Ik wil...

mijn Apple en Mac apparaten beheren.

Gartner rapport

Ontdek hier de mening van Gartner over Unified Endpoint Management (UEM) en Ivanti in Gartner's Market Guide for Client Management Tools.
Download Rapport

Beheer al uw endpoints

Beheer voor Apple apparaten, ontwikkeld voor organisaties.
Bekijk De Brochure

Succesverhaal

Hoe Ivanti het Granite School District helpt om zich te concentreren op hun kerntaak: lesgeven.
Ontdek De Resultaten

Beheer van Apple-apparaten voor bedrijven

iOS en macOS beheren in combinatie met andere populaire besturingssystemen.

Apple apparaten zoals iPhones, iPads, Apple TVs en Macs zijn aan een ware opmars bezig binnen het bedrijfsleven. Om al je endpoints gezamelijk te beheren, inclusief Apple apparaten, heb je Unified Endpoint Management (UEM) nodig.

Apple gebruikers willen vaak liever worden ondersteund dan beheerd. De Unified Endpoint Management oplossingen van Ivanti zorgen ervoor dat iOS en Mac apparaten  op gebruikersniveau kunnen worden beheerd in een gemengde omgeving - en dat alles binnen dezelfde workflows als de pc’s en mobile device management (MDM).

Beheer je Apple apparaten in een professionele omgeving

IT teams hebben behoefte aan een beter overzicht van hun IT omgeving en meer inzicht in het gebruik van apparaten en de risico's die daaraan verbonden zijn. Geef jouw team de cruciale informatie die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Bekijk het onderzoeksrapport van Gartner om te ontdekken hoe je dit het beste aanpakt. 

overzicht en controle
Apple apparaten zijn gewone ‘BYOD’ apparaten. Detecteer, beheer en koppel ze aan gebruikers.
Hogere productiviteit voor IT en gebruikers
Automatiseer IT activiteiten en lever een aangename, moderne gebruikerservaring. Verlos je IT admins van het heen en weer switchen tussen consoles.
Veilig en up-to-date
Updates worden systematisch uitgevoerd om kwetsbaarheden te vermijden. Voorkom virusaanvallen en ransomware en laat je gebruikers niet zelf configuratiewijzigingen doorvoeren.
Controle over assets, compliance en kosten
Hou risico’s en kosten in de hand: voorkom boetes, ‘true-up’ kosten, overtollige licenties en te hoge energierekeningen.
Centrale endpoint management processen
Breng configuratiewijzigingen of push pakketten universeel aan op Macs, iPads, iPhones of andere pc's en mobiele platforms.
ICT voor Educatie
Beheer en beveiliging de technologische omgeving en apparaten in het klaslokaal.

Ondersteun je Apple gebruikers

Ivanti's oplossingen automatiseren IT taken op Apple apparaten om zo de IT productiviteit te verhogen en de gebruikerservaring te verbeteren. Met Ivanti hoeven IT admins niet langer te schipperen tussen verschillende consoles om Mac-, Windows- en mobiele apparaten te beheren en te beveiligen.

Unified Endpoint Manager
Combineer systeembeheer capaciteiten om endpoint management te verenigen.
Endpoint Security voor Endpoint Manager
Integratie van operationele beveiliging met systeembeheer.

Ivanti is ervaren in Mac beheer

Wij staan al jaren bedrijven bij om hun Macs te beheren. Ons Enterprise Mobility Management (EMM) beheerd alle soorten Apple macOS en iOS apparaten. 

Beheer je Mac-apparaten vanop afstand

Beperk de kosten en tijd die je investeert in het oplossen van gebruikersproblemen, neem de controle over je Macs via onze beveiligd HTML 5 gebaseerde remote controle functionaliteit.

Stroomlijn Mac provisioning en deployment

Gebruik provisionings templates om te automatiseren. Automatiseer je upgrade proces, inclusief communicatie naar de gebruikers, vastlegging van alle ondersteunde applicaties en hun eventuele licenties en voor de standaardisatie van je Mac OS images. Implementeer macOS zonder Mac servers.

Snelle implementatie van software en patches

Implementatie op duizenden apparaten in slechts enkele minuten. Organiseer, automatiseer en implementeer besturingssystemen, software en patch projecten voor verschillende gebruikersgroepen in verschillende implementeringsstadia. Installeer software zonder enige interactie met de eindgebruiker of presenteer een selfservice omgeving. 

Biedt selfservice mogelijkheden

Geef je gebruikers een selfservice portal om direct te communiceren met het IT en toegang te krijgen tot goedgekeurde apps, assets, content en diensten. Maak verbinding via Apple MDM functies en maak gebruik van de Apple App Store via het Device Enrollment Program (DEP) en het Volume Purchase Program (VPP).

Mac OS en apps patchen

MacOS releases vergen een hoop tijd. Rol nieuwe macOS versies uit zonder Mac servers. De patch processen die je gebruikt voor je Windows apparaten kunnen ook dienst doen om Mac applicaties of applicaties van derden te patchen.

Vorder je softwarelicenties terug

Het tracken van je softwaregebruik biedt nuttige perspectieven voor de optimalisatie van je assetbeheer. Vorder ongebruikte licenties terug en investeer het geld waar het nodig is.