Los problemen op, voor ze zich voordoen.

Versterk en bescherm jouw teams van cloud tot edge met Ivanti Neurons, het hyperautomatiseringsplatform voor de Everywhere Workplace. Het leveren van het vermogen tot zelfherstel is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Repareer minder. Krijg meer gedaan.

Wat als je problemen automatisch zou kunnen ontdekken en oplossen voordat gebruikers er weet van hebben? Ivanti Neurons doet precies dat. Dankzij machine-learning en deep intelligence kun je problemen preventief oplossen voordat ze de productiviteit beïnvloeden. Haal het blussen van brandjes maar uit je agenda. Vanaf nu lever je betere ervaringen, overal waar jouw bedrijf actief is.

Turbocharge jouw IT

Ivanti Neurons voedt jouw IT met real-time inteligentie waarop je kunt acteren, stelt apparaten instaat om zichzelf te herstellen en te beveiligen en biedt gebruikers een gepersonaliseerde selfservice-ervaring. Versterk de daadkracht van jouw gebruikers, team en bedrijf, overal, met Ivanti Neurons.

Boost het resultaat onder de streep

Ivanti Neurons levert vanaf dag één waarde door real-time inzicht te bieden waarmee je risico's omzeilt en datalekken kunt voorkomen binnen enkele seconden, in plaats van minuten. Met een volledig overzicht over je IT-landschap kun je prestaties en kosten van jouw bedrijfsmiddelen optimaliseren. Kortom: minder downtime, een efficiëntere operatie en snel rendement op jouw investering in Ivanti.

De werkplek is getransformeerd. De werkplek is overal: Werknemers werken op elk soort appraat, netwerk en applicatie. Ivanti Neurons is het baanbrekende platform dat jouw IT vereenvoudigt en automatiseert, waardoor je een ongekende controle en beheersing over jouw Everywhere Workplace krijgt.

Ivanti Neurons biedt real-time inzichten die leiden tot snellere en betere beslissingen, wat resulteert in baanbrekende snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Behaal betere resultaten, vlekkeloze gebruikerservaringen en doe productiever zaken overal waar jouw bedrijf werkt, met Ivanti Neurons.

Ivanti Neurons detecteert, ontdekt en verhelpt continu beveiligingsrisico's, zelfs voordat gebruikers er weet van hebben. Het biedt inzicht in jouw softwarelandschap en applicatie-uitgaven, zodat je de prestaties van de bedrijfsmiddelen over de gehele levenscyclus kan optimaliseren. Door apparaten zichzelf te laten herstellen en te beveiligen, en gebruikers selfservice te bieden, bespaar je kostbare tijd aan het oplossen van problemen die je vanaf nu kunt besteden aan het creëren van echte bedrijfswaarde.

Lost preventief tot 80% van de endpointproblemen op
Verminder ongeplande uitval met tot wel 60%

Versterk en bescherm jouw Everywhere Workplace

De hyperautomatiseringstechnologie van Ivanti Neurons maakt het mogelijk om jouw IT-landschap van cloud tot edge in kaart te brengen, te beheren, te beveiligen en te onderhouden.

Ontdek je werkplek

Begin met het detecteren van elke asset, overal, met Ivanti's Discovery-oplossingen.

Beheer je werkplek

Begin met het detecteren van elke asset, overal, met Ivanti's Discovery-oplossingen.

Beveilig uw werkplek

Zorg met Ivanti's zero-trust beveiligingsoplossingen voor gemoedsrust overal waar uw bedrijf actief is.

Onderhoud uw werkplek

Zorg voor verbazingwekkende gebruikerservaringen en bedrijfsresultaten met Ivanti's Enterprise Service Management oplossingen.

Ivanti Neurons Oplossingen

Ivanti Neurons voedt jouw IT met real-time inteligentie waarop je kunt acteren, stelt apparaten instaat om zichzelf te herstellen en te beveiligen en biedt gebruikers een gepersonaliseerde selfservice-ervaring. Versterk de daadkracht van jouw gebruikers, team en bedrijf, overal, met Ivanti Neurons.

Ivanti Neurons for Discovery

Maak uw IT, en uw gebruikerservaringen, efficiënter en veiliger met real-time zichtbaarheid van uw activa.

