Abonnementsdiensten

Breng je Ivanti platform snel en gemakkelijk naar een hoger niveau

Wil je meer doen met je Ivanti Neurons voor ITSM en Ivanti Neurons cloud-gebaseerde oplossingen nu je live bent gegaan, maar weet je niet zeker of je de expertise en middelen hebt om dat te doen? Onze nieuwe abonnementsdiensten kunnen daarbij helpen.

Met dit aanbod brengen we je de beste oplossingen uit de praktijk voor de meest voorkomende configuratiebehoeften waar onze klanten om vragen. Krijg on-demand toegang tot geselecteerde diensten van ons deskundige Professional Services team voor een vast jaarlijks bedrag.

Je abonnement omvat elk kwartaal tot vijf Basis aanvragen en één Premium aanvraag uit onze gedefiniëerde dienstencatalogus. Gebruik ons zelfbedieningsportaal om on-demand te plannen en binnen enkele dagen heb je de uitbreidingen die je nodig hebt zonder gedoe.

Abonnementsmodel in 5 eenvoudige stappen

Je aanmelden voor een jaarpakket

Ontvang tot 5 Basis dienstaanvragen en 1 Premium dienstaanvraag per kwartaal voor onze ondersteunde cloudproducten. De toewijzing wordt aan het eind van het kwartaal weer gereset.

Je diensten selecteren

Gebruik de online zelfbedieningscatalogus om de configuratiediensten te plannen en te kiezen die voor jou de meeste waarde opleveren. Kies er meer dan één van dezelfde dienst of zes verschillende - het is aan jou.

Het project starten

Deel je wensen op het portaal of spreek met een van onze consultants zodat we je exacte behoeften begrijpen. Je kunt de voortgang van de aanvraag op het portaal volgen.

Een productieklaar pakket ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je het configuratiepakket om te testen en te valideren. Daarna ben je klaar om de verbeteringen naar je productieomgeving te pushen.

Je verbruik monitoren

Weet waar je staat met je projecten, hoeveel aanvragen je nog hebt voor het kwartaal en geef ons feedback - allemaal via het online portaal.
Voorbeelden van diensten die je ter beschikking staan


BasisPremium
  • Nieuwe formuliervelden
  • Aanmaken van een dienstaanvraag (lage/middelhoge complexiteit)
  • Aanmaken van een nieuwe Neuron (lage/middelhoge complexiteit)
  • Inregelingssessies
  • Rapportage configuratie en inregeling
  • Gezondheidscheck
  • Aanmaken van een dienstaanvraag (hoge complexiteit)
  • Aanmaken van een nieuwe Neuron (hoge complexiteit)
  • Branding op maat voor je zelfbedieningsportaal
  • Import van bedrijfsmiddelen

Complete lijst van diensten

De tabel hieronder biedt de volledige lijst van diensten die bij het abonnement aangeboden worden:

Ivanti Neurons for ITSM

ProductNiveau: Premium of BasisTitel dienstaanvraagKorte omschrijving
Ivanti Neurons for ITSMPremiumBranding zelfbedieningsportaalAanpassing van de lay-out van je zelfbedieningsportaal om de look-and-feel aan je merkeisen aan te passen of bij te werken.
Ivanti Neurons for ITSMPremiumAanmaak van SLA'sNieuwe Service Level Agreement.
Ivanti Neurons for ITSMPremiumAanmaken van een dienstaanvraag (hoge complexiteit)Bestellen van een configuratie van een nieuwe dienstaanvraag voor je dienstencatalogus. Deze aanvraag heeft betrekking op een vraag van grotere complexiteit met logische verbinding tussen taken en omvat het maken van een snelle actie.
Ivanti Neurons for ITSMPremiumGezondheidscheckIdentificatie van inconsistenties en onregelmatigheden in je huidige opzet van Ivanti Neurons voor ITSM, aan de hand van drie (3) onderwerpen naar keuze.
Ivanti Neurons for ITSMBasisAanmaken van een dienstaanvraag (lage complexiteit)Bestellen van een configuratie van een nieuwe dienstaanvraag voor je dienstencatalogus. Deze aanvraag heeft betrekking op een vraag van lage complexiteit met logische verbinding tussen taken.
Ivanti Neurons for ITSMBasisAanmaken van een dienstaanvraag (middelhoge complexiteit)Bestellen van een configuratie van een nieuwe dienstaanvraag voor je dienstencatalogus. Deze aanvraag heeft betrekking op een vraag van middelhoge complexiteit met logische verbinding tussen taken en omvat het maken van een snelle actie.
Ivanti Neurons for ITSMBasisKennismodule - InregelingDoorloopsessie van de kennismodule.
Ivanti Neurons for ITSMBasisKennismodule - configuratieConfiguratie van de kennismodule binnen je Ivanti Neurons voor ITSM platform.
Ivanti Neurons for ITSMBasisInregelingssessie voor Ivanti Neurons voor ITSM (voor beheerder of gebruiker)Sessie met onze consultant om meer te weten te komen over de bestaande functionaliteiten in Ivanti Neurons voor ITSM en gebruik 100% van de mogelijkheden van het platform.
Ivanti Neurons for ITSMBasisRapportage (SSRS) configuratie en inregelingDoorloopsessie van de rapportagemodule.
Ivanti Neurons for ITSMBasisAanmaken van nieuwe expressie of bedrijfsregelsAanmaken van drie nieuwe expressies of bedrijfsregels om geautomatiseerde acties en logica aan je Ivanti Neurons voor ITSM configuratie toe te voegen.
Ivanti Neurons for ITSMBasisE-mailconfiguratieNieuwe e-mail configuratie met luisteraars voor inkomende (inclusief .xml mail formaat) en nieuwe uitgaande mail.
Ivanti Neurons for ITSMBasisService Level Management - nieuw abonnementAbonnement op een nieuwe Service Level Agreement voor één (1) Organisatorische Eenheid & één (1) Dienst, inclusief instellen van doelen en uitzondering.
Ivanti Neurons for ITSMBasisVeld aanmakenConfiguratie van maximaal twee (2) nieuwe velden aan bestaande formulieren naar keuze. Aanvraag geeft je ook de mogelijkheid om bedrijfsregels toe te voegen op basis van nieuw aangemaakte velden.
BedrijfsmiddelenbeheerderPremiumImport van bedrijfsmiddelen (nieuw schema)Nieuwe CI Import om bedrijfsmiddelen toe te voegen aan je Ivanti Neurons voor ITSM platform.

Ivanti Neurons

ProductNiveau: Premium of BasisTitel dienstaanvraagKorte omschrijving
Ivanti NeuronsPremiumAanmaken van een nieuwe Neuron (hoge complexiteit)

Een nieuwe werkstroom of "Neuron" op je platform aanmaken en profiteren van de mogelijkheden van Ivanti Neurons met geautomatiseerde processen. Deze zeer complexe aanvraag omvat het maken van werkstromen, inclusief aangepaste queries en acties (tot 15 stappen in totaal).

Ivanti NeuronsPremiumNeuroncorrectie (complexe werkstroom)

Beoordeling en wijziging van bestaande Neurons werkstroom (inclusief aangepaste queries of acties).

Ivanti NeuronsBasisNeuroncorrectie (lage complexiteit)

Beoordeling en wijziging van bestaande Neurons werkstroom (alleen inclusief ingebouwde queries of acties).

Ivanti NeuronsBasisAanmaken van een nieuwe Neuron (lage complexiteit)

Nieuwe werkstroom of "Neuron" op je platform en profiteren van de mogelijkheden van Ivanti Neurons met geautomatiseerde processen. Dit verzoek met lage complexiteit heeft betrekking op het maken van werkstromen die maximaal vijf (5) stappen omvatten en alleen ingebouwde acties of queries.

Ivanti NeuronsBasisNieuwe Neuron connectorconfiguratie

Nieuwe connector op je Ivanti Neurons platform en toegang tot meer gegevens.

Ivanti NeuronsBasisAanmaken van een nieuwe Neuron (middelhoge complexiteit)

Nieuwe werkstroom of "Neuron" op je platform en profiteren van de mogelijkheden van Ivanti Neurons met geautomatiseerde processen. Deze aanvraag van gemiddelde complexiteit omvat het maken van een werkstroom met maximaal 5 aangepaste queries en acties (en in totaal maximaal 10 stappen).

Xtraction

ProductNiveau: Premium of BasisTitel dienstaanvraagKorte omschrijving
XtractionBasisXtraction - Rapportage-aanmaakAanvraag voor een aangepast dashboard of aangepaste rapporten om de gegevens die je nodig hebt te presenteren op de manier waarop jij ze nodig hebt
XtractionPremiumXtraction (Installatie)Installatie of herinstallatie van Ivanti Xtraction via Ivanti Neurons for ITSM standaard connector. De aanvraag omvat ook een (1) sessie demonstratie en dashboard maken.

Heb je vragen? Bekijk onze Veelgestelde Vragen-sectie.