Ik wil...

Eenvoudige en volledige IT dashboards en rapportage.

Rapporten op maat
Harris Health System genereert zijn op maat gemaakte rapporten sneller dan ooit dankzij Xtraction.
Lees Het Klantverhaal
Zie hoe het werkt
Ontvang alle data die je nodig hebt automatisch, met Xtraction.
Video bekijken
Toon je meerwaarde
85% van het management wil graag meer inzicht in IT.
Het Rapport Downloaden

IT dashboards

Fraaie en heldere rapportage

Ben je al te lang aan het worstellen met een complexe rapportage tool? Moet je steeds switchen tussen verschillende applicaties met hun eigen ingebouwde rapportagemogelijkheden, die je daarna handmatig moet samenbrengen? In een spreadsheet? En wat is het resultaat van al je inspanningen: onogelijke, saaie en onoverzichtelijke rapporten waar iedereen spontaan hoofdpijn van krijgt. Je bent niet de enige: vaak ervaren IT asset manager, security admins, servicedesk manager en IT operations managers dezelfde ellende. Dat moet je toch niet willen? 

Stop met zwoegen! Geniet van visueel aantrekkelijke, krachtige IT rapporten, dashboards en analyses. 

IT rapportages die wél aandacht opeissen

Het is een hele uitdaging om te rapporteren over de complete IT omgeving. Je moet een manier vinden om tientallen gegevensbronnen te verbinden uit tientallen systemen en het moet er nog goed uit zien ook. Hoe doe je dat zonder haast overspannen te raken?

Volledig inzicht
Realtime inzicht om je IT omgeving te evalueren: track prestaties, analyseer risico’s voor je tot actie overgaat of nieuwe middelen aanvraagt.
IT rapportage voor het bestuur
In één oogopslag analyseer je de rood/geel/groene IT statistieken en ben je bewust van de financiële impact met op de business gerichte dashboards.
Geïntegreerde data
Combineer vlot de gegevens van verschillende systemen. Focus op het grote geheel of juist de details of een specifiek onderdeel of..vul het maar in!
Één simpele interface
Ga voor één scherm, één dashboard of één grafiek op dat dashboard! Nooit weer switchen tussen verschillende applicaties!
Kind kan de was doen
Je hoeft geen dagen meer te wachten op een rapport dat door een specialist voor jou op maat gemaakt is. Doe het zelf, in een fractie van de tijd.
Hou het overzichtelijk
Overstelp jezelf en anderen niet met onnodige gegevens: presenteer alleen wat voor de specifieke situatie of publiek relevant is.
Grondig doorlichten
Licht je gegevens door om verborgen schatten te ontdekken: detecteer verloren assets, kwetsbare apparaten en nieuwe mogelijkheden om de IT dienstverlening te verbeteren.
Samenwerken en delen
Bekijk en deel belangrijke inzichten voor de organisatie. Baseer je beslissingen op nauwkeurige gegevens, niet op wie het luidste schreeuwt.

Intuïtieve dashboards en analyses

Xtraction biedt eenvoudige IT rapportages voor diverse IT vendoren binnen onder anderen IT service management, IT asset management en security. Selecteer de relevante leverancier, kies het type exportbestand en sleep de gegevens simpelweg in het rapport of dashboard dat jij wilt maken. Zonder code of complexe handelingen. Het complexe werk hebben wij al voor je gedaan.

Je hoeft zelfs niet eens een andere Ivanti oplossing te gebruiken! Hoewel we het liever anders zien, kan je Xtraction gewoon toepassen met systemen van andere leveranciers.

Xtraction
Online, selfservice IT rapportages, ontwikkeld voor een optimale gebruikerservaring.

Een optimaal overzicht en transparantie

Gebruiksvriendelijkheid staat op de eeste plaats bij Xtraction. Onze selfservice rapportagetools en dashboards zijn gemaakt voor de 'normale' gebruiker, niet voor rapportage experts die gek zijn op coderen. Xtraction biedt je een ongekend overzicht van je IT omgeving. Je kan in een handomdraai de gegevens voor een bepaalde tijdspanne opvragen. Als je meer details wenst, kan je gewoon verder klikken tot je het onderliggende record ziet. Het ligt allemaal binnen handbereik. Lees verder hoe deze functies je leven gemakkelijker zullen maken.

Intuïtieve op rol gebaseerde interface

De interface is intuïtief: creër je persoonlijk aangepaste weergave met de drag-and-drop functionaliteit. In de rapporten of dashboards zie je enkel de gegevens die relevant zijn voor jouw rol.

Realtime rapportages

Bekijk gegevens, problemen en de daaraan verbonden kosten in realtime. En ontvang automatische waarschuwingen.

Oneindig veel connectoren

Xtraction heeft connectoren op veel van de oplossingen die Ivanti biedt, maar ook op producten van leveranciers als BMC, Flexera, VMware, Symantec, Microsoft en tientallen anderen voor service management, en call center management, asset management, endpoint management en systemen voor foutopsporing. De lijst is eindeloos.

Het zit hem in de details

Soms volstaat een grafiek niet, dan moet je de finesses kennen. Duik vlot in de details van je grafieken en tabellen en klik door tot het onderliggende record voor je beslissingen neemt.

Filter

Profiteer van de realtime filtercapaciteiten om te focussen op een bepaald datapunt. Ontdek onmiddellijk potentiële bedreigingen, stijgende kosten of out-of-compliance apparaten - voor het te laat is om actie te ondernemen.

Turnkey-installatie

Vabaf de eerste dag zal je naar lieve lust je gegevens kunnen heen- en weerslepen. Dit is geen log systeem dat weken nodig heeft voor het kan worden gebruikt. Ga nu aan de slag en haal die gegevens binnen!