Los problemen op, voor ze zich voordoen.

Versterk en bescherm jouw teams van cloud tot edge met Ivanti Neurons, het hyperautomatiseringsplatform voor de Everywhere Workplace. Het leveren van het vermogen tot zelfherstel is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Repareer minder. Krijg meer gedaan.

Wat als je problemen automatisch zou kunnen ontdekken en oplossen voordat gebruikers er weet van hebben? Ivanti Neurons doet precies dat. Dankzij machine-learning en deep intelligence kun je problemen preventief oplossen voordat ze de productiviteit beïnvloeden. Haal het blussen van brandjes maar uit je agenda. Vanaf nu lever je betere ervaringen, overal waar jouw bedrijf actief is.

Turbocharge jouw IT

Ivanti Neurons voedt jouw IT met real-time inteligentie waarop je kunt acteren, stelt apparaten instaat om zichzelf te herstellen en te beveiligen en biedt gebruikers een gepersonaliseerde selfservice-ervaring. Versterk de daadkracht van jouw gebruikers, team en bedrijf, overal, met Ivanti Neurons.

Boost het resultaat onder de streep

Ivanti Neurons levert vanaf dag één waarde door real-time inzicht te bieden waarmee je risico's omzeilt en datalekken kunt voorkomen binnen enkele seconden, in plaats van minuten. Met een volledig overzicht over je IT-landschap kun je prestaties en kosten van jouw bedrijfsmiddelen optimaliseren. Kortom: minder downtime, een efficiëntere operatie en snel rendement op jouw investering in Ivanti.

De werkplek is getransformeerd. De werkplek is overal: Werknemers werken op elk soort appraat, netwerk en applicatie. Ivanti Neurons is het baanbrekende platform dat jouw IT vereenvoudigt en automatiseert, waardoor je een ongekende controle en beheersing over jouw Everywhere Workplace krijgt.

Ivanti Neurons biedt real-time inzichten die leiden tot snellere en betere beslissingen, wat resulteert in baanbrekende snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Behaal betere resultaten, vlekkeloze gebruikerservaringen en doe productiever zaken overal waar jouw bedrijf werkt, met Ivanti Neurons.

Ivanti Neurons detecteert, ontdekt en verhelpt continu beveiligingsrisico's, zelfs voordat gebruikers er weet van hebben. Het biedt inzicht in jouw softwarelandschap en applicatie-uitgaven, zodat je de prestaties van de bedrijfsmiddelen over de gehele levenscyclus kan optimaliseren. Door apparaten zichzelf te laten herstellen en te beveiligen, en gebruikers selfservice te bieden, bespaar je kostbare tijd aan het oplossen van problemen die je vanaf nu kunt besteden aan het creëren van echte bedrijfswaarde.

Lost preventief tot 80% van de endpointproblemen op
Verminder ongeplande uitval met tot wel 60%

Versterk en bescherm jouw Everywhere Workplace

De hyperautomatiseringstechnologie van Ivanti Neurons maakt het mogelijk om jouw IT-landschap van cloud tot edge in kaart te brengen, te beheren, te beveiligen en te onderhouden.

Ontdek je werkplek

Begin met het detecteren van elke asset, overal, met Ivanti's Discovery-oplossingen.

Beheer je werkplek

Begin met het detecteren van elke asset, overal, met Ivanti's Discovery-oplossingen.

Secure your workplace

Ensure peace of mind everywhere your business works with Ivanti’s zero-trust security solutions

Service your workplace

Deliver amazing user experiences and business outcomes with Ivanti’s Enterprise Service Management solutions.

Met Ivanti Neurons hebben we op het gebied van activa- en garantiebeheer aanzienlijke besparingen gezien en zullen we dat ook in de toekomst blijven doen, dankzij het proactief monitoren van de gezondheid van apparaten, zoals de accuprestaties. Ivanti Neurons geeft ons realtime bruikbare informatie, zodat we kunnen automatiseren of beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en onze gebruikers productief kunnen houden.

Neem contact met ons op

Als je meer wilt weten over hyperautomatisering en hoe het jouw IT-landschap kan transformeren, neem dan contact met ons op.