Ivanti Virtual Desktop Extender

Seamlessly Integrate Local and Hosted Applications

Meer ontdekken

Ivanti Virtual Desktop Extender (VDX) biedt een unieke mogelijkheid om externe en virtuele bureaubladen naadloos uit te breiden met applicaties die lokaal draaien.

Gegevensblad downloaden
Bekijk de demo

Bekijk de demonstratievideo om te ervaren hoe Ivanti Virtual Desktop Extender naadloos gebruik van lokale applicaties in uw virtuele omgeving mogelijk maakt.

Nu bekijken

Eén enkele ervaring: zowel fysiek als virtueel

Een werkelijk verenigde desktop-ervaring

Virtual Desktop Extender biedt een unieke mogelijkheid om externe en virtuele bureaubladen naadloos uit te breiden met applicaties die lokaal draaien, zodat gebruik wordt gemaakt van de onderliggende rekenkracht, grafische mogelijkheden en randapparatuur van de lokale computer.

Lokale applicaties worden naadloos samengevoegd in externe of virtuele bureaubladen — applicaties op afstand naast elkaar in een gedeelde bureaublad-ervaring.

Naarmate applicaties grafischer, en geheugen- of processorintensiever worden, worden "reverse seamless" mogelijkheden steeds essentiëler. Ivanti Virtual Desktop Extender helpt u bij het overwinnen van obstakels die u kunt tegenkomen op het pad naar virtuele implementaties.Neem de barrière weg om te migreren naar - of samen te voegen tussen - virtuele bureaubladen.

Levert een enkele werkruimte voor uw personeel, optimaliseert de lokale computerhulpbron per afzonderlijke applicatie, en neemt de weerstand tegen de invoering van VDI in de hele organisatie weg door een betere gebruikerservaring.

Naadloze gebruikerservaring

Voer applicaties uit vanaf het lokale apparaat of in het datacentrum, met een naadloze gebruikerservaring. Dit maakt het mogelijk om gevoelige apps in het datacentrum te hosten en gebruikers de vrijheid te geven om lokale apps te draaien.

Mix-en-Match fysiek en virtueel

U hoeft niet meer tussen sessies te schakelen, aangezien virtuele en fysieke apps in één enkele werkruimte worden samengevoegd.

Breng zware apps naar uw virtuele omgeving

Bied uw werknemers gemakkelijke toegang tot "zware apps" zoals AutoCAD, Photoshop en meer binnen hun virtuele omgeving.

Ondersteun BYOD

Werknemers die hun eigen toestel meenemen, kunnen de apps van hun voorkeur lokaal draaien, zonder dat uw centraal gehoste bedrijfsomgeving in gevaar komt.

'Reverse seamless' technologie

Integreert lokale applicaties in een extern bureaublad, of die nu virtueel of gehost is.

Compatibiliteit

Ivanti Virtual Desktop Extender breidt de digitale werkruimte uit via Independent Computing Architecture (ICA), Remote Desktop Protocol (RDP) en PCoIP virtuele kanalen.

Volledig geïntegreerd met Workspace Control

Virtual Desktop Extender is volledig geïntegreerd in Ivanti Workspace Control, waardoor printerinformatie, lokale apparaatlocatie en IP-adressen gedeeld kunnen worden tussen lokale en externe sessies.

Eenvoudige installatie

Wordt eenvoudig geïnstalleerd zonder ingewikkelde configuratie.

De barrière verwijderen

Haal de weerstand tegen de invoering van VDI in de hele organisatie weg door een betere gebruikerservaring te bieden.