IK WIL...mijn software en hardware assets optimaliseren.

REALISATIEMODEL

Laat onze ITAM roadmap je op het juiste pad brengen. In welke fase naar optimaal IT asset management ben jij beland?

Succesvol IT asset management in 3 eenvoudige stappen.

GELAAGDE AANPAK

Ontdek wat onze oplossingen voor asset management voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

RED JE IT BUDGET

Ontdek het volle potentieel van je IT assets

De kans is groot dat je een torenhoge berg hardware en software assets moet beheren, onafhankelijk van de sector waarin je actief bent. Zonder hun pc’s, laptops, printers, smartphones en software kunnen je gebruikers niet productief zijn. IT asset management is belangrijker voor je organisatie dan je misschien denkt. 

Rust de verantwoordelijkheid om deze IT assets te optimaliseren, tegen een minimale kosten, op jouw schouders? Je hoeft het niet alleen te doen. Laat ons je helpen om jouw IT assets harder voor jou te laten werken. 

Je kan pas iets beheren als je weet dat het bestaat

De meeste ondernemingen geven toe dat ze geen duidelijk overzicht hebben van alle hardware en software assets in hun omgeving. Doet dat een belletje rinkelen? Hou op met piekeren en haal het maximum uit je assets met de hulp van Ivanti.

Geautomatiseerde workflows
Gebruik geautomatiseerde processen om alle IT middelen voor de nieuwe werknemers beschikbaar te hebben op hun eerste dag. En voorkom dat ex-collega’s naar buiten wandelen met assets, licenties of andere bedrijfseigendommen.
Minimaliseer downtime
Tijd is geld. Voorkom hardwareproblemen en langdurige downtime dankzij geplande onderhouds- en vervangingsprocessen.
Optimalisering van licenties
Dankzij een duidelijk overzicht van je softwaregebruik kan je vlot bepalen welke licenties ongebruikt of onderbenut zijn.
Automatische detectie
Automatische detectie van beheerde en onbeheerde hardware en software assets die aan je netwerk verbonden zijn.

Kennis is macht

Ivanti’s asset management oplossingen bieden diepgaand inzicht in je bestaande en nieuwe assets. Detecteer alle assets die kritiek zijn voor jouw onderneming en ben volledig op de hoogte van de staat van jouw assets, zodat je de alle kennis in huis hebt om geïnformeerde beslissingen te nemen en het maximale uit je IT investeringen halen. 

Asset Manager
Zorg ervoor dat je assets gedurende hun volledige levenscyclus productief zijn.
License Optimizer
Haal het maximale uit je softwarelicenties en stop onnodige licentie uitgaven.

Optimaliseer je investeringen in hardware en software

Hardware is niet goedkoop. En softwarelicenties al helemaal niet. Gun jezelf de juiste tools om al je assets maximaal te laten presteren.

Hardware optimalisatie

Profiteer van gedetailleerde informatie over je hardware gedurende de levenscyclus. Blijf op de hoogte van onder andere refresh schema’s, onderhoudsactiviteiten en software eisen. 

Software terugvorderen

Vorder ongebruikte licenties terug om ze opnieuw in te zetten bij andere gebruikers om of uit te onderhandelen met je software leverancier. Richt je op een bepaalde groep gebruikers over vermijd ze juist om hun werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren.

Centraal overzicht

Ivanti IT Asset Management geeft een centraal overzicht van jouw ITAM positie, of het nu gaat om software-, hardware-, server-, client-, virtuele-, fysieke- of cloudgebaseerde assets.

Software optimalisatie

Krijg realtime informatie over het softwaregebruik in je omgeving om je licentiebeheer te optimaliseren. Vraag alle details op over de apparaten en hun namen, wanneer de software voor het laatst is gebruikt of hoe vaak en hoe lang het gebruikt is.

Word een ‘ALWETENDE ASSET MASTER’

Pas ook gelijk even je LINKEDIN aan ;)