Learning

Klaar voor een Everywhere Workplace leerervaring? Advantage Learning heeft er een speciaal voor u. Ons moderne trainingsplatform stelt u in staat om overal en altijd cursussen te volgen. Plus, plan een live-geleverde cursus die wereldwijd wordt aangeboden. Bekijk de honderden cursussen die nu voor u beschikbaar zijn.

Leer essentiële vaardigheden on-demand

Advantage Learning levert moderne werkplektraining via begeleide leertrajecten. Beheers de vaardigheden die u nodig heeft om Ivanti oplossingen succesvol te implementeren met onze online, on-demand trainingen. 

Overal leren

Altijd en overal bijscholen. Met ons cloud-gebaseerde trainingsplatform kunt u gemakkelijk schakelen tussen apparaten en locaties, en hoeft u nooit iets te missen. 

Leer van de experts

Een expert nodig?  Wij kunnen helpen! In onze virtuele live-geleverde lessen beantwoorden onze Ivanti experts uw vragen. In ons klantenforum vindt u deskundige interacties en slimme adviezen.

Meer manieren waarop we u kunnen helpen

Klantensucces

Voeg ons team bij het uwe en versnel uw reis van strategie naar oplossing naar resultaat. 

Professionele diensten

Werk met ons samen om uw resultaatgerichte implementaties te versnellen.

Ondersteuning

Neem contact op met ons bekroonde ondersteuningsteam om u te helpen problemen op te lossen - op welke manier u maar wilt.