Extended products

Maak je IT-omgeving toekomstbestendig met Ivanti

Beter voor nu. Beter voor later. Met een gespecialiseerd team en constante updates leveren de Ivanti Extended Products een optimaal functionerende werkplek, nu en in de toekomst. Zo zie je de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ontdek onze toonaangevende oplossingen met connecties tot Ivanti Neurons.

Blijf up-to-date

Volg de Extended Products-blog voor productaankondigingen en relevante inzichten.

Verstuur je aanvraag voor verbetering

Heb je een idee? Beïnvloed de toekomst van jouw Ivanti oplossing door een enhancement request in te dienen.

We staan voor je klaar

Ivanti denkt vooruit. Ivanti Extended Products worden constant verbeterd met nieuwe functionaliteiten, updates en connecties tot bijvoorbeeld Ivanti Neurons. Zo ben je verzekerd van een toekomstbestendige oplossing. 

Andy Byrne, Vice President en General Manager van de Extended Product Group bij Ivanti, verteld je meer. Bekijk de video! 

Ivanti Extended Products

Bewezen en toekomstbestendige oplossing voor nu en later.

Workspace Control

Werkplekbeheer voor contextbewuste digitale werkplekken in fysieke, virtuele en cloud omgevingen.

Desktop and Server Management

Benut de kracht van automatisering om fysieke en virtuele endpoints gedurende hun hele levenscyclus centraal te beheren en te beveiligen.

Endpoint Security

Eén web-gebaseerde console voor Windows-, Linux- en Mac-patching, applicatiebeheer, apparaatbeheer en antivirus.

Identity Director

Een attribute-based aanpak van identity en access management met geautomatiseerde provisioning, workflows en selfservice.

Device Control

Identificeer en vergrendel endpoints om ongeoorloofd gebruik van verwijderbare apparaten/poorten te voorkomen en om onbekende apps te blokkeren.

Password Director

Voorkom de meest voorkomende servicedesk-aanvraag met onze veilige selfservice-software voor het resetten van wachtwoorden. 

Onze klanten

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de stappen die we gezet hebben en wat de toekomst je brengt met Ivanti Extended Products? Neem dan vooral contact met ons op.