Versterk uw team met dat van ons.

Ons Ivanti Advantage team hanteert een proactieve, grondige benadering van klantenservice. Van strategie op ondernemingsniveau tot probleemoplossing op IT-niveau en verder, onze experts werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw Ivanti oplossingen baanbrekende resultaten opleveren voor u, uw medewerkers en uw bedrijf.

Advantage: U

Zie Ivanti Advantage als een verlengstuk van uw eigen team, werkend met dezelfde doelgerichte missie: het leveren van betere resultaten en u helpen waarde te realiseren bij elke stap van uw reis. Het is een Advantage dat u nergens anders zult vinden.

Altijd. Overal. Eind tot eind.

Ivanti's Advantage team staat klaar om ervoor te zorgen dat onze oplossingen uitzonderlijke ervaringen leveren gedurende de gehele levenscyclus van uw partnerschap met ons. U kunt ons altijd en overal bereiken via online gemeenschappen, trainingen en kennisbanken, of door technische hulp in te plannen bij onze experts.

Een team voor uw team

Ivanti Advantage biedt u een zeer ervaren en veelzijdige groep professionals die zich richt op uw directe behoeften en die op de lange termijn: van het versnellen van de implementatie tot het oplossen van problemen om u te helpen bij het definiëren van uw grootschalige doelstellingen en het co-creëren van oplossingen om deze te bereiken. Uw team, met tweemaal zoveel kracht. Dat is Ivanti Advantage.

Ivanti Advantage Diensten

Ivanti Advantage geeft u toegang tot vier belangrijke diensten, elk ontworpen om gebruikerservaringen en bedrijfsresultaten te optimaliseren gedurende uw reis met Ivanti.

Klantensucces

Met Ivanti is uw succes onze focus. Onze Customer Success Managers werken samen met uw belanghebbenden om te begrijpen waar u staat en waar u heen wilt, en vinden vervolgens oplossingen om u daar te brengen. Wij helpen u om succes te behalen—zoals u het definieert.

Professionele diensten

Ons Professional Services-team is waar het rubber de routekaart raakt. We combineren onze zakelijke en technische expertise om resultaatgerichte implementatie te realiseren, zodat u maximaal rendement haalt uit uw Ivanti investering.

Ondersteuning

Beschouw ons Support-team als een voortdurende partner in uw succes. Als en wanneer er zich een probleem voordoet, werken we onophoudelijk tot het is opgelost. Wij hebben prijzen gewonnen door te winnen wat voor ons het belangrijkste is: het absolute vertrouwen van onze klanten.

Training

Wij bieden training op maat voor veelgevraagde vaardigheden met een suite van educatieve middelen die overal en altijd toegankelijk zijn, zodat u Ivanti oplossingen kunt leren beheersen terwijl u uw professionele expertise opbouwt;

Uw Advantage begint hier.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw IT op te waarderen voor de Everywhere Workplace.