Ik wil...

Mijn OS en applicaties van derden compliant patchen.

Ga voor goud
Profiteer van een bekroonde oplossing die de IT industrie transformeerde.
Meer Info
Superieure bescherming voor uw gebruikers
Software patches zijn de autogordels van je IT omgeving: degelijk patchbeheer voorkomt een hoop ellende.
Lees De White Paper
Moderne IT beveiliging
Ontdek de 10 redenen waarom je IT beveiliging moet worden vernieuwd en hoe je dat aanpakt.
De White Paper Lezen

Patch je BESTURINGSSYSTEEM

Is jouw verdedigingsstrategie waterdicht?

Nu schendingen van de IT beveiliging dagelijkse kost zijn geworden streeft iedereen ernaar om een efficiënt veiligheidsbeleid te voeren en patch compliant te blijven. Gezien in applicaties van derden steeds vaker kwetsbaarheden worden gedetecteerd, is het belangrijk om ook op deze toepassingen cruciale beveiligingsupdates te installeren.

Het tijdig, efficiënt en kosteneffectief patchen van je kritieke besturingssystemen blijft een hele uitdaging. Het maakt niet uit of je apparaten zich remote of achter een firewall bevinden, of ze fysiek of virtueel zijn. Het is een hele kluif. 

Acteer op de meest recente bedreigingen en patches

Vertrouw op een bekroonde patch management oplossing: dé pionier in IT, om al je systemen, besturingssystemen en applicaties van derden up-to-date te houden met de nieuwste patches.

Patch automatisering
Breng grondig geteste patches in omloop op duizenden apparaten in enkele minuten tijd, met een minimale impact op je netwerk.
Heterogene platform ondersteuning
Stroomlijn patch management voor meerdere besturingssystemen.
Applicaties van derden patchen
Patch je meest kwetsbare applicaties, zoals Acrobat Flash, Java en verschillende internet browsers.
Distributed en remote patchen
Patch alle apparaten, waar ze zich ook bevinden: achter een firewall, onderweg, op afstand. Zelfs apparaten in slaapstand kunnen worden gepatcht.
Hogere ROI uit MEM
Heb je geïnvesteerd in MEM? Maximaliseer je rendement en minimaliseer de risico’s van applicaties van derden.
Ondersteuning voor virtualisatie
Patch ook virtuele apparaten, of die nu online of offline zijn. Zelfs hypervisors.
Één centrale console
Één centrale interface om al je software updates te beheren. Heaven!
Patch compliance
Controleer vlot je patch compliance van je hele omgeving. Zo ben je steeds in lijn met de regels en voorschriften die gelden voor jouw organisatie.

Hoe kan Ivanti je helpen?

De grootste dreiging op je netwerk gaat uit van je gebruikers, en die kan je niet verwijderen. Belagers maken gebruik van de kwetsbaarheid van gebruikers om door te dringen tot jouw gevoelige gegevens. Wij kunnen je helpen om deze kwetsbaarheden te elimineren en zo te garanderen dat je patch compliant bent. Ivanti staat je bij bij het patchen van jouw meest kritieke client besturingssystemen en applicaties. Onze oplossingen zijn in een handomdraai geïnstalleerd en geconfigureerd. Of je nu clients wil patchen, je Microsoft MEM oplossing wilt aanvullen of servers wil patchen - wij zijn er voor je.

Patch for Linux, UNIX, Mac
Eenvoudig patchen, ook in een heterogene omgeving.
Patch for MEM
Patch moeiteloos applicaties van derden via je MEM console.
Patch fysieke en virtuele Windows servers, Windows werkplekken en applicaties van derden.
Patch for Endpoint Manager
Beveilig en beheer je assets via één console met Endpoint Manager.

Patch alles

De patch management oplossingen van Ivanti beschermen jouw IT omgeving: het maakt niet uit hoe je clients, servers en software georganiseerd zijn.

Geteste patch gegevens

Onze patch content ingenieurs testen alle patches talloze uren voor we de patches vrijgeven aan onze klanten. Zo garanderen we een degelijke patch compliance. Onze jarenlange ervaring stelt jou in staat om vlot je applicaties van derden te patchen.

Automatische uitrol

Onze oplossingen vereenvoudigen het patchbeheer overal in je organisatie, zelfs voor remote en mobiele endpoints. Nieuwe patches worden gedetecteerd en beoordeeld en worden volledig getest opgeleverd uit een uitgebreide catalogus van patch leveranciers. Zelfs lastige applicaties zoals Java kan je nu makkelijk updaten.

Geïntegreerd patch en systeembeheer

Vul je Ivanti Management Suite aan met Patch for Endpoints om je patch compliance en systemen te kunnen beheren via één enkele interface.

MEM add-on voor applicaties van derden

Patch for MEM elimineert de meeste handmatige interventies die nodig zijn voor het patchen van applicaties van derden in MEM. Dankzij de interface add-on kan je gebruik maken van het proces, de mechaniek en de infrastructuur die al zijn ingebouwd in het datacenter.

Patch voor datacenters

Patch, detecteer en inventariseer je virtuele apparaten die zich online en offline bevinden. Update templates en snapshots voor ze online komen. Je kan zelfs hypervisors patchen.
 

Dashboards en rapportage

Hoe meer wet- en regelgeving er aan je organisatie wordt opgelegd, hoe belangrijker het is dat systemen waterdicht gepatcht zijn. Profiteer van geconsolideerde, gedetailleerde informatie over de staat van je beveiliging. Zo kan je je concentreren op de pijnpunten, reactief zijn en je compliance bewijzen.