IK MOET ... ontdekken en inventariseren wat er op mijn netwerk staat

Verkrijg nauwkeurige zichtbaarheid van de middelen

Een volledig overzicht van uw IT-middelen is van vitaal belang.

Nauwkeurige en bruikbare inzichten in de middelen in enkele minuten.

Zichtbaarheid uitbreiden, duidelijk zien, daadkrachtig handelen

Krijg betere IT-inzichten voor betere bedrijfsresultaten.

Ivanti Neurons voor Discovery

Nauwkeurige en bruikbare informatie over middelen in minuten

Ontdek en inventariseer in real-time al uw IT-middelen die op uw netwerk zijn aangesloten. U kunt nu in enkele minuten nauwkeurige en bruikbare inzichten krijgen in al uw hardware- en softwaremiddelen en uw cloud- en edge-omgevingen. ​ ​

De op de cloud gebaseerde normalisatie- en afstemmingsengine in combinatie met actieve en passieve ontdekkingstechnologie helpt het rendement van de middelen, de oplostijden, de veiligheid en de algemene prestaties van de middelen te verbeteren.

Weet te allen tijde wat er op je netwerk is

Geen spreadsheets meer voor het bijhouden van de gegevens en geen spookmiddelen meer. Ivanti Neurons voor Discovery biedt u één enkele bron van waarheid in minuten i.p.v. dagen, voor nauwkeurige en bruikbare inzichten. Weet altijd wanneer nieuwe of onbekende apparaten zich bij uw netwerk aansluiten.

Maak de gegevens begrijpelijk
Haal gegevens van meerdere derde partijen of andere bronnen. Harmoniseren van informatie door middel van afstemming en normalisering, zodat het allemaal zinvol is.
Ontdek malafide toegangspunten
Wijst op elk subnet automatisch een eindpunt aan om eventuele draadloze toegangspunten op uw netwerk te identificeren.
Mis niets
Als een doorlopende netwerkbewaking - als er iets is, zelfs voor een moment, vangt u het op en inventariseert u wat er op staat.
Zie de verbindingen
Visualiseer de associaties tussen apparaten, software, middelen en de mensen die ze gebruiken.
Visualiseer data en genereer aangepaste rapporten
Ontdek geïnventariseerde gegevens met datavisualisaties of maak aangepaste rapporten om weloverwogen beslissingen te nemen.
Inventarisatie van internettoestellen
Inventarisatiesystemen en -apparaten op afgelegen locaties als ze verbinding maken via het internet. Geen VPN vereist.
VIND ALLE SOFTWAREMIDDELEN
Profiteer van een uitgebreide lijst van alle software met uitgebreide gebruiksinformatie.
Altijd aan
Ontdek apparaten snel in real-time op elk netwerksegment.

Beter beheren, ondersteunen en beschermen van uw vermogensbeleggingen

Middelen ontdekken en inventarismogelijkheden zijn fundamenteel voor effectief eindpuntbeheer, middelen, service en veiligheidsbeheer.

Hyperautomatiseringsplatform
Service Manager
Dienstverlening voor IT-services en verder moderniseren
Asset Manager
Uitgebreid middelenbeheer
Unified Endpoint Manager
Uniform beheer van de eindpunten voor alle gebruikersapparaten

Het ontdekken van middelen ontdekken waarop u kunt vertrouwen

Zichtbaarheid van midden in real-time door middel van actief en passief scannen, netwerkscannen en connectoren van derden zorgen voor genormaliseerde hardware- en software-inventarisatie, softwaregebruik en bruikbare inzichten om uw CMDB en AMDB te voeden.

Passieve en actieve ontdekking vindt alle beheerde of onbeheerde apparaten. Het detecteert op het netwerk aangesloten apparaten in real-time,  zelfs als ze achter een firewall zitten.

Zodra een apparaat is ontdekt, ondervraagt de diepgaande inventarisatiedienst elk apparaat of elke dienst met een IP-verbinding om alles te weten te komen wat het kan, inclusief informatie over de netwerkverbinding, de details van de hardware, de fabrikant en welke software op het apparaat draait. Wanneer de inventarisatie onder beheer is zal deze ook informatie over het softwaregebruik opleveren om u te helpen bij het beheer van uw softwaremiddelen.

De Cloud Services Appliance is een beheergateway die u veilige toegang geeft tot alle externe apparaten die via het internet verbinding maken. Inventarisatiesystemen in de cloud zonder dat er een dure VPN-verbinding nodig is.

Ruim de gegevens op die u ziet en verminder het aantal namen dat wordt gebruikt om hetzelfde te beschrijven. Converteer al uw IT-gegevens naar een standaard naam, mapping structuur en classificatie.

Verzamel gegevens uit meerdere bronnen die niet door een netwerkbeveiligingsscan zouden komen. Connectoren kunnen B2B-gegevens bevatten, zoals informatie over hardwaregaranties, licentieregels voor leveranciers of informatie over de aankoop van wederverkopers. Connectoren kunnen ook uw IT-inventarisdatabase koppelen aan andere gegevens zoals een CMDB voor servicemanagement.

Visualiseer alle verzamelde gegevens samen met gegevens uit andere bedrijfsdatabases. Creëer business-value dashboards of bekijk simpelweg trends, anomalieën of live data in visuele rapportages.

WEET WAT ER OP JE NETWERK STAAT

WIJ MAKEN HET EENVOUDIG