IVANTI UNIFIED ENDPOINT MANAGEMENT EN IT ASSET MANAGEMENT IT beheren, beveiligen en leveren voor een externe arbeidskracht

Betere inzichten voor betere resultaten

Handel daadkrachtig en verbeter je omgang met IT

Vijf veiligheidsprioriteiten voor een externe arbeidskracht

Hoe IT-professionals assets beheren

De combinatie van ITAM en ITSM verbetert de zichtbaarheid en de productiviteit.

Bescherm je externe arbeidskracht

Het thuisnetwerk van een gebruiker is nu het gemakkelijkste toegangspunt voor bedreigende actoren. Ivanti CISO Phil Richards en veiligheidsgoeroe Chris Goettl gaan dieper in op de vijf dingen die je nu kunt doen om een goede veiligheid te garanderen.

IT Asset Management

Cypress Fairbanks, het grootste onafhankelijke schooldistrict in Texas, bespaart honderden dagen per jaar en beheert meer dan 70.000 machines met behulp van Ivanti-oplossingen.

Update 's nachts op afstand duizenden computers
Vereenvoudigde en versnelde migratie
720 Bespaarde uren per kwartaal
Betrouwbaar patchbeheer en controle op afstand

UEM t.o.v. ITAM: wat is het verschil?

Wil je digitaal gaan omzetten? Implementeer UEM samen met ITAM-oplossingen. Hoewel beide strategie├źn gericht zijn op IT-assets, zijn hun doelstellingen niet hetzelfde. We zullen je hun belangrijkste verschillen laten zien. 

Unified Endpoint Management - Beheer assets, Compliance, Kosten en Beveiliging

Doe meer dan je bedrijf draaiende houden. Versterk je endpoint- en workspacemanagement om assets, compliance, kosten en veiligheid te beheren. Ivanti UEM geeft beheerders de inzage in en een overzicht van hun IT-omgeving om endpoints te ontdekken, te beheren en te beveiligen.

Unified Endpoint Manager

Manager gebruikerswerkplek

Applicatiebeheer

Veiligheidscontroles

Bel ons

We beantwoorden graag je vragen en begrijpen met welke uitdagingen je te maken hebt ten aanzien van externe arbeidskrachten.

+31 (0)73 6228800

Offerte aanvragen

Laat ons jou helpen bij het vinden van de juiste oplossing en het juiste prijsprogramma voor de behoeften van je externe arbeidskracht.

Offerte aanvragen