Ik wil...

mijn gebruikers van applicaties voorzien.

Automatiseer je implementaties
Automatiseer je software implementaties met Ivanti Endpoint Manager.
Downloaden
Nieuwe Gartner Gids
Bekijk de Gartner Client Management Tools Market Guide.
Lees Het Rapport
Beheer Applicaties
Verbeter de endpoint security en verminder de werkdruk voor IT.
Downloaden

Lever de applicaties die je gebruikers nodig hebben

Het is tijd om je software implementaties te automatiseren

We overdrijven niet wanneer we stellen dat veel IT afdelingen nieuwe applicaties, upgrades en patches nog steeds handmatig installeren of dit aan de gebruikers overlaten. Dit is zeer tijdrovend en risicovol. Zo worden sommige apparaten vergeten of beschikken ze niet over de laatste patches.

Als applicaties door verschillende technici worden geïnstalleerd kan dit leiden tot niet-consistente configuraties, wat weer gevolgen heeft voor de hele IT infrastructuur. Je kan er niet vanuit gaan dat de instellingen van deze toestellen nog hetzelfde zijn, waardoor je een hoop tijd kwijt kan zijn aan troubleshooten. Dat kan anders!

Bundel applicaties en implementeer ze overal

Hoe kan een zichzelf respecterend bedrijf nog functioneren zonder een geautomatiseerde management tool? Met de oplossingen van Ivanti kan je je software sneller implementeren en opleveren aan je gebruikers.

Automatiseer software implementaties
Maak gebruik van snellere test- en implementatieprocessen zodat je niet langer hoofdpijn krijgt van het inplannen en opleveren van software uitrolprojecten.
Bliksemsnelle distributie over meerdere platforms
Implementeer software wanneer het jou uitkomt op duizenden apparaten met verschillende besturingssystemen, zonder dure bandbreedte te verbruiken.
Bied je gebruikers selfservice
Bied applicaties aan via een moderne selfservice ervaring.
Controle over je software beveiliging
Beheer de rechten en bevoegdheden van je gebruikers en hou zo je applicaties vanaf hun installatie onder controle.
Detecteer ongebruikte licenties en vorder ze terug
Volg het softwaregebruik en wijs ongebruikte licenties toe aan andere gebruikers. Zo haal je een hogere ROI uit je investering.

Versnel je software distributie

Implementatie- en migratieprocessen voor software nemen veel te veel tijd in beslag. Maar wij hebben goed nieuws: met de bekroonde client management software van Ivanti kan je in enkele minuten je software over verschillende platforms distribueren - zonder je infrastructuur of netwerk buitensporig te belasten. Versnel je software distributieprojecten met automatisering en tracking. Wanneer je processen herhaalbaar zijn kan je de resultaten ook beter voorspellen: en dat is de basis van je betrouwbare strategie. 

Endpoint Manager
Application Control

Vertrouw op onze bewezen oplossingen

Ivanti’s technologie voor applicatiebeheer helpt je om IT te moderniseren ten behoeven van de productiviteit en tevredenheid van je gebruikers. Dat is wat Ivanti zo bijzonder maakt.

Plan je implementaties

Nieuwe besturingssystemen en beveiligingsprocessen vergen een snellere methode om te testen en uit te rollen. Ivanti’s software implementatie tools plannen en rollen software uit en stroomlijnen je interacties met wijzingsbeheer, zelfs voor grote groepen. 

Volg het proces

Blijf op de hoogte van de vorderingen tijdens elk stadium dankzij een ingebouwde Gantt-chart. Informeer je collega's automatisch over de status van de voor hen relevante projecten. Het is de perfecte tool om je software updates en patchprocessen te beheren voor de volgende generatie besturingssystemen zoals Windows 10 en Mac OS X.

Digitale werkplekken

Lever applicaties op aan gebruikersgroepen via een eindgebruikerswerkplek of via een service catalogus. Zo zal de servicedesk minder oproepen ontvangen en kunnen de gebruikers zelf goedgekeurde installaties uitvoeren. Ook kunnen problemen sneller worden opgelost dankzij een gedetailleerde historie. 

Gepatenteerde distributie technologieën

Onze gepatenteerde distributietechnologieën verstrekken grote pakketten met een minimale bandbreedte en zonder specifieke hardware- of router-herconfiguraties. Zo kan je bijvoorbeeld een pakket leveren aan 10.000 gebruikers in slechts 10 tot 20 minuten. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de pakketten die al werden geleverd aan elk subnet. Flexibele configuraties vereenvoudigen het beheer van de bandbreedte.

Selecteer gebruikers en diverse platformen

Bundel je applicaties, inclusief vereiste en meervoudige pakketten, in één. Bepaal in welke volgorde elke applicatie geïmplementeerd moet worden en rol ze uit aan geselecteerde gebruikers vanaf elke locatie. Zo kan je de pakketten in enkele minuten implementeren voor een weloverwogen selectie van gebruikers. Lever je pakketten aan Windows, Mac, iOS, Android en Linux platformen.

Licentiebeheer en terugvordering

Maak het jezelf makkelijk en volg je software vanaf het moment van de installatie. Als je licentiepoel moet worden aangevuld kan je de software assetfunctie zo instellen dat alle software die niet binnen een - door IT bepaalde - termijn is gebruikt, wordt teruggevorderd. Je kan ook bepaalde gebruikers uitsluiten als je van hen liever geen licenties terugvordert.