te passen bij het aanmelden.
Voorkom corrupte profielen
De profielen die worden opgeslagen bij het afmelden zijn kwetsbaar voor beschadiging. Het is beter om de personalisatie enkel wanneer het echt nodig is te bewaren of te herstellen.

Hoe kan Ivanti je helpen?

Ivanti’s oplossingen maken korte metten met conventionele, logge gebruikersprofielen, onhandige logonscripts en complexe Group Policy Objects waardoor inlogtijden korter worden. Zo kunnen je gebruikers kunnen sneller aan de slag, doen ze minder vaak een beroep op de servicedesk en zal hun vertrouwen en IT verbeteren. 

Environment Manager
Environment Manager is een tool voor policy management en personalisatie die het IT team in staat stelt om de desktop van elke gebruiker on-demand te personaliseren, zonder de noodzaak voor logge profielen of scripts.

Vlot inloggen

Ivanti Environment Manager verkort de logintijd zodat je gebruikers snel en met een goed humeur aan de slag kunnen, elke dag weer. 

Weg met logonscripts en GPO’s

Environment Manager koppelt de gebruikersgegevens los van de desktopomgeving en beheert deze gegevens onafhankelijk van het apparaat. Een ‘point-and-click’, parallel verwerkende engine centraliseert policy management, zonder logonscripts of GPO’s te gebruiken.

Stop corrupte profielen

De gebruikersinstellingen worden per gebruiker en per applicatie opgeslagen in een uiterst schaalbare infrastructuur die de personalisatie op aanvraag kan laten doorstromen naar elk Windows platform. Zo ontdoe je je van kwetsbare gebruikersprofielen.

Contextbewust beleid

Ivanti Environment Manager vervangt logge logonscripts door een minutieus uitgewerkt en contextbewust beleid. De gebruiker kan zich bliksemsnel aanmelden op een desktop die een consistente ervaring biedt.

‘Point-and-click’ policy management

IT kan gedetailleerde beleidslijnen uitstippelen die zich aanpassen aan de context door middel van een schaalbare, ‘point-and-click’ interface. Environment Manager zal bovendien alle gebruikersspecifieke aanpassingen aan het besturingssysteem en applicaties registreren.

Rollback van gebruikersinstellingen

Environment Manager biedt via selfservice de mogelijkheid om gebruikers hun applicatie- en desktopinstellingen te herstellen. Op deze manier hoeft IT geen corrupte profielen meer verwijderen en wordt de downtime van de gebruikers verholpen.