Ik wil...

mijn applicaties een stem geven.

Stem op productiviteit
Ontdek de verborgen waarde van je warehouse operations dankzij spraaktechnologie.
Lees Het Klantverhaal
Zie hoe het werkt
Bekijk hier hoe spraaktechnologie jouw order rate een snelheidsboost kan geven.
De Video Bekijken
Productspecificaties bekijken
Lees hier waarom de stemactiveringsoplossingen van Speakeasy voor jou een goede keuze zijn.
Bekijk De Brochure

Stem en jouw KPI

Bereik je productiviteitsdoelstellingen met Speakeasy.

Jaarlijks sta je voor de uitdaging om de productiviteit van je werknemers op te voeren met 5% of meer. Misschien had je al eens overwogen om spraaktechnologie te gebruiken. Misschien leek het je toen te duur. Of misschien was je niet tevreden over het resultaat.

Het goede nieuws is dat spraaktechnologie zich verder ontwikkeld heeft. Het is de moeite van het proberen waard want het kan de resultaten van je business behoorlijk opvoeren. 

Profiteer van de voordelen van spraaktechnologie: zorg dat je werknemers hun handen en de ogen vrij hebben. Ze kunnen gewoon lopen, praten en ALTIJD in beweging blijven.

Spraaktechnologie maakt jouw magazijn productiever

Elk bedrijf wil de effici├źntie verhogen en de kosten beperken. De vraag is: hoe? Het gebruik van de stemactivatieoplossingen van Ivanti (powered by Wavelink) is een van de beste manieren om dit te bereiken. Geef je team de tools om te kunnen werken terwijl ze in beweging blijven.

Snelle implementatie
Veel organisaties maken zich vooral zorgen over de implementatietijd van spraaktechnologie. De implementatie van Wavelink duurt gemiddeld 30 dagen, soms zelfs minder.
Verhoogde productiviteit
Werk wordt niet langer herhaaldelijk onderbroken om iets van een scherm te lezen. Je werknemers kunnen gewoon in beweging blijven terwijl ze spreken. En verder werken.
Spraakgestuurd werken
Jouw bestaande applicaties dicteren de volgende instructie volgens de workflow en werknemers kunnen hun gegevens inspreken. Spraak die werkt als een snelkoppeling op je toetsenbord!
Geen audit nodig
Sommige magazijnen voeren telkens een volledige audit uit. Je kan bijna alle audits vermijden dankzij het gebruik van scan- en spraaktechnologie. Toshiba behaalde een tijdsbesparing van maar liefst 20%.
Snelle ROI
Het systeem is eenvoudig en snel geïmplementeerd en behoeft nauwelijks training. Sommige klanten behaalden hun ROI in minder dan 90 dagen.
Voeg spraak toe aan je netwerk
Een stem geven aan je bestaande telnet en webapplicaties is zo gepiept. Je hoeft zelfs helemaal niets aan te passen aan je hosttoepassing (WMS, ERP, etc).
Selectief gebruik van spraaktechnologie
Gebruik de spraaktechnologie in combinatie met het scannen van barcodes, sleutelinvoer en andere tools voor een optimale gegevensverzameling.
Verminder de opleidingstijd
Om Speakeasy te gebruiken moet je kunnen spreken. Dat is alles.

Doe wat Toshiba deed: BESPAAR $500.000.

Toshiba's proces was onhandig en tijdsintensief voor ze Speakeasy gebruikten. De apparaten die ze gebruikten voor hun orderpicking waren zwaar en moesten worden bediend via een keyboard. De werknemers moesten de barcodes scannen en gegevens intypen. Elke order duurde 25% langer dan nodig. Dus besloten ze op zoek te gaan naar spraaktechnologie. En na heel wat research vonden ze hun oplossing in Ivanti Speakeasy, powered by Wavelink. 

Speakeasy
Een stem voor jou.
Ondersteund door spraaktechnologie.
Velocity
Gemoderniseerde telnet- en webapps voor Android, iOS en Windows 10.

Een stem ten dienste van je magazijn

Kies niet voor spraaktechnologie omdat het cool is: kies ervoor omdat je geld zal besparen en de productiviteit van je werknemers zal verhogen. 

Geen verbinding nodig

Speakeasy functioneert met apparaatgebaseerde spraakverwerking, zodat je geen serververbinding nodig hebt om de spraakcodering en -decodering te verwerken. Veel van onze klanten wilden geen spraaktechnologie introduceren omwille van de bandbreedte- en serverbeperkingen. Ivanti Speakeasy heeft deze beperking niet!

Geen extra middleware of interfaces

Speakeasy maakt gebruikt van de interface van je mobiele applicatie naar het hostsysteem zodat je geen dure add-on software nodig hebt. 

Voor nieuwe en oude apps

Je kan spraaktechnologie gebruiken voor bestaande telnet of webapplicaties op mobiele Windows apparaten of voeg het toe aan je nieuwe uitrol van Android apparaten. 

Gegevensverzameling

Complementeert het verzamelen van gegevens via het scannen van barcodes, RFID en via toetsaanslagen dankzij de spraak-naar-tekst en tekst-naar-spraak functies.