Ik wil...

de juiste rechten toekennen aan mijn MEM gebruikers

9 stappen tegen ransomware
De FBI heeft een 9 stappenplan om ransomware te voorkomen. Privilege management bevindt zich bovenaan het lijstje.
Bekijk De White Paper
De juiste endpointbeveiliging - eenvoudig gemaakt
Privilege management is een belangrijk onderdeel van elke efficiënte, gelaagde beveiligingsstrategie.
Meer Info
Privilege management is essentieel
Verstrek toegang op het applicatieniveau en vind zo het evenwicht tussen productiviteit en security.
Lees De Handleiding

Unified Application Control

Doe meer met MEM

Privilege management is een must om zero-day aanvallen te slim af te zijn en om verouderde systemen te beschermen. Conventionele preventiemethodes hinderen vaak de productiviteit van de gebruikers, creëren een hoop werk voor het IT-team en leggen onbedoeld de basis voor een heleboel nieuwe veiligheidsissues.
 

Wanneer privilege management fijnmazig is en via MEM onderdeel uitmaakt van je applicatiebeheer, worden je gebruikers niet in de verleiding gebracht om in schaduw IT te verzanden wanneer hun beheerrechten worden afgenomen. Daarnaast hoeft je IT team niet meer te jongleren met diverse tools. Dat scheelt een hoop tijd en frustratie.

Meer controle over je applicaties

Vereenvoudig je beveiligingsbeleid voor zowel je IT team als voor je gebruikers dankzij privilege management dat de waarde van je MEM omgeving verhoogd. 

Vind het evenwicht
Krijg gedetailleerde controle met de mogelijkheid tot zelfregulering. Zo ontlast je het IT team, hou je malware op veilige afstand en zijn je gebruikers tevreden.
Betrouwbaar en eenvoudig
Zorg ervoor dat enkel geautoriseerde applicaties kunnen worden gebruikt, afhankelijk van hun context zoals de rol van de gebruiker, locatie en het apparaat.
COMPLIANt
Degelijk bevoegdenbeheer helpt je om te beantwoorden aan de compliance-eisen, zoals bijvoorbeeld aan de SOx-wet (Sarbanes-Oxley wet).
Tijd voor innovatie
Je wordt pas een echte businesspartner wanneer je tijd hebt om de nieuwste tools te ontdekken en in te zetten.

Next level Application Control

In het huidige beveiligingslandschap dat constant in beweging is kan je niet blijven rekenen op conventionele beveilingsoplossingen. Je hebt oplossingen nodig die meer doen voor de veiligheid van je organisatie, vandaag en in de toekomst. Beperk je risico’s zonder je IT-team te overbelasten: zet Ivanti Application Controle in. 

Application Control
Verbeter je beveiligingsstrategie met dynamische whitelists en gedetailleerd privilege management.
[productbeschrijving]
[productbeschrijving]
[productbeschrijving]

Haal meer uit Application Control

Conventioneel applicatiebeheer volstaat niet in de grillige evolutie van kwetsbaarheden waar tegelijkertijd meer applicaties dan ooit worden gebruikt. 

Trusted ownership

Zorg ervoor dat onbekende applicaties alleen kunnen worden uitgevoerd indien ze werden opgestart door geautoriseerde systemen of gebruikers.

Self-elevated privileges

Geef gebruikers de mogelijkheid om geautoriseerde apps voor een bepaalde tijdsduur te gebruiken, ondanks hun beperkte rechten. 

Licentie controle

Blijft compliant door toegang toe te kennen op basis van de vastgestelde overeenkomsten.

Policy engine

Geef je gebruikers sneller toegang tot applicaties door de policy engine te gebruiken die werkt op basis van contextbewust beleid. 

Golden images

Hou je desktops in hun originele ‘golden’ staat.

Workflow integratie

Rol system center configuraties makkelijker uit via MEM.