Ivanti Neurons for Edge Intelligence

Identificeer en verhelp problemen snel met realtime informatie overal in uw onderneming.

Ivanti Neurons for Healing

Schrap probleemoplossing uit uw agenda met automatische detectie, diagnose en herstel van problemen met endpoints.

Ivanti Neurons Workspace

Vind sneller oplossingen en lever efficiëntere en productievere werkervaringen.

Ivanti Neurons Oplossingen: Beheren

Ivanti Neurons for Unified Endpoint Management

Automatiseer implementaties, personaliseer werkruimten voor gebruikers en los problemen snel en overal op.

Ivanti Neurons for Spend Intelligence

Optimaliseer uw applicatie-uitgaven met een uitgebreid beeld van uw asset portfolio, inclusief aankoopgeschiedenis, licentieverlengingen en contracten.

Ivanti Neurons for Healthcare

Verbetert zichtbaarheid van activa en vermindert veiligheidsrisico's voor medische hulpmiddelen.

Ivanti Neurons Oplossingen: Beveiligen

Ivanti Neurons for Secure Access

Alomtegenwoordig beheer van beleidslijnen en omgevingen om zo toegang tot toepassingen en netwerken mogelijk te maken.

Ivanti Neurons for Zero Trust Access

Zorg voor een consistent beveiligingsbeleid voor gebruikers, apparaten en toegang tot toepassingen.

Ivanti Neurons for Patch Intelligence

Gebruik nauwkeurige, realtime gegevens om sneller op bedreigingen te reageren en uw benodigde tijd om te patchen te verkorten.

Ivanti Neurons for Patch Management

Bepaal je prioriteiten en verhelp op efficiënte wijze de kwetsbaarheden die het grootste gevaar voor je organisatie vormen.

Ivanti Neurons Patch for MEM

Bescherm tegen kwetsbaarheden in apps van externe partijen door Microsoft Intune uit te breiden met op risico's gebaseerde publicatie van patches van externe partijen.

Ivanti Neurons for Risk-Based Vulnerability Management

Meet en controleer je werkelijke cyberveiligheidsrisico om je beter te beschermen tegen cyberdreigingen.

Ivanti Neurons for App Security Orchestration & Correlation

Kies voor een risico-gebaseerde aanpak van kwetsbaarhedenbeheer voor je applicatie-stack.

Ivanti Neurons for Vulnerability Knowledge Base

Versnel kwetsbaarheidsbeoordelingen en prioriteitstelling met bijna-realtime informatie over dreigingen voor kwetsbaarheden.

Ivanti Neurons Oplossingen: Service

Ivanti Neurons for ITSM

Ervaar nieuwe niveaus van snelheid en efficiëntie met hypergeautomatiseerde IT waarbij apparaten zelfherstellend en zelfbeveiligend zijn, en gebruikers de mogelijkheid tot self-service krijgen.

Ivanti Neurons for ITAM

Optimaliseer automatisch de prestaties en het gebruik van uw assets met totale zichtbaarheid van uw softwarelandschap.

Ivanti Neurons for HR

Lever gestroomlijnd en geautomatiseerd HR‑dienstenbeheer voor een efficiëntere en productievere werknemerservaring.

Ivanti Neurons for Facilities

Voldoe aan de behoeften van de bedrijfsvoering door facilitaire werkstromen en projecten te automatiseren met Ivanti Neurons for Facilities.

Ivanti Neurons for GRC

Overwin risico's en uitgaven voor cyberbeveiliging met een moderne aanpak van GRC.

Ivanti Neurons for PPM

Real‑time project portfolio management zodat je op tijd en binnen budget kunt leveren.

Met Ivanti Neurons hebben we op het gebied van activa- en garantiebeheer aanzienlijke besparingen gezien en zullen we dat ook in de toekomst blijven doen, dankzij het proactief monitoren van de gezondheid van apparaten, zoals de accuprestaties. Ivanti Neurons geeft ons realtime bruikbare informatie, zodat we kunnen automatiseren of beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en onze gebruikers productief kunnen houden.

Neem contact met ons op

Als je meer wilt weten over hyperautomatisering en hoe het jouw IT-landschap kan transformeren, neem dan contact met ons op.