Ik wil...

de juiste rechten toekennen aan mijn werknemers - niet meer en niet minder.

Voorkom ransomware
Privilege Management staat op de derde plaats in het 9 stappenplan naar een goede preventie van ransomware volgens de FBI.
Lees De White Paper
De juiste endpointbeveiliging - eenvoudig gemaakt
Vervolmaak je beveiligingsstrategie dankzij privilege management.
Meer Info
OPTIMALISEER ZONDER te hinderen
Beperk de beheerrechten maar zorg dat de productiviteit niet wordt afgeremd.
Lees De Technische Handleiding

Meer controle over applicaties

Alleen een whitelist volstaat niet.

User Application Control (UAC) is cruciaal om de kwetsbaarheden die je niet kan patchen te blokkeren, zoals zero-day aanvallen en verouderde systemen. Maar een dynamische whitelist alleen is niet genoeg. 

Indien malware binnensluipt en zich verder in je omgeving verspreid moet je beheerrechten in hun geheel kunnen verwijderen. En dat zonder de gebruikers al te veel te hinderen. Want wat gebeurt er wanneer de gebruikers hun benodigde applicaties niet kunnen gebruiken? Juist, dan overstelpen ze de helpdesk met tickets of gaan ze zelf op zoek naar een oplossing - wellicht in het schaduw IT circuit.. 

Vind het evenwicht

Stop het opstarten van onbekende applicaties zonder gebruikers de toegang tot goedgekeurde toepassingen te ontzeggen. 

Wapen je tegen aanvallen
Elimineer de organisatiebrede beheerrechten die kunnen leiden tot een ongebreidelde verspreiding van malware.
Hou je gebruikers tevreden
Wanneer gebruikers toegang hebben tot de applicaties die ze nodig hebben zullen ze hun beheerrechten niet missen. En jij zal de telefoontjes naar de helpdesk en de schaduw IT niet missen.
Perfectioneer je oplossing
Ken meer of minder rechten toe of schaf ze af per gebruiker, applicatie of taak. En sta toe dat gebruikers in uitzonderlijke gevallen zelf hun rechten kunnen verhogen.
Ben compliant
Voldoe aan de wettelijke maatregelen die specifieke controles opleggen voor het beheer van IT accounts met hoge privileges, zoals bijvoorbeeld de SOX wet.
Word een businesspartner
Moet je supply chain winnen aan efficiƫntie? Met Ivanti kan je meer strategische taken oppakken nu je minder beveiligingsincidenten of gefrustreerde gebruikers hoeft te managen.

Application Control in een nieuw jasje

Ivanti Application Control biedt naast privilege management ook andere functionaliteiten die ontwikkeld zijn om jouw endpoints te beveiligen zonder de gebruikersproductiviteit te hinderen, inclusief licentiebeheer en vertrouwde 'gold images'.

Application Control
Versterk de manier waarop je applicaties voor servers, werkstations en je MEM omgeving beheert en controleert.
[productbeschrijving]
[productbeschrijving]
[productbeschrijving]

Endpoint security hoeft geen pijnlijk proces te zijn

Zorg voor een betere en vlottere beveiliging die is toegespitst op contextafhankelijke controles en een optimale detectie, met Ivanti Application Control. 

Fijnmazige controle

Volg je mobiel werkende personeel met besturingselemenenten die elk apparaat altijd en overal kunnen bedienen. Je kan je bevoegdheden tot in de details beheren, als je dat wilt. 

Self-elevated privileges

Geef je gebruikers verhoogde rechten om applicaties uit te voeren, die je dan kan toekennen of weigeren op basis van hun rol.

Dynamische whitelisting

Zorg dat de beveiliging snel wordt ingezet dankzij een dynamisch vertrouwensmodel en krijg inzicht in de apps in je omgeving met detectie- en leercapaciteiten.

Trusted ownership

Stel regels in om rechten aan te vragen en voorkom dat ongeautoriseerde code wordt uitgevoerd. Indien een applicatie niet aan de regels voldoet, dan wordt hij eenvoudigweg niet uitgevoerd.

Data-Gathering modus

Krijg inzicht in de applicaties in je omgeving. Weet wie ze gebruikt zodat je bepaalde acties kan blokkeren, fout-positieve waarden kan bespeuren en sneller kan reageren.