Professionele diensten

Maak gebruik van ons Professional Services team om u te begeleiden bij de beproefde methoden, van inzet en implementatie tot training en invoering van de oplossing. Wij zullen ervoor zorgen dat uw Ivanti oplossingen aan de unieke behoeften van uw Everywhere Workplace voldoen, ongeacht de schaal of industrie.

Onze expertise. Uw resultaten.

Het Ivanti Advantage Professional Services-team is waar het rubber de routekaart raakt. Ons team richt zijn schat aan zakelijke expertise en technische vaardigheden voor resultaatgerichte implementatie, om u te helpen een continu rendement op uw Ivanti investering te realiseren.

Professionele diensten mogelijkheden

Werk samen met ons veelzijdige team van experts om de juiste Ivanti oplossingen voor uw Everywhere Workplace te ontwerpen en in te zetten.

Transformatiediensten

Geef uw volgende project een kickstart met onze strategie- en bedrijfsexpertise, en maak gebruik van onze beproefde methoden om u te helpen de juiste vereisten voor uw procesbehoeften vast te leggen.

Technische adviseursdiensten

Maak gebruik van onze technische deskundigen om klanten te begeleiden bij de  technische uitvoering van uw bedrijfsplan.

Adviesdiensten

Realiseer een snel en continu rendement op uw Ivanti investering. Maak gebruik van onze zakelijke expertise en technische vaardigheden die gericht zijn op resultaatgerichte implementaties.

Technische praktische diensten

Realiseer een snel en continu rendement op uw Ivanti investering. Maak gebruik van onze zakelijke expertise en technische vaardigheden die gericht zijn op resultaatgerichte implementaties.

Educatieve diensten

Ontwikkel uw deskundigheid naar gelang uw behoeften met zelfstandige online en blended instructeurstrainingen, die persoonlijk en virtueel aangeboden worden.

Leveringsbenaderingen

Op elk niveau en voor elke behoefte, helpen onze support professionals u om maximale waarde uit uw Ivanti oplossingen te halen.

Dienstenpakketten

Ervaar een snelle time-to-value met onze fundamentele implementaties voor een vast bedrag, gericht op uw bedrijfsresultaten.

Abonnementsdiensten

Onze abonnementen geven u recht op voortdurende educatie en professionele configuratiediensten om u te helpen het meeste uit uw Ivanti investering te halen.

Technische adviseurs

Schakel na de implementatie onze primaire technische consultant in om u te begeleiden bij het optimaliseren van uw Ivanti oplossingen terwijl u uw bedrijfsplan uitvoert.

Diensten op maat

Voor grote ondernemingen en meer specifieke implementatiebehoeften bouwen wij een oplossing op maat, die perfect  is afgestemd op de resultaten die u wilt.

Managed Services Engineers

Ontvang een expert op afroep om u te helpen met de veelvoorkomende taken van het beheren en onderhouden van uw Ivanti producten.

Klantensucces

Voeg ons team bij het uwe en versnel uw reis van strategie naar oplossing naar resultaat.

Neem contact met ons op

Als u wilt weten hoe onze Professional Services experts uw team kunnen helpen om succes te maximaliseren met Ivanti oplossingen, neem dan contact met ons op.

Meer manieren waarop we u kunnen helpen

Advantage Learning

Krijg toegang tot onze on-demand leermiddelen om Ivanti technologie te beheersen en uw professionele vaardigheden uit te bouwen.

Ondersteuning

Neem contact op met ons bekroonde ondersteuningsteam om u te helpen problemen op te lossen - op welke manier u maar wilt.

Klantensucces

Voeg ons team bij het uwe en versnel uw reis van strategie naar oplossing naar resultaat.