Ik wil...

de levenscyclus van mijn IT assets beheren.

Ben je iets kwijt?
Verloren hardware kan je letterlijk en figuurlijk duur komen te staan. Voorkom het te allen tijde.
White Paper Downloaden
Gratis Whitepaper
Automatisering is de sleutel tot een succesvolle IT asset management strategie.
White Paper Downloaden
Gooi die spreadsheets maar in de prullenbak
Beheer je assets van a tot z met Ivanti Asset Manager.
Duik Dieper

BEHEER JE IT ASSETS van a tot z

Zorg voor je assets én je gebruikers

IT assets en IT gebruikers gaan hand in hand. Gebruikers hebben ten slotte de juiste tools nodig om optimaal te kunnen presteren.

IT asset management houdt in dat je weet wat de status van je IT assets is vanaf het moment van aankoop tot wanneer ze verwijderd worden. Dit is belangrijk, omdat assetbeheer IT kosten kan reduceren en de productiviteit van de gebruiker kan verhogen. Bovendien kan je IT asset management inzetten om contracten met hardware- en softwareleveranciers te beheren, garanties in het oog te houden en je planning en budgettering aan te scherpen. 

Controle over je IT Assets

Servers, desktops, laptops, printers en software - het maakt niet uit of je bedrijf groot of klein is: het is voor iedereen een uitdaging om de IT assets die je werknemers gebruiken efficiënt te beheren. 

Asset detectie
Detecteer en inventariseer hardware en software zodat je weet wat je in huis hebt en waar het zich bevindt. Van aankoop tot verwijdering.
Boost de productiviteit
Geef gebruikers de juiste tools op het juiste moment. Beperk de downtime van systemen en plan en budgetteer hardware refreshes.
Beperk de onderhoudskosten
Detecteer welke hardware updates of onderhoud nodig hebben en welke hardware er moet worden aangeschaft. Zo worden de uitgaven beperkt en hou je je assets in goede conditie.
Maximaliseer asset gebruik
Hou bij welke assets beschikbaar zijn om te voorkomen dat ze niet in een hoekje liggen te verstoffen.
Flexibel beheer
Betere informatie betekend dat je sneller weloverwogen beslissingen kan maken. Importeer garantie-, lease- en contractinformatie.
Geautomatiseerde processen
Het volgen van een welomlijnd proces voor bijvoorbeeld onboarding en offboarding zorgt ervoor dat je het meeste haalt uit je assets en je werknemers.

IT Asset Management is de toekomst

Verlies niet langer tijd aan inefficiënte inventarisatie van assets. Als alle hardware- en softwaredetails handmatig in een stofferige spreadsheet worden bijgehouden, kan je hier een fulltime werknemer prima mee zoethouden. Maar zelfs dan heb je nog geen duidelijk overzicht om updates, repairs en nieuwe aankopen efficiënt in te plannen. Dat moet beter kunnen.

Ivanti geeft je de controle over je IT assets: van aankoop tot verwijdering en van a tot z. Zo kan jij het beste halen uit je assets en kosten reduceren. 

Ivanti Neurons for ITAM

Volgt IT assets gedurende hun volledige levenscyclus.

Ivanti Neurons for Spend Intelligence

Krijg direct inzicht in uw uitgaven voor softwarelandschap en applicaties.

Volledige controle over je IT assets

Bedenk maar wat je allemaal kan doen als je IT assets niet langer handmatig hoeft bij te houden. Doe jezelf en je organisatie niet langer tekort en wordt de baas over je IT assets. 

B2B connectoren

Ontvang directe input van je leveranciers, inclusief onder anderen PO nummers en garantie informatie. 

Functionele interface

Overzie je volledige IT asset management landschap via een fraai dashboard. Zo krijg je inzicht in je ROI en kan je vanaf elke lokatie tot actie overgaan.

Barcodes scannen

Beheer alle assets op alle locaties en verbeter de nauwkeurigheid van de gegevens. Scan assets tijdens elk stadium van hun levenscyclus en synchroniseer met bestaande gegevens.

Soepele integratie

Ivanti Neurons for ITAM vormt de cruciale verbinding tussen detectie, servers, endpoints en SLA's ongeacht of je oplossingen van Ivanti, Microsoft, ServiceNow, Remedy of andere leveranciers zijn.

Levenscyclus processen

Het beheer van de levenscycli binnen Ivanti Neurons for ITAM wordt aangedreven door een zogenoemde 'process engine'. Deze engine stuurt processen aan als onboarding en offboarding, in- en uitchecken, inkoop en verwijdering. 

Oplossingen op maat

Ivanti Neurons for ITAM biedt oplossingen die kunnen worden aangepast aan jouw behoeften om jouw IT assets te optimaliseren.