Ivanti Neurons

Hyper-automatiseringsplatform voor zelfherstel, zelfvoorziening en zelfbediening van Cloud tot Edge

Overwin de complexiteit

IT is voor altijd veranderd. Hoe gaan ondernemingen om met snelle groei en de nieuwste IT-uitdagingen?

Bekijk de infographic
Beheer van Cloud tot Edge
Bereik nieuwe niveaus van snelheid, nauwkeurigheid en kostenefficiëntie.
Nu ontdekken
De kracht van hyper-automatisering
Zelfherstellende en zelfvoorzienende apparaten en zelfbedienende eindgebruikers proactief, voorspelbaar en continu.
Video bekijken

Ivanti Neurons

De manier om om te gaan met snelle groei en complexiteit

Het bedienen van steeds meer multigeneratiepersoneel, veranderende voorkeuren in de IT-interactie en de noodzaak om overal en altijd te werken, daagt de traditionele IT-aanpak van de dienstverlening uit.

De explosie van eindpunten en kritische IoT-werkplekapparaten die zijn aangesloten, communiceren en data generenen op de grens, in combinatie met de toename van veiligheidsbedreigingen, vereist een evolutie in de manier waarop IT-middelen en -mensen worden beveiligd en geholpen.

Ivanti Neurons is het hyper-automatiseringsplatform ontworpen om bedrijven te helpen om te gaan met de snelle groei en complexiteit in IT.
 

Ivanti Neurons

Hyper-automatiseringsplatform voor zelfherstel, zelfvoorziening en zelfbediening van Cloud tot Edge

Ivanti Neurons for Discovery

Neurons for Discovery levert nauwkeurige en bruikbare informatie in enkele minuten, en biedt inzicht in realtime met behulp van actief en passief scannen, netwerkscannen en connectoren van derden voor genormaliseerde hardware- en software-inventarisatie, softwaregebruik en bruikbare inzichten om uw CMDB/AMDB te voeden.

Lees verder
Ivanti Neurons for Edge Intelligence

Neurons for Edge Intelligence maakt het voor analisten gemakkelijk om alle apparaten op te vragen en realtime inzichten te krijgen. Real-time intelligentie Slimme dashboards bieden: 1) snelle operationele bewustwording van edge-apparaten die gebruik maken van een uitbreidbare architectuur op basis van sensoren; 2) trending van activiteiten, en 3) real-time acties.

Lees verder
Ivanti Neurons for Healing

Neurons for Healing biedt automatiseringsbevorderende robots aan om problemen proactief te diagnosticeren en te verhelpen.  Automatisering van routinematige taken maakt de weg vrij voor het creëren van echt zelfherstellende omgevingen, waardoor de kosten van de tijd die aan dergelijke taken wordt besteed worden verlaagd; zorgt voor meer aandacht voor IT-uitdagingen; en verbetert de tevredenheid van de werknemers.

Lees verder
Ivanti Neurons for Patch Intelligence

Ivanti Neurons for Patch Intelligence helpt u bij het sneller realiseren van SLA's voor uw inspanningen om kwetsbaarheden te verhelpen via beheerde en onbeheerde machine learning algoritmen. Eenvoudig onderzoeken, prioriteiten stellen en betere inzichten ontvangen voor uw patchmanagementprogramma op één centrale locatie.

Bereik sneller uw SLA's
Ivanti Neurons for Spend Intelligence

Ivanti Neurons for Spend Intelligence biedt direct inzicht in uw uitgaven voor softwarelandschap en applicaties voor on-premises, cloud en edge-omgevingen om u te helpen de operationele snelheid en de zichtbaarheid, het gebruik en de kosten van bedrijfsmiddelen te verbeteren.

Optimaliseer uw uitgaven voor applicaties
Ivanti Neurons Workspace

Neurons Workspace biedt een 360 gradenoverzicht van apparaten, geaggregeerde inventaris, realtime-gegevens en acties om een shift-linkse benadering te bieden, waardoor eerstelijns analisten problemen kunnen oplossen die eerder naar specialisten waren geëscaleerd.  De gebruikers- en apparaatweergaven verminderen de complexiteit, de lange wachttijden en de hoge kosten die gepaard gaan met de meeste escalaties, wat resulteert in snellere oplossingen voor de eindgebruikers zonder hun activiteiten te verstoren.

Lees verder
Ivanti Neurons for Healthcare

Ivanti Neurons for Healthcare verbetert de zichtbaarheid van activa en vermindert de veiligheidsrisico's voor medische apparatuur. Ontdek en profileer op intelligente wijze gezondheidszorgapparaten, beoordeel de veiligheidsrisico's, rapporteer bedreigingen en breng informatie over meerdere gegevensbronnen met elkaar in overeenstemming.

Beheer en bescherm uw medische apparatuur
Met Ivanti Neurons hebben we op het gebied van activa- en garantiebeheer aanzienlijke besparingen gezien en zullen we dat ook in de toekomst blijven doen, dankzij het proactief monitoren van de gezondheid van apparaten, zoals de accuprestaties. Ivanti Neurons geeft ons realtime bruikbare informatie, zodat we kunnen automatiseren of beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en onze gebruikers productief kunnen houden.
Daniel BoltonHead of Technical Services

Ivanti Neurons

Ivanti Neurons is het hyper-automation platform, ontworpen om organisaties te helpen om te gaan met deze snelle groei en complexiteit in de IT.

Self-Heal

Autonome Edge: van eindpunten tot zelfherstellende edge

Optimaliseer de prestaties van het apparaat en minimaliseer de configuratiedrift. Automatiseer vervolgens het behoud van de productiviteit en de gezondheid en veiligheid van het systeem.

Self-Secure

Adaptieve beveiliging: van reactieve tot zelfvoorzienende edge

Anticipeer op veiligheidsbedreigingen door continu beveiligingskwesties te detecteren, te ontdekken en op te sporen, en deze te prioriteren en vervolgens proactief te verhelpen voordat de eindgebruiker een probleem ontdekt.

Self-Service

Ambient experience: van omni-kanaal tot zelfbedienende geautomatiseerde robots

Zorg voor een ervaring voor eindgebruikers die contextueel, gepersonaliseerd en anticiperend is op wat de gebruiker nodig heeft. Combineer de mogelijkheid om alle apparaten die de gebruiker heeft te detecteren, hun voorkeuren te begrijpen, de prestaties te optimaliseren, de configuratiedrift te minimaliseren en eventuele beveiligingsproblemen te voorspellen en op te lossen.

Betere ervaringen. Betere resultaten.

De overgang van basis workflow-automatisering naar hyper-automatisering biedt eindgebruikers een omgevingservaring met een hogere snelheid, hogere nauwkeurigheid en geoptimaliseerde kosten.

Snellere tempo

Lever een dienst in minuten of seconden i.p.v. dagen of weken.

Hogere nauwkeurigheid

Verhoog de servicenauwkeurigheid met 80% - 90% met geavanceerde kunstmatige intelligentie/machinaal leren, diepgaand leren en hyper-automatische use cases.

Geoptimaliseerde kosten

Een goede balans tussen de hoogste snelheid en nauwkeurigheid, waarbij gebruik wordt gemaakt van hyper-automatiseringsoplossingen, terwijl de prijs concurrerend is in de markt.

Betere eindgebruikerservaring

Zorg voor een platina-ervaring die alomtegenwoordig is voor de eindgebruiker door middel van automatisering vs. meer extra kosten.