Ik wil...

mijn apparaten migreren naar Android, iOS, Windows 10

Web app migratie
Draai SAP, Oracle en andere webgebaseerde applicaties vanuit de Velocity Android Browser.
Meer Weten?
Zie hoe het werkt

Stel Android, iOS en Windoes 10 apparaten vlot in verbinding met de bestaande bedrijfssystemen.

De Video Bekijken
Telnet modernisering

Gemoderniseerde telnet- en webapps voor Android, iOS en Windows 10.

Waarom Modernizeren?

Logische software

Snel up-to-speed en betere resultaten

Velocity heeft alle functietoetsen veranderd in knoppen. Zo navigeer je en gebruik je in plaats van 'F3 = BACK' de 'BACK' knop. Dat is logischer, zeker voor nieuwe gebruikers. Bekijk hoe Dorman Products nauwkeuriger werkt en de klantenservice heeft verbeterd met Velocity. Spoiler alert: mis-picks zijn verlaagd met 86%!

In welke fase bevindt u zich in uw migratie naar de volgende generatie mobiele toestellen?

Uit enquêtes blijkt dat de meerderheid van de warehouse managers een upgrade van hun mobiele apparatuur plant omdat huidige apparaten hun end-of-life naderen. Haal meer waarde uit je migratie met Ivanti. 

Upgrade je bestaande apps
Hoe brengt u de mobiele webinterface voorwaarts om gebruik te maken van de touchscreen-ervaringen die uw medewerkers verwachten? Je bereikt het met de Velocity Browser, powered byWavelink.
Verhoog de productiviteit met spraaktechnologie
Spraaktechnologie is uiterst waardevol. Enkele van onze klanten die kozen voor Speakeasy, powered by Wavelink, besparen jaarlijks meer dan $ 500.000. Ontdek hoeveel jij kan besparen!
Moderniseer je telnet apps
Update het ‘greenscreen’ en profiteer van alles wat Android te bieden heeft: touchscreen, intuïtieve navigatie, het is bijna dezelfde ervaring als een smartphone.
De mobiele computer van jouw keuze
Wearables, mobiele toestellen of tablets–u hebt opties om te moderniseren met een consistente gebruikerservaring.
Moeiteloze implementatie
Moderniseren is een makkie met Velocity. Je hoeft geen middleware in te zetten tussen je mobiele apparaten en je host. Profiteer van een vlotte en snelle implementatie.
Hou je werknemers gefocust
Laat browsers geen veiligheidsproblemen veroorzaken. Voorkom dat je gebruikers rommelen in de browserinstellingen. Hou ze elke dag opnieuw gefocust op hun taken.
Upgrade je legacy apps
Velocity brengt bestaande browserapplicaties naar touchscreen-apparaten en Android-, iOS- en Windows 10-besturingssystemen. Breng uw industriële browser of CETerm-apps verder met de nieuwe inzet van mobiele toestellen.
Optimale workflows
Vooruitstrevende scripts stellen je in staat om je workflows te optimaliseren. Giet je barcodegegevens in velden, markeer belangrijke informatie en stel specifieke geluiden in voor waarschuwingen, fouten enzovoort.

Alle tools die u nodig hebt voor een migratie naar een modern magazijn, op één plek

Terminalemulatie en webapplicaties hebben een lange en bewezen geschiedenis. U hebt in deze systemen geïnvesteerd en wilt er zeker van zijn dat u er gebruik van kunt maken, zelfs als u een nieuwe, groeiende generatie van mobiele apparatuur voor uw personeel verkent. De uitdaging is dat u al een of twee toestelgeneraties WinCE of Windows Mobile draait.

Wij hebben de oplossing klaarstaan. Dit zijn de producten die je nodig hebt om te moderniseren en te migreren naar Android.

Velocity
Speakeasy
Avalanche

Snelle integratie zonder grote investeringen

Migratie naar moderne besturingssystemen zou u niet uit uw slaap moeten houden. Het is een no-brainer dankzij de nieuwe functies waar u toegang toe heeft.  

Op maat
Op maat

Ontwikkel aangepaste toetsenborden relevant voor een bepaalde fase van de workflow. Voeg vervolgens branding elementen en kleurenschema's toe voor een vertrouwd gevoel.

Geef een stem aan productiviteit
Geef een stem aan productiviteit

Speakeasy toevoegen aan Android is net zo eenvoudig als het was voor bestaande systemen.

Moderniseer je bestaande apps
Moderniseer je bestaande apps

Jouw bestaande en vertrouwde ‘greenscreen’ cliënt wordt een Android toepassing, aangenaam in gebruik met een schone, intuïtieve full colour UX. Navigeer simpelweg met een tik op het scherm. 

Hosttoepassing integratie
Hosttoepassing integratie

Wat gebeurt er met de systemen waarin je zoveel tijd en geld hebt geïnvesteerd? Dankzij Velocity kan je je telnet of webapplicatie moderniseren voor het Android apparaat van je keuze. Je kan zelfs spraaktechnologie toevoegen. Maak de sprong naar Android zonder van hosttoepassing te veranderen.

Ontwikkeld voor Android, iOS, Windows 10
Ontwikkeld voor Android, iOS, Windows 10

We hebben het Velocity platform letterlijk gebouwd zodat u de pijn, de kosten en het risico van migratie kunt vermijden. Als u overweegt om te migreren, maar niet weet hoe u dit moet aanpakken, dan is dit het juiste moment.

Geen middleware
Geen middleware

Het Velocity platform bestaat uit de mobiele applicatie/browser en een administratieve console. Je hoeft geen complexe software in te zetten tussen je mobiele apparaten en je hosttoepassing.