Klantensucces

Maak gebruik van ons klantensuccesteam en profiteer van continue enterprise-grade ondersteuning gericht op één doel: ervoor zorgen dat uw resultaten met Ivanti niets minder dan uitzonderlijk zijn.

Verzeker u van succes met het hoogste niveau van service en ondersteuning

Simpel gezegd, uw succes met Ivanti is onze hoogste prioriteit vanaf dag één. Ons team van experts is volledig toegespitst op het bereiken van de door u gewenste resultaten - in de cloud, op locatie en overal daartussenin. Als u een persoonlijke relatie wilt met een toegewezen team van professionals op het gebied van klantensucces en ondersteuning, neem dan hieronder contact met ons op.

Beter gecombineerd

Verbinden. Samenwerken. Leren. Versnellen. Sluit u aan bij een van onze wereldwijde klantengebruikersgroepen om beproefde methoden te ontdekken, te leren hoe anderen hun doelen bereiken, in contact te komen met klanten in uw regio, kennis en advies te delen en een netwerk van connecties op te bouwen.

Wees een insider

Doe mee met de Ivanti Insiders klantengemeenschap en kom in contact met experts zoals uzelf. Leer van en werk samen met uw gelijken. Bouw uw persoonlijke merk. Sluit u aan bij discussieforums en krijg het laatste Ivanti-nieuws. U zult zelfs beloningen verdienen voor uw betrokkenheid. Sluit u bij ons aan en word een Ivanti Insider!

Breng uw carrière verer

Bouw uw Ivanti-vaardigheden en professionele expertise op met Advantage Learning, en krijg toegang tot on-demand, anytime-anywhere instructie - op elke gewenste manier.

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over hoe ons klantensucces team u kan helpen uw resultaten met Ivanti te maximaliseren, neem dan contact met ons op.

Meer manieren waarop we u kunnen helpen

Advantage Learning

Krijg toegang tot onze on-demand leermiddelen om Ivanti oplossingen te beheersen en uw professionele vaardigheden uit te bouwen.

Ondersteuning

Neem contact op met ons bekroonde ondersteuningsteam om u te helpen problemen op te lossen - op welke manier u maar wilt.

Professionele diensten

Werk met ons samen om uw resultaatgerichte implementaties te versnellen.