Hulp bij het beheer van mijn mobiele apparaten

Altijd, overal gebruikersproductiviteit

In de hedendaagse remote omgeving verwachten moderne gebruikers hun werk gedaan te krijgen met een verscheidenheid aan apparaten.

Whitepaper downloaden
Zien hoe het werkt

Zie hoe Ivanti Neurons voor UEM alle endpoints automatiseert, beheert en beveiligt en gebruikers helpt productief te zijn.

Video bekijken
Alle endpoints beveiligen

Flexibele mogelijkheden voor het aanmelden van apparaten, het inzetten van apps en beleid, en beveiliging.

Meer informatie

Overal beveiliging voor de Everywhere Workplace

Mobiele apparaten hebben de manier waarop we werken veranderd, en IT heeft een nieuwe aanpak van beveiliging nodig

Bijna 9 op de 10 zakelijke professionals gebruiken een PC en minstens één mobiel apparaat om hun dagelijkse werk te doen (EMA). Werknemers zijn niet langer vastgeketend aan desktops op een vaste plaats, maar voortdurend in beweging, met een verscheidenheid aan apparaten en toegang tot talloze toepassingen. Bij BYOD moeten bedrijfs- en persoonlijke apparaten beheerd en geïntegreerd worden in de IT-beheersystemen van de onderneming, zonder dat de veiligheid of privacy in het gedrang komt.

Unified Endpoint Management om elk apparaat, overal te beveiligen en te beheren

Beheer alle endpoints met consistente beleidsregels gedurende de hele levenscyclus, van aanmelden tot uitrollen - en zelfs het toepassen van beperkingen.

Geef mobiele werknemers en BYOD de ruimte

Geef al je medewerkers de mogelijkheid om productief te zijn vanaf elk mobiel apparaat, inclusief persoonlijke apparaten. Maak toegang tot bedrijfsinformatie mogelijk zonder inbreuk te maken op de privacy van de gebruiker.

Naadloze onboarding

Maak het voeren van beleid consequent en gemakkelijk. Implementeer slechts één keer beleidsregels voor gebruikers en apparaten, en pas ze toe op alle apparaten van je gebruikers. Ivanti Neurons for UEM is volledig geïntegreerd met Google Zero Touch en Apple Business Manager om naadloze onboarding mogelijk te maken.

Beveiligde mobiele apparaten

Omarm mobiliteit en stel je gebruikers in staat om op elk apparaat te werken, met het vertrouwen dat er beveiligingsmaatregelen beschikbaar zijn om bedrijfsinformatie op alle endpoints te beschermen. Ivanti Mobile Threat Defense is gebouwd voor mobiele apparaten en gebruikt algoritmen voor machineleren die geoptimaliseerd zijn om continu op het apparaat te draaien en bedreigingen te detecteren, zelfs als het apparaat offline is.

IT-activiteiten opschalen

Beheer en beveilig alle endpoints via een enkel uniform interface die de overhead vermindert en het beheer van endpoints vereenvoudigt.

Beheer en beveilig alle apparaten van je gebruikers via één enkel, uniform systeem.
Zorg voor een interface en navigatie-ervaring die consistent is van de desktop tot de tablet en de smartphone.
Waarom kiezen? Gebruik het beste van beide werelden en beheer je toestellen via EMM EN heb de optie om de krachtige agent-based management stijl te gebruiken.
In combinatie met endpointbeveiliging kun je eenvoudig betrokken apparaten isoleren bij een inbraak, automatisch software pushen, en het apparaat weer op het netwerk zetten.

Geef je werknemers en IT de ruimte

Terwijl work from Everywhere doorgaat, wordt de IT geconfronteerd met een steeds grotere vraag. Onboard en ondersteun medewerkers naadloos op afstand en houd IT en gebruikers productief. Maak het eenvoudiger om mobiele apparaten te beheren en te beveiligen met Ivanti Neurons for UEM.

Ivanti Neurons for Unified Endpoint Management

Beheer al je endpoints vanaf een enkele beheerconsole.

Ivanti Mobile Threat Defense

Bescherm en verhelp bedreigingen die gericht zijn op mobiele apparatuur.

Kies met vertrouwen voor mobiliteit

Unified Endpoint Management mogelijkheden om de mobiele apparaten in je werkomgeving efficiënt te beheren en te beveiligen.

Mobile Device Management
Mobile Device Management

Vereenvoudig voorraadbeheer, configuratie en beheer van je mobiele apparaten. Maak eenvoudig profielen aan, handhaaf beperkingen en bepaal en handhaaf beveiligingsbeleid.

Mobile Application Management
Mobile Application Management

Push apps naar apparaten, blokkeer apps of sta ze toe en stel regels in voor toegang. Beheer bedrijfseigen apps of apps van derden uit iTunes of Google Play. Installeer of verwijder apps op basis van slim beleid ( aan de hand van functies, locatie, toesteltype of andere criteria).

Mobile Security Management
Mobile Security Management

Wis selectief zakelijke toepassingen om de veiligheid te bewaren in het geval dat een toestel verloren of gestolen wordt. Detecteer jailbroken of rooted toestellen, handhaaf wachtwoordnormen en andere configuraties, en beheer de toegang van apparaten tot bedrijfsnetwerken en gegevens.

Mobile Device Onboarding
Mobile Device Onboarding

Koop en distribueer openbare applicaties met gemak met Apple's Volume Purchase Program (VPP) of Managed Google Play. Apple Business Manager en Managed Google Play kunnen gebruikt worden om apps in te zetten op alle mobiele iOS en Android toestellen.

Mobiele apparaten voor eerstelijnswerkers
Mobiele apparaten voor eerstelijnswerkers

Migreer, moderniseer en activeer moeiteloos robuuste en interactieve toestellen en kiosken door gebruik te maken van technologie in het magazijn en in de hele toeleveringsketen. Verbeter de nauwkeurigheid en efficiëntie zonder IT- of hostsystemen aan te passen of te vervangen.