Ontdek uw Everywhere Workplace

Begin nu. Ontdek alle bedrijfsmiddelen, overal.

Hoe kunt u uw bedrijfsmiddelen overal doeltreffend beheren en beschermen als u ze niet kunt zien? Met Ivanti kunt u dat. Ontdek in één oogopslag uw volledige IT-domein in real-time, en neem snelle, nauwkeurige beslissingen die resulteren in baanbrekende efficiëntieniveaus en waarde voor uw hele bedrijf.

Gegevens omzetten in waarde

Begin met het opsporen van elke gebruiker, elk apparaat, elke toepassing en elke dienst op uw netwerk. Zet die zichtbaarheid nu om in waarde door uw volledige IT-landschap in kaart te brengen en inzichten te verwerven die u in staat stellen uw overal aanwezige werkomgeving met gemak te beheren, beveiligen en onderhouden.

Uw IT optimaliseren

Ivanti's Discovery oplossingen leveren binnen enkele minuten een eenduidige kennisbron en elimineren de inefficiënties en risico's van handmatige processen en silo-tools. Met telkens een momentopname van uw IT-landschap hebt u het vertrouwen om snel weloverwogen beslissingen te nemen.

We zijn er om academische vrijheid te ondersteunen en gebruikers in staat te stellen hun werk te doen, terwijl we ook de achterliggende beveiligingslaag verzorgen. Met zicht op het gehele landschap en de tools om de beveiliging in balans te brengen met gebruikersbehoeften is het eenvoudiger om aan beide doelstellingen te voldoen.

Neem snel de juiste beslissingen met een 360˚-beeld van uw IT, van datacenter tot cloud tot edge

Uw dienstverlening verbeteren

Zichtbaarheid over uw gehele IT-domein stelt u in staat om snel beslissingen te nemen die zich vertalen in snellere, betere servicebeleving voor gebruikers.

Elk bedrijfsmiddel beschermen

Met gedetailleerde inzichten binnen handbereik kunt u snel handelen om al uw bedrijfsmiddelen te beschermen en uw prestaties en bedrijfsproductiviteit te maximaliseren.

Zichtbaarheid omzetten in waarde

Ontdek ongebruikte apparatuur, spookapparatuur en apparatuur die niet meer onder de garantie valt, en voorkom onnodige aankopen, zodat u uw IT-uitgaven kunt verlagen.

Ivanti Discovery-oplossing

Met onze discovery-oplossing krijgt u inzicht in uw IT-landschap over het hele spectrum, zodat u het overal kunt beheren, beveiligen en optimaliseren.

Ivanti Neurons for Discovery

Maak uw IT, en uw gebruikerservaringen, efficiënter en veiliger met real-time zichtbaarheid van uw activa.

Ivanti Neurons for Discovery with Service Mapping

Profileer en minimaliseer snel de risico's die met veranderingen gepaard gaan, en beperk uw downtime tot een minimum.

Ivanti Endpoint Discovery

Krijg overal een totaalbeeld van uw endpoints en ontdek eenvoudig, geautomatiseerd werkplekbeheer.

Met Ivanti Neurons hebben we op het gebied van activa- en garantiebeheer aanzienlijke besparingen gezien en zullen we dat ook in de toekomst blijven doen, dankzij het proactief monitoren van de gezondheid van apparaten, zoals de accuprestaties. Ivanti Neurons geeft ons realtime bruikbare informatie, zodat we kunnen automatiseren of beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en onze gebruikers productief kunnen houden.

Onze klanten

Neem contact met ons op

Als u wilt weten hoe Ivanti's Discovery-oplossing uw team kan helpen om bedrijfsmiddelen te beheren, service te verbeteren en kosten te besparen, laten we dan contact opnemen.