Je eerstelijnsmedewerker is je belangrijkste werknemer

Mijn eerstelijnsmedewerkers ondersteunen

Klantbetrokkenheid stimuleren met goedgekeurde apps

Ivanti UEM maakt het eenvoudig om bedrijfsapps uit te rollen en te updaten naar apparaten en voorkomt dat gebruikers apps installeren die op de zwarte lijst staan, zoals sociale media, persoonlijke e-mail en streaming muziekdiensten. Houd je eerstelijnsmedewerkers gefocust.

 • Bedrijfsapps
 • Inventarisbeheer
 • Snellere reactietijden

Snel beschikbaar stellen

Ivanti automatiseert de tijdrovende taak van beschikbaarstelling en configuratie van apparaten voor nieuwe gebruikers. Dit bespaart niet alleen talloze IT-uren, maar zorgt er ook voor dat werknemers op externe locaties snel aan de slag kunnen met nieuwe apparaten die zijn voorzien van alle apps, configuraties en het beveiligingsbeleid dat ze nodig hebben om meteen productief te zijn. Werknemers op afstand kunnen sneller aan de slag gaan.

 • Beschikbaarstelling is tijdrovend.
 • Beheerders kunnen apparaten via de ether instellen.
 • Werknemers kunnen sneller productiever zijn.

Apparaten delen om productiviteit te verhogen

Eerstelijnsmedewerkers delen vaak apparaten, zoals in een winkel waar verschillende assistenten tijdens een dienst toegang kunnen krijgen tot hetzelfde apparaat om de voorraad op te zoeken of met klanten af te rekenen. Elke werknemer kan andere verantwoordelijkheden of functies hebben waarvoor toegang tot verschillende apps of inhoud nodig is. Met Ivanti kunnen beheerders via één beheerconsole rolgebaseerde toegang aan individuele groepen en gebruikers toekennen.

 • Eerstelijnsmedewerkers delen vaak apparaten.
 • Voor verschillende werknemers zijn verschillende toegangrechten en apps nodig.
 • Ivanti wijst op rollen gebaseerde toegang toe via een enkele console.

Beleid afdwingen om veiligheid te garanderen

Ivanti UEM beheerders kunnen bepaalde toestelbeperkingen afdwingen, zoals het uitschakelen van de camera en microfoon, het beperken van wifi-opties, en meer. Dit helpt niet alleen om eerstelijnsmedewerkers productief te houden, het beschermt ook apps en toestellen tegen onveilig gebruikersgedrag, zoals toegang tot mogelijk gecompromitteerde netwerken.

 • Beheer de camera en microfoon.
 • Beperk wifi.
 • Houd werknemers productief.

Geef veilige toegang om tijd en geld te besparen

De Ivanti UEM policy engine verle veilige toegang op basis van de context van het apparaat, de gebruiker, het netwerk, of de app. Zo kan een werknemer van een nutsbedrijf werkbonnen in het veld snel bekijken en bijwerken zonder naar kantoor terug te keren, wat zowel tijd als geld bespaart door extra verplaatsingen te vermijden.

 • Werknemers kunnen werkbonnen bijwerken zonder naar kantoor terug te keren.
 • Verminder ritten.
 • Verhoog de efficiëntie van werknemers.

De ultieme gids voor succesvolle eerstelijnswerknemers

De eerstelijnswerknemer is het gezicht van je bedrijf Eerstelijnswerknemers zijn de manier waarop je klanten buiten je muren met je in contact komen. De externe aard van FLW maakt ze kwetsbaar voor inbreuken op de beveiliging. Ze hebben een uniforme oplossing nodig - elk toestel, elk OS, overal Ze moeten de beschikking krijgen over hulpmiddelen om klanttevredenheid en productiviteit te garanderen. Ze hebben een bedrijf nodig met hoge klanttevredenheidsscores. Ze hebben Ivanti UEM nodig.

Webinar serie: Veilige bedrijfskritische apps op elk apparaat voor eerstelijnshulpverleners

Ivanti's unified endpoint management (UEM) platform stelt eerstelijns hulpverleners in staat naadloos toegang te krijgen tot kritieke on-premise apps en productiviteitstools zoals Epic, ServiceNow, en Medscape.

5 manieren waarop Ivanti de efficiëntie en veiligheid van je eerstelijnswerknemers kan verbeteren

62% van de bedrijven vervangt op papier gebaseerde processen door mobiele technologie voor bedrijfsbreed gebruik, en dit kan oplopen tot 97% in 2023. Dat betekent dat om concurrerend te zijn en een hoog niveau van klantenservice te bieden, bedrijven een mobiele strategie voor hun eerstelijnsmedewerkers nodig hebben. Ivanti kan daarbij helpen.

Met Ivanti kunnen we alle nieuwe mogelijkheden van de smartphone in onze organisatie integreren en de wereld van apps voor onze mensen openen.

Ondersteun je eerstelijnsmedewerkers zodat ze productiever zijn