Ik wil...

mijn cloud en schaduw IT applicaties beheren.

Beter software asset management
Lees hier hoe Ivanti IT asset management duidelijkheid kan scheppen over de staat van je meest complexe softwarelicenties.
Bekijk De Brochure
Gratis Webinar
Voorkom het gebruik van ongeautoriseerde ‘achterpoortjes’, zo beperk je de onderhoudskosten en de complexiteit.
Bekijk De Webinar
Beheer je cloud applicaties
Haal het meeste uit je cloud applicaties en voorkom onnodige software uitgaven.
White Paper Downloaden

Krijg controle over je cloud applicaties

Migreer en beheer je applicaties in de cloud

De migratie van je applicaties van het datacenter naar de cloud brengt veel voordelen met zich mee. Maar hoe ontwikkel je een doordachte migratiestrategie voor je diverse applicaties? En wat is de beste manier om de ongeautoriseerde, problematische schaduw IT activiteiten van je gebruikers bloot te leggen?

Met behulp van Ivanti License Optimizer for Clients and Servers kan je beter inschatten wat de kosten en gevolgen van een migratie zijn voor je licenties. Zo kan je goed geïnformeerd de migratie plannen. De software helpt je ook om cloudgebaseerde Infrastructure as a Service (IaaS) elementen te herkennen en om schending van licentieovereenkomsten te voorkomen.

Haal alles uit jouw CLOUD investeringen

Dankzij Ivanti IT asset management beschik je over de juiste informatie om een succesvolle migratie en een efficiënt beheer van je cloudgebaseerde implementaties te garanderen.

Voorspellende analyses
Nooit eerder kon je zo makkelijk en nauwkeurig de impact van een migratie op zowel je licenties als je budget voorspellen.
Onze ervaring
Ons team van analisten is zeer ervaren in het beheer van licentieovereenkomsten en kan advies bieden over lopende contracten, jouw rechten als klant en het opmaken en valideren van nieuwe licentiecontracten.
Statistieken en regels
De IT asset management oplossingen van Ivanti bieden statistieken over en regels voor alle grote leveranciers. Dit levert gedetailleerde informatie van je licentieposities op. Zo kan je een migratie minutieus plannen en dus nauwkeurig en efficiënt uitvoeren.

Migreer naar de cloud

In 2020 zullen meer dan 80% van de softwareleveranciers gemigreerd zijn van traditionele licentie- en onderhoudscontracten naar clouddiensten. Ben je hierop voorbereid?*

License Optimizer
Helder inzicht om je softwarelicenties te beheren.
Software assetbeheer verhuizen naar het datacenter.

Ivanti License Optimizer for clients and servers

Ivanti License Optimizer for Servers combineert lokale detectie met analyses van de cloud API’s. Zo krijg jij een duidelijk en volledig overzicht van je cloudlicenties. 

Scenario ontwikkeling

Ontwikkel je migratiescenario van a tot z. Volg de licentiemigratie en welke kosten deze met zich meebrengt: kosten voor je licenties, hardware, manuren, training en onderhoud. 

Vendor specifieke rapporten

Hou je software leveranciers en hun prestaties in het vizier, zo blijf je alert.

Licensing engine

Krijg diepgaand inzicht in de software die je gebruikt, inclusief de complexe licentiestructuren van bijvoorbeeld Citrix, IBM, Microsoft en Oracle.

Global software library

Normaliseer informatie door honderdduizenden titels in één oogopslag te overzien.