Professionele diensten

Haal het meeste uit uw Ivanti oplossingen

Focus op het succes van uw zakelijke stakeholders door gebruik te maken van de expertise, kennis en technische / procesvaardigheden van Ivanti Advantage Professional Services gedurende uw gehele reis met Ivanti Solutions.

Beheerde services
Deskundige technische bijstand om uw systeem up-to-date te houden, en voor beste praktijken voor technici en IT-personeel.
Geautomatiseerde oplossingen
Geen tijdrovende manuele processen meer die uw servicedesk belasten en uw productiviteit belemmeren.
Uitrolversnellers
Maak gebruik van vaste tarieven, op bedrijfsresultaten gerichte implementaties, richtsnoeren voor beste praktijken en begeleiding door technisch adviseurs.
OS-migratie
Migreer toestellen efficiƫnt naar de nieuwste versie van Windows, macOS, Linux, en andere. Wij staan u bij in elke stap van het proces.
Technical Relationship Manager
Voortdurende deskundigheid op het gebied van bedrijfsprocessen en technische architectuur om u te helpen de invoering van oplossingen te versnellen en ROI te realiseren.
Kant-en-klare implementaties voor ESM en UEM
Werk samen met uw organisatie aan het plannen, ontwerpen, bouwen, valideren en implementeren van oplossingen voor uw Enterprise Service Management en Unified Endpoint Management behoeften en aan Ivanti Neurons door gebruik te maken van onze zeer ervaren en bekwame Professional Services experts.
Systeemcontroles en software-upgrades
Laat een uitgebreide evaluatie uitvoeren om er zeker van te zijn dat uw bestaande Ivanti systeem optimaal presteert. Software-upgrades bieden de nieuwste versie en functionaliteiten.

Beheerde services

Heeft uw Ivanti-beheerder het bedrijf verlaten? Kunt u geen ervaren ingenieurs vinden om bij te springen? Hebt u niet het budget om extra personeel aan te werven? Geen probleem. Wij kunnen u helpen met Ivanti Managed Services.

Uw systeem gezond en actueel houden
Ervoor zorgdragen dat uw systeem de juiste content heeft
Begeleiding bieden bij beproefde werkwijzen
Uw ingenieurs opleiden en ze slagvaardig houden

Een voordelige manier om Ivanti-oplossingen te implementeren

Ons pakket voor versnelde uitrol levert alles wat u nodig hebt voor een goede prijs. Ervaar superieure ondersteuning en een snel rendement van uw software-investering.

Technische adviseur
Een technisch adviseur die aan uw project wordt toegewezen stelt een uitrolplan op en zorgt voor een directe lijn voor ondersteuning als en wanneer u die nodig hebt.
Sample Services
Ontdek hoe Ivanti u kan helpen uw aankoop te maximaliseren, van gespecialiseerde training voor uw team tot hulp bij installatie en configuratie.
Sample Deployment
Of u nu kiest voor een standaard implementatie of een meer geavanceerde aanpak, Ivanti staat u de hele tijd bij.

Een gespecialiseerde klantenservice voor UEM en rapportage-oplossingen

Profiteer van deskundige begeleiding in een breed scala van Ivanti oplossingen. Onze Technical Relationship Managers (TRM's) verdiepen zich in uw omgeving voordat ze voor u aan de slag gaan en u helpen uw doelen en doelstellingen in kaart te brengen.

Evaluatie
Bij het opstarten van elke opdracht werkt de TRM samen met de bredere Ivanti- en klantenteams om een eerste evaluatie van uw omgeving te maken.
Plan
De TRM stelt dan op hoog niveau korte- en langetermijnplannen op, afhankelijk van het ingekochte dienstverleningsniveau.
Enable
Met enablement activiteiten wordt ervoor gezorgd dat de leden van uw team de kennis en vaardigheden hebben om een optimaal Ivanti-platform uit te rollen, te onderhouden en te ondersteunen.
Versnellen
Veel versnellingsactiviteiten zijn optioneel en worden afgestemd op uw routekaarten en prioriteiten.
Evaluatie
Profiteer van een gezamenlijke evaluatie met de TRM elk kwartaal.

Nieuwe OS zonder de onrust

Verminder uw veiligheidsrisico door uw machines te upgraden naar de nieuwste versie van Windows of macOS. Migreer moeiteloos, met minimale onderbreking voor uw gebruikers.

Administratieve controle
Administratieve controle

Behoud de controle over de gegevens en de planning, terwijl u de eindgebruikers meer flexibiliteit in het proces geeft.

Hier om te blijven
Hier om te blijven


In tegenstelling tot andere oplossingen die een systeem configureren en het weer verwijderen als het project klaar is, blijft dit systeem gehandhaafd, zodat u het kunt gebruiken wanneer dat nodig is.

Gebruikergerichte migraties
Gebruikergerichte migraties


Met Ivanti Migration Services kunnen eindgebruikers de OS-migratie plannen op een tijdstip dat voor hen past. Bovendien zijn al hun toepassingen aanwezig wanneer zij naar hun machine terugkeren.