IK WIL...mijn mobiele apparaten beheren.

Enterprise Mobility Management

Flexibele mogelijkheden voor het beheer van mobiele apparaten (MDM), applicatie uitrol en beveiliging.

Wees productief op ALLE apparaten.

iOS, Android, Windows, macOS, tvOS, Chrome OS?

Ontdek onze overlevingsgids voor multiplatform ondersteuning voor mobiele apparaten.

Enterprise Mobility Management (EMM)

Mobiele apparaten veranderen hoe we werken en leven

87% van alle zakelijke professionals gebruiken een pc en minstens één mobiel apparaat om hun dagelijkse taken te vervullen (EMA). Werknemers zijn niet langer gebonden aan hun desktop op een vaste locatie maar zijn constant in beweging. Ze gebruiken diverse apparaten en applicaties. In ons ‘bring-your-own-device' tijdperk moeten zowel zakelijke apparaten als persoonlijke apparaten geïntegreerd en beheerd worden door IT. Hierbij is het belangrijk om vooral veilig te werken, zonder de gebruiker te storen. 

Beheer en beveilig je iOS, Android, Windows en Mac apparaten

Beheer je endpoints net als je mobiele apparaten bij implementatie van profielen, toepassing van bedrijfsregels, bij de configuratie van e-mailaccounts of bij het opleggen van restricties. En maak je geen zorgen, je kan ook kiezen voor een 'full agent'-optie. 

Operationele veiligheid
In combinatie met endpoint security kun je gemakkelijk aangetaste apparaten bij inbraak isoleren, software updates automatisch pushen en het apparaat opnieuw toelaten tot het netwerk.
EMM of Full Agent
Waarom zou je kiezen? Combineer het beste van twee werelden: beheer je apparaten met EMM en zet eventueel tegelijkertijd met de mogelijkheden van agentgebaseerd beheer.
consistente ervaring
Zorg voor een herkenbare interface- en navigatie ervaring op de verschillende apparaten, van desktop tot tablet en smartphone.
Centraal beheer
Beheer en beveilig al je gebruikersapparaten via één uniform systeem.
Beveilig het essentiële
Reageer snel bij diefstal of verlies van een apparaat en beveilig de bedrijfscontent.
Beheer BYOD
Het maakt eigenlijk niet uit wie de eigenaar is van de hardware. Beveilig de toegang tot bedrijfsgegevens zonder daarbij de persoonlijke gebruikersgegevens onder de loep te nemen.
Eenvoudig beheer
Voer beleid vlot en consistent uit. Implementeer de regels die je invoert voor één enkele gebruiker onmiddellijk op alle gebruikersapparaten.
efficiënte ondersteuning van mobiele gebruikers
Omarm mobiliteit en zorg ervoor dat bedrijfsinformatie op alle endpoints beschermd wordt.

Slagkracht voor gebruikers en IT

Dankzij de twee geïntegreerde oplossingen van Ivanti is het makkelijker om je mobiele apparaten te beheren en te beveiligen: Ivanti Endpoint Manager en Ivanti Endpoint Security for Endpoint Manager.

Integrated Enterprise Mobility Management functies zorgen ervoor dat de mobiele apparaten in je omgeving beheerd worden via dezelfde management console die ook dienst doet voor je systeem- en security management.

Unified Endpoint Manager
Beheer alle gebruikersapparaten via één management console.
Endpoint Security voor Endpoint Manager
Gelaagde bescherming zonder je gebruikers in hun werkzaamheden te storen.

Omarm mobiliteit vol vertrouwen

Enterprise Mobility Management (EMM) stelt je in staat om de mobiele apparaten efficiënt te beheren en te beveiligen.

Alle endpoints beheerd in één systeem

Beheer en beveilig AL je gebruikersapparaten via één uniform systeem en één enkele console. Implementeer de regels die je invoert voor een gebruiker onmiddellijk op alle gebruikersapparaten.

EMM voor Mac en Windows 10

Beheer je Mac- of Windows 10 apparaten net zoals je smartphone. De Mac- en Windows 10 EMM mogelijkheden zorgen ervoor dat je je mobile managementervaring kan uitbreiden naar andere apparaten, zoals bijvoorbeeld de laptops van je gebruikers.

Ondersteuning voor Apple’s VPP en DEP

Dankzij Apple’s Volume Purchase Program (VPP) kan je moeiteloos AppStore toepassingen aankopen en distribueren. Registreer je apparaten snel en reken meteen op volledige ondersteuning via het Device Enrollment Program (DEP) van Apple. Bovendien kan DEP gebruikt worden voor al je macOS, iOS en tvOS-apparaten.

Mobile Security Management

Selecteer welke bedrijfstoepassingen om veiligheidsredenen moeten worden gewist bij verlies of diefstal van een apparaat. Detecteer opengebroken of gekraakte apparaten, leg regels op voor wachtwoorden en andere configuraties en controleer welke gegevens en netwerken beschikbaar zijn voor welke apparaten.

Mobile Device Management

Vereenvoudig de inventarisatie, configuratie en het beheer van je mobiele apparaten. Maak in een handomdraai profielen aan, leg restricties op stel beveiligingsregels in en handhaaf ze. 

Mobile Application Management

Wijs applicaties toe aan apparaten, zet ze op blacklists of whitelists en stel toegangsregels in. Beheer je in-house applicaties en apps van derde partijen zoals iTunes of Google Play. Installeer en verwijder apps via Smart Policies (op basis van de rol, locatie, het type apparaat of andere criteria).

Maak je gebruikers productiever

Aan jou de keuze wanneer, waar en op welk apparaat