IK WIL...mijn apparaten migreren naar Android.

TELNET MODERNISERING

Migreer je bestaande telnet functionaliteit naar Velocity en Android.

Stel Android apparaten vlot in verbinding met de bestaande bedrijfssystemen.

WEB APP MIGRATIE

Draai SAP, Oracle en andere webgebaseerde applicaties vanuit de Velocity Android Browser.

Logische software

SNEL UP-TO-SPEED EN BETERE RESULTATEN

Velocity heeft alle functietoetsen veranderd in knoppen. Zo navigeer je en gebruik je in plaats van 'F3 = BACK' de 'BACK' knop. Dat is logischer, zeker voor nieuwe gebruikers. Bekijk hoe Dorman Products nauwkeuriger werkt en de klantenservice heeft verbeterd met Velocity. Spoiler alert: mis-picks zijn verlaagd met 86%!

In welk stadium van je Android migratie ben jij?

Uit enquêtes blijkt dat de meerderheid van de warehouse managers een upgrade van hun mobiele apparatuur plant omdat huidige apparaten hun end-of-life naderen. Haal meer waarde uit je migratie met Ivanti. 

Optimale workflows
Vooruitstrevende scripts stellen je in staat om je workflows te optimaliseren. Giet je barcodegegevens in velden, markeer belangrijke informatie en stel specifieke geluiden in voor waarschuwingen, fouten enzovoort.
Upgrade je legacy apps
Velocity brengt je bestaande browsertoepassingen naar touchscreen apparaten en het Android besturingssysteem. Maak je industriële browsertoepassingen of CETerm applicaties onderdeel van jouw moderne mobile device uitrol.
Hou je werknemers gefocust
Laat browsers geen veiligheidsproblemen veroorzaken. Voorkom dat je gebruikers rommelen in de browserinstellingen. Hou ze elke dag opnieuw gefocust op hun taken.
Moeiteloze implementatie
Moderniseren is een makkie met Velocity. Je hoeft geen middleware in te zetten tussen je mobiele apparaten en je host. Profiteer van een vlotte en snelle implementatie.
De mobiele computer van jouw keuze
Wearables, handheld apparaten of tablets: je hebt Android opties. Gebruik het apparaat dat jou het beste ligt en wij zorgen voor de rest.
Moderniseer je telnet apps
Update het ‘greenscreen’ en profiteer van alles wat Android te bieden heeft: touchscreen, intuïtieve navigatie, het is bijna dezelfde ervaring als een smartphone.
Verhoog de productiviteit met spraaktechnologie
Spraaktechnologie is uiterst waardevol. Enkele van onze klanten die kozen voor Speakeasy, powered by Wavelink, besparen jaarlijks meer dan $ 500.000. Ontdek hoeveel jij kan besparen!
Upgrade je bestaande apps
Hoe kan je je mobiele webinterfaces moderniseren zodat je werknemers gebruik kunnen maken van de touchscreen ervaring die ze verwachten van Android? Je bereikt het met de Velocity Browser, powered byWavelink.

Alle tools die je nodig hebt om te migreren naar Android in één

Terminal emulatie en webapplicaties hebben hun diensten bewezen. Je hebt geïnvesteerd in deze systemen en je wil ze blijven gebruiken ook al ben je van plan om te investeren in een nieuwe, opkomende generatie van mobiele apparaten, waaronder ook Android modellen. De uitdaging is dat je WinCE of Windows Mobile hebt gebruikt gedurende een tweetal apparaatgeneraties.

Wij hebben de oplossing klaarstaan. Dit zijn de producten die je nodig hebt om te moderniseren en te migreren naar Android.

Velocity
Speakeasy
Avalanche

Snelle integratie zonder grote investeringen

Je hoeft ‘s nachts niet wakker te liggen van je migratie naar Android. Dankzij deze nieuwe functionaliteiten is er echt niks aan.  

Geen middleware

Het Velocity platform bestaat uit de mobiele applicatie/browser en een administratieve console. Je hoeft geen complexe software in te zetten tussen je mobiele apparaten en je hosttoepassing.

Ontwikkeld voor Android

Het Velocity platform werd specifiek ontwikkeld om alle eventuele problemen, kosten en risico’s van een Android migratie te vermijden. Loop je al een tijdje met het idee rond maar wist je niet goed hoe je het moest aanpakken? Grijp dan nu je kans!

Hosttoepassing integratie

Wat gebeurt er met de systemen waarin je zoveel tijd en geld hebt geïnvesteerd? Dankzij Velocity kan je je telnet of webapplicatie moderniseren voor het Android apparaat van je keuze. Je kan zelfs spraaktechnologie toevoegen. Maak de sprong naar Android zonder van hosttoepassing te veranderen.

Moderniseer je bestaande apps

Jouw bestaande en vertrouwde ‘greenscreen’ cliënt wordt een Android toepassing, aangenaam in gebruik met een schone, intuïtieve full colour UX. Navigeer simpelweg met een tik op het scherm. 

Geef een stem aan productiviteit

Speakeasy toevoegen aan Android is net zo eenvoudig als het was voor bestaande systemen.

Op maat

Ontwikkel aangepaste toetsenborden relevant voor een bepaalde fase van de workflow. Voeg vervolgens branding elementen en kleurenschema's toe voor een vertrouwd gevoel.

JE BENT SLECHTS ENKELE STAPPEN VERWIJDERD

VAN JOUW stap naar Android