Ik wil...

MIJN VDI images consolideren.

Waarom Ivanti voor VDI?
Ontdek wat de meerwaarde van virtualisatie kan zijn voor jouw business.
Bekijk Brochure
Verbeter uw virtuele omgevingen
Bij Ivanti vind je alles voor gebruikersvriendelijke provisioning van desktops en mobiele apparaten.
Meer Info
Virtualisatie 101
Alles wat je moet weten voor je start met je virtualisatie project.
Bekijk Brochure

Reduceer de complexiteit van VDI

Reduceer DE risico’s en complexiteit van virtualisatie

Dankzij VDI kunnen IT teams desktopomgevingen centraal beheren en beveiligen, wat zorgt voor risicoverlaging en een fikse tijdbesparing voor je werknemers. Jammer genoeg slagen de meeste desktopvirtualisatieprojecten niet omdat de gebruikers te veel weerstand bieden. Waarom? Omdat het met VDI moeilijker is voor gebruikers om hun desktop te personaliseren, het langer duurt om in te loggen en printen vaak niet vlekkeloos verloopt. Kortom: de gebruikerservaring is alles behalve aangenaam.

Om de adoptie van VDI op te voeren moet IT de complexiteit van de omgeving verlagen en een positieve gebruikerservaring leveren. Maar hoe doe je dat?
 

Koppel gebruikersinfo los van het besturingssysteem

Wanneer de gebruikersinformatie losgekoppelt wordt van het onderliggende besturingssyteem en applicaties wordt het gemakkelijker om VDI te implementeren en te beheren. Hierdoor zal de weerstand van gebruikers afnemen.

Optimaliseer VDI-adoptie
Stop de weerstand tegen VDI: behoud persoonlijke instellingen tussen verschillende sessies.
VDI-adoptie: nu en later
Lever een consistente gebruikerservaring en snelle logintijden over verschillende apparaten en locaties.
Rappe VDI implementatie
Door de gebruikersinformatie los te koppelen van de OS zijn er minder manuele interventies nodig, wat de implementatie drastisch versneld.
Vereenvoudigd image management
De ‘in-flight’ modificatie van een golden image vermindert het aantal beheerde afbeeldingen terwijl de behoeften van elke gebruiker blijvend worden ondersteund.
Minder helpdeskoproepen
Consistente desktop-, OS- en applicatie instellingen houden de desktops in goede staat waardoor de helpdesk minder gebeld wordt.
Lagere serverkosten
Door het aantal OS- en applicatie images te verminderen kan het aantal gebruikers per server worden verhoogd.
Veilig en compliant
Verlaag bedrijfsrisico's door geen beheerrechten uit te geven maar de gebruikersrechten per app of per Windows component gericht te verhogen.
Vlot desktops vervangen
Wanneer gebruikersinstellingen en bestanden meebewegen met de gebruiker, is het verlenen van remote ondersteuning of het vervangen van een desktop een eitje.

Welke producten heb je nodig?

Met de oplossingen van Ivanti kan VDI beheerd en geïmplementeerd worden met een minimum aan middelen en manuele interventies. Dit dankzij de extractie en centralisatie van gebruikersapps en bestanden, personalisatie en systematische controles om de VDI endpoints te beveiligen en de productiviteit te boosten. Zo kunnen gebruikers productief zijn, ongeact hun locatie, apparaat of de tijd, terwijl het IT team een centraal punt heeft om alle desktops en gebruikers te beheren. Deze aanpak garandeert een goede endpoint beveiliging én een uitstekende gebruikerservaring.

Application Control
Je IT team behoudt controle over de endpoints terwijl de gebruikers goed worden ondersteund dankzij een nauwkeurig beheer van de gebruikers- en toegangsrechten. Het uitvoeren van ongeautoriseerde code wordt voorkomen, zonder complexe whitelists of blacklists, en de softwarelicenties zijn onder controle.
Environment Manager
IT personeel kan desktops op aanvraag personaliseren en beveiligingsbeleid voor endpoints aanpassen op basis van de context. De Policy Engine past in één klik de desktopconfiguratie aan op basis van de gebruikerscontext om zo de inlogsnelheid aanzienlijk te verhogen.
Performance Manager
Stel je IT team in staat om uiterst responsieve desktops te leveren, een consistent applicatiegebruik te verzekeren en de gebruikersdichtheid te verhogen terwijl hardwarekosten worden beperkt en de levenscyclus wordt verlengd.

Succesvolle VDI implementaties gegarandeerd

Haal de weerstand tegen VDI bij je gebruikers weg, verminder het aantal handelingen voor je IT-team en haal meer rendement uit je investeringen in VDI. 

Tevreden gebruikers

Voorzie elke gebruiker van een gepersonaliseerde desktop en bewaar deze persoonlijke aanpassingen voor een volgende sessie.

Minder complexiteit en sneller inloggen

Zet onze gebruiksvriendelijke Policy Engine in om desktopconfiguratie contextbewust mee te bewegen met de gebruiker. Zo verminder je logon scripts en Microsoft Group Policy object complexiteit.

Ondersteun Remote werknemers

Vervang trage en kwetsbare roaming profielen voor een ‘just-in-time’ gebruikerspersonalisering die uiterst snel en betrouwbaar is.

Compliant

Zet in op Application Control, privilege management, lockdown, zelfherstel en uiterst gedetailleerde audits om je bestaande beveiligings- en beheerscontroles aan te vullen. 

Geoptimaliseerde applicaties

Beheer je processor- en geheugenbronnen slim om kwaadaardige processen en geheugen- en processorvretende applicaties te stoppen.

Je Bedrijfsgegevens zijn veilig

Geef gebruikers vlot toegang tot hun bestanden. Zo voorkom je dat gebruikers clouddiensten (bedoeld voor consumenten) gebruiken binnen een professionele setting.