Ik moet ...

ontdekken en inventariseren wat er op mijn netwerk staat

Zichtbaarheid uitbreiden, duidelijk zien, daadkrachtig handelen
Krijg betere IT-inzichten voor betere bedrijfsresultaten.
Gratis Witboek
Ivanti Neurons for Discovery
Nauwkeurige en bruikbare inzichten in de middelen in enkele minuten.
In De Praktijk Zien
Verkrijg nauwkeurige zichtbaarheid van de middelen
Een volledig overzicht van uw IT-middelen is van vitaal belang.
Ontdek Waarom

Ivanti Neurons voor Discovery

Nauwkeurige en bruikbare informatie over middelen in minuten

Ontdek en inventariseer in real-time al je IT-middelen die op jouw netwerk zijn aangesloten. Krijg binnen enkele minuten nauwkeurige en bruikbare inzichten in alle hardware- en softwaremiddelen, cloud- en edge-omgevingen en applicaties.  ​ ​

De op de cloud gebaseerde normalisatie- en afstemmingsengine in combinatie met actieve en passieve discovery-technologie en service mapping helpt het rendement van de assets, de oplostijden, de veiligheid en de algemene prestaties van de assets te verbeteren.

Weet te allen tijde wat er op je netwerk is

Geen spreadsheets meer voor het bijhouden van de gegevens en geen spookmiddelen meer. Ivanti Neurons voor Discovery biedt u één enkele bron van waarheid in minuten i.p.v. dagen, voor nauwkeurige en bruikbare inzichten. Weet altijd wanneer nieuwe of onbekende apparaten zich bij uw netwerk aansluiten.

Altijd aan

Ontdek apparaten en applicatiekoppelingen snel in real-time op elk netwerksegment.

Vind alle softwaremiddelen
Profiteer van een uitgebreide lijst van alle software met uitgebreide gebruiksinformatie.
Inventarisatie van internettoestellen
Inventarisatiesystemen en -apparaten op afgelegen locaties als ze verbinding maken via het internet. Geen VPN vereist.
Visualiseer data en genereer aangepaste rapporten
Ontdek geïnventariseerde gegevens met datavisualisaties of maak aangepaste rapporten om weloverwogen beslissingen te nemen.
Zie de verbindingen

Visualiseer de associaties tussen apparaten, software, assets, applicaties en de mensen die ze gebruiken.

Mis niets
Als een doorlopende netwerkbewaking - als er iets is, zelfs voor een moment, vangt u het op en inventariseert u wat er op staat.
Ontdek malafide toegangspunten
Wijst op elk subnet automatisch een eindpunt aan om eventuele draadloze toegangspunten op uw netwerk te identificeren.
Maak de gegevens begrijpelijk
Haal gegevens van meerdere derde partijen of andere bronnen. Harmoniseren van informatie door middel van afstemming en normalisering, zodat het allemaal zinvol is.

Beter beheren, ondersteunen en beschermen van uw vermogensbeleggingen

Middelen ontdekken en inventarismogelijkheden zijn fundamenteel voor effectief eindpuntbeheer, middelen, service en veiligheidsbeheer.

Ivanti Neurons
Hyperautomatiseringsplatform
Ivanti Neurons for ITSM
Dienstverlening voor IT-services en verder moderniseren
Ivanti Neurons for ITAM
Uitgebreid middelenbeheer
Ivanti Endpoint Manager
Uniform beheer van de eindpunten voor alle gebruikersapparaten

Het ontdekken van middelen ontdekken waarop u kunt vertrouwen

Zichtbaarheid van midden in real-time door middel van actief en passief scannen, netwerkscannen en connectoren van derden zorgen voor genormaliseerde hardware- en software-inventarisatie, softwaregebruik en bruikbare inzichten om uw CMDB en AMDB te voeden.

Altijd aan, Passief en Actief Ontdekken
Altijd aan, Passief en Actief Ontdekken

Passieve en actieve ontdekking vindt alle beheerde of onbeheerde apparaten. Het detecteert op het netwerk aangesloten apparaten in real-time,  zelfs als ze achter een firewall zitten.

Diepgaande inventarisatiedienst
Diepgaande inventarisatiedienst

Zodra een apparaat is ontdekt, ondervraagt de diepgaande inventarisatiedienst elk apparaat of elke dienst met een IP-verbinding om alles te weten te komen wat het kan, inclusief informatie over de netwerkverbinding, de details van de hardware, de fabrikant en welke software op het apparaat draait. Wanneer de inventarisatie onder beheer is zal deze ook informatie over het softwaregebruik opleveren om u te helpen bij het beheer van uw softwaremiddelen.

Overal ontdekken en inventariseren
Overal ontdekken en inventariseren

De Cloud Services Appliance is een beheergateway die u veilige toegang geeft tot alle externe apparaten die via het internet verbinding maken. Inventarisatiesystemen in de cloud zonder dat er een dure VPN-verbinding nodig is.

Gegevensafstemming en -normalisatie
Gegevensafstemming en -normalisatie

Ruim de gegevens op die u ziet en verminder het aantal namen dat wordt gebruikt om hetzelfde te beschrijven. Converteer al uw IT-gegevens naar een standaard naam, mapping structuur en classificatie.

Dataverbindingen
Dataverbindingen

Verzamel gegevens uit meerdere bronnen die niet door een netwerkbeveiligingsscan zouden komen. Connectoren kunnen B2B-gegevens bevatten, zoals informatie over hardwaregaranties, licentieregels voor leveranciers of informatie over de aankoop van wederverkopers. Connectoren kunnen ook uw IT-inventarisdatabase koppelen aan andere gegevens zoals een CMDB voor servicemanagement.

Datavisualisatie en dashboards
Datavisualisatie en dashboards

Visualiseer alle verzamelde gegevens samen met gegevens uit andere bedrijfsdatabases. Creëer business-value dashboards of bekijk simpelweg trends, anomalieën of live data in visuele rapportages.