Maak de stap naar de Wereldklasse

Ivanti biedt functierijke technologie die probleemloos integreert in jouw oplossingen. Werk samen met Ivanti om je overheadkosten te verlagen en te focussen op de ontwikkeling van je kernproduct. Zo maak je strategisch onderscheid tussen jou en je concurrentie. 

Uitgebreide ondersteuning
Geef gebruikers de nieuwste geverifieerde patch releases voