IVANTI IT ASSET MANAGEMENTHou je assets FIT zodat ze hard werken. Voor jou.

Wordt slechts 35%* van je software daadwerkelijk gebruikt?

Bespaar op je software-uitgaven. Optimaliseer je softwareassets.

HOE IVANTI HET DOET

The good, the bad, and the ugly van elke IT Asset Management-leverancier. Ontdek hier welke plaats Ivanti inneemt.

WAAR TE BEGINNEN?

Raadpleeg ons stappenplan voor een succesvolle IT Asset Management-strategie.

Volg je assets. Beheer ze actief.

IT-assetmanagement (ITAM) beperkt zich niet tot het volgen van de assets. IT-assetmanagement staat voor actief beheer van assets gedurende de levenscyclus. Zo verdwijnen ze niet van de radar en wordt onderpresenteren voorkomen. Detecteer, normaliseer en vorder je IT-assets terug en voorkom de financiële risico’s die gepaard gaan met een slecht beheer van hardware en software.

Als de controle kwijt is over IT-assets is de organisatie in gevaar voor: non-compliance, overtollige software-uitgaven, downtime, beveiligingsincidenten en zelfs diefstal of verlies.

Binnen de eerste drie maanden van gebruik van de oplossing voor het automatisch identificeren en verwijderen van ongebruikte software hadden we een besparing van $ 958.000 aan licentiekosten.
George LeonardIT Asset Manager

Haal alles uit je investering in IT-assets

Als IT-assets niet voor je werken, dan werken ze tegen je

Wist je dat de meeste bedrijven ergens in een donker hoekje dure hardware en software laten verstoffen? Shocking, toch? Waarom zou je investeren in licenties of apparaten die je niet gebruikt? Helaas beschikken veel bedrijven niet over de transparantie die nodig is om IT-assets inzichtelijk te maken en te volgen. Zo weet je ook niet of en hoe ze worden gebruikt. Zonde!  

Een gedetailleerd overzicht van je IT-assets is een must voor elk bedrijf dat zijn ongebruikte software wil terugvorderen, compliant wil blijven en de IT-assets waarin is geïnvesteerd volledig wil benutten.