Ik wil...

Mijn gebruikers naar Windows 10 migreren.

Migreer in uren, niet maanden
Bekijk het verhaal van het Cypress Fairbanks Independent School District.
Klantverhaal Lezen
Zie hoe het werkt
Bekijk de 3 minuten video over Windows 10 migraties.
Nu Bekijken
Windows 10 obstakels
Ken de belangrijkste obstakels voor je Windows 10 migratie.
White Paper Downloaden

Windows 10 migratie

Migreer vlot duizenden apparaten naar Windows 10

Stel je voor: een toonaangevend bedrijf in de gezondheidszorg met 19.000 apparaten en een grote scholengemeenschap met 40.000 apparaten en meer dan 100 scholen migreren naar Windows 10. Hoe complex en tijdrovend zou dat zijn? Ze moesten tientallen applicaties en drivers toewijzen aan de juiste gebruikers en pc’s. Daarnaast moesten alle gebruikersinstellingen en -gegevens hersteld worden.

Het resultaat? De gezondheidsorganisatie migreerde onder de gebudgetteerde kosten. En de scholengemeenschap? Ondanks hun strakke deadline leverde ze het migratie project één hele week eerder op dat gepland. Hoe deden ze dit?

windows 10 migration

Bespaar tijd en geld voor al je toekomstige migraties

Besturingssysteem migraties volgen elkaar niet elke drie tot vijf jaar meer op. Microsoft geeft regelmatig nieuwe versies vrij, waardoor de druk op het IT team toeneemt. Ze moeten tenslotte vaak meerdere Windows versies tegelijkertijd ondersteunen, waardoor ze zich in een constante staat van migratie bevinden. 

Vereenvoudig je images
Alles wordt afgeleid van het besturingssysteem, dus de grote hoeveelheid images in niet meer nodig. Alles komt automatisch terug op zijn plaats.
Tijdbesparende Templates
Provision nieuwe of bestaande apparaten met templates voor minder configuraties, snellere oplevering en minder incidenten.
Gebruikersprofielen en personalisatie
Zorg voor een consistente gebruikerservaring: beweeg gebruikersprofielen, -instellingen en -bestanden soepel tussen verschillende Windows versies.
Optimaliseer Provisioning Processen
Maak gebruik van je migratie om processen te vernieuwen: optimaliseer de leverings-, patch- en compliance processen voor softwarelicenties.
Zero-touch configuratie van apparaten
Ontwikkel een systeem om jouw image en gebruikersprofielen direct toe te passen op nieuwe apparaten.
Waterdichte beveiliging
Migreer je apparaten naar de meest recente Windows versie zonder de encryptie op te heffen. Hou controle over je privilege management wanneer je een update uitvoert.
Flexibele migratieplanning
Gebruikers bieden minder weerstand aan migraties wanneer ze kunnen meebeslissen wanneer deze worden doorgevoerd. Laat ze zelf upgraden met één klik, wanneer het hen uitkomt.
Inzicht in je migratieproces
Krijg realtime inzicht in je migratieproces en hou de directie op de hoogte van je vorderingen.

Migreer je desktops met oplossingen die zich bewezen hebben

Windows besturingssystemen migreren is niet zomaar een taak. Ivanti kan je helpen om je Windowsbeheer en -updates in optimale conditie te houden. Automatiseer het volledige migratie- en provisioningsproces. Herinner je je nog die scholengemeenschap waar we het eerder over hadden? Hun IT afdeling kan met gemak honderden apparaten per dag imagen. Stop met het installeren en configureren van applicaties en belast je gebruikers niet langer met de negatieve neveneffecten van besturingssysteem migraties met Ivanti. 

Endpoint Manager
Een bewezen Unified Endpoint Management oplossing voor alle type endpoints.
Environment Manager
On-demand profielen, personalisatie en een contextbewust beleid.
File Director
Vereenvoudig Windows 10 en Office 365 migraties en krijg overal vlot toegang tot je bestanden.

Stressvrije migraties

Ontdek hoe Ivanti kan helpen om jouw Windows migraties te vereenvoudigen en automatiseren. 

Lees hier hoe je vlot je Windows gebruikersprofielen kan migreren.

Gestroomlijnde OS Provisioning

Update nieuwe en bestaande apparaten met provisioning templates om pc configuraties te minimaliseren. Profiteer van de flexibiliteit om drivers in functie van het type pc of apparaat te downloaden, zodat je gebruikers sneller aan de slag kunnen met minder incidenten. 

Hardware onafhankelijke imaging

Je hebt geen apparte ‘images’ nodig voor de diverse apparaten van verschillende fabrikanten. Gebruik een eenvoudig, gestandaardiseerd ‘image’ zodat specifieke drivers, applicaties en gebruikersprofielen aan de gebruiker worden gekoppeld.

Gebruikersprofielen vastleggen en centraliseren

Leg persoonlijke gebruikersinstellingen automatisch vast en bewaar ze op een centrale plek. Zo kunnen de gegevens en instellingen op nieuwe apparaten worden overgezet. Voer de personalisatie uit tijdens de migratie naar een bepaald apparaat of roam naadloos tussen elke Windows machine. 

Migreer gegevens tussen apparaten

Gebruikers bewaren hun bestanden en gegevens op vele plaatsen: op de harde schijf, op gedeelde netwerken, op USB's en in de cloud. Verzamel alle gebruikersgegevens en centraliseer die in een IT opslag. Geef de gegevens vrij als onderdeel van een nieuwe, moderne desktop vanaf elke locatie en elk type apparaat.

Je apps voorbereiden op Windows 10

Koppel je applicatieinstellingen los van het pakket, zodat je minder tijd en kosten hoeft te investeren in het aanpassen van pakketten. Automatiseer de configuratie van de applicaties gebaseerd op het nieuwe besturingssysteem en verhoog de gebruikersbevoegdheid dynamisch om installatie mogelijk te maken. Volg daarna alle licenties vanaf het moment van installatie.

Snelle migratie

Migreer apparaten sneller en stop met zij-aan-zij migraties. De meeste migraties, inclusief personalisatie, kunnen in een korte lunchpauze van 30 minuten of minder volledig worden afgerond.