Ik wil...

besparen op mijn software- en hardware kosten.

Info-Tech Rapport
Wij zijn ITAM kampioenen! Ontdek waarom we zo bijzonder zijn.
Nu Downloaden
De 3 grootste kosten van een software-audit
Vraag jij je af wat een software audit je zou kunnen kosten? Wij hebben de cijfers voor je.
De Blog Lezen
Weet wat je uitgeeft
Ivanti zal je kunnen vertellen welke assets je bezit en of je teveel geld uitgeeft.
Meer Info

Reduceer je software uitgaven

Betaal JIJ 25% te veel voor je software?

Het bestuur is eigenlijk niet echt geïnteresseerd hoe je IT assets onderhoudt en volgt. Wat hen wél intresseert is hoeveel geld eraan wordt uitgegeven, wat de beheers- en onderhoudskosten zijn en welke ROI ze uiteindelijk behalen.

Dat gezegd hebbende: hoe zou je het vinden om 25 tot 50% op je IT kosten te besparen en je ROI drastisch te verbeteren? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om dit te realiseren.

Waar zijn we eigenlijk mee bezig?

Uiteindelijk komt het hier op neer: IT oplossingen en diensten, van hardware tot software, zijn ontwikkeld zodat gebruikers hun werk kunnen doen en winstgevende kleine tandwieltjes zouden worden in een machine die geld moet opbrengen: jouw bedrijf.

Volledig overzicht
Duidelijk overzicht over je assets, waar ze zich bevinden en hoe ze presteren. Zodat je weet waar je financiële gezien op moet letten.
Vorder softwarelicenties terug
Door ongebruikte softwarelicenties terug te vorderen bespaar je geld en worden je assets efficiënter ingezet.
compliant
Vermijd de kosten die non-compliance met zich meebrengt, zoals ‘true-up’ kosten en boetes.
Lifecycle management
Volg de levenscyclus van je assets om downtime, veroorzaakt door onderhoudsactiviteiten, te beperken. Verhoog tegelijkertijd de productiviteit door gestandaardiseerde processen in te voeren.
Sorteer je assets
Vermijd hoge belasting op ongebruikte assets. Bepaal welke assets je kan verkopen of hergebruiken en bespaar geld.
Onderhandelen met de juiste kennis
Als je diepgaand inzicht hebt in de bedrijfsbehoeften en de huidige status van je IT assets, ben je in een betere positie om te onderhandelen met leveranciers.

Inzicht in de kosten van je IT Assets

Met Ivanti Asset Manager kan je jouw uitgaven doorlichten en voorspellen wat je kan besparen. Onze oplossing geeft je diepgaand inzicht in de de kosten en de productiviteit van al je IT assets en helpt je deze efficiënt te beheren. Detecteer, volg en onderhoud je IT assets met asset management van Ivanti. 

Ivanti Neurons for ITAM
Haal het maximum uit je IT-investeringen.
Visualiseer je ROI.

Ook jij geeft waarschijnlijk te veel uit aan softwarelicenties.

Wij hebben oplossingen ontwikkeld om de financiële risico’s ten gevolge van non-compliance, productiviteitsverlies en overtollige software aankopen te reduceren. Ga bewust om met je IT budget en haal meer uit je IT investeringen. Waar wacht je nog op?

Asset detectie

Dankzij Asset Intelligence kan je beheerde en onbeheerde IP-verbonden apparaten automatisch lokaliseren en inventariseren op je netwerk. Zo krijg je een gedetailleerd financieel profiel van je assets.

Licenties terugvorderen

Asset Intelligence stelt je in staat om op basis van een aanpasbaar beleid softwarelicenties terug te vorderen. Daarmaast kan je je richten op specifieke gebruikers of groepen om workflows zo min mogelijk te verstoren.

Automatisering

De IT Asset Management Suite automatiseert de detectie van je assets en volgt ze gedurende hun volledige levenscyclus zodat je altijd toegang hebt tot de juiste gegevens. Zonder deze automatisering zouden sommige processen maanden in beslag nemen. 

Functionele interface

Bepaal in één oogopslag waar je mogelijk zou kunnen besparen. Gebruik visueel aantrekkelijke dashboards om bijvoorbeeld ROI inzichtelijk te maken, mogelijke kostenbesparingen in kaart te brengen en om actie te ondernemen op financiële en veiligheidsrisico’s die je IT assets veroorzaken. 

Anticipeer refreshes

Ivanti Asset Manager houdt bij wanneer je hardware aan vernieuwing toe is, zodat jij dit in je planning en budgetten kan opnemen. 

Out-of-the-box processen

Asset Manager levert out-of-the-box processen om je te begeleiden door moeilijke scenario’s waar je team voorheen veel kostbare tijd en middelen spendeerden. Het gaat bijvoorbeeld om onboarding, offboarding en software audits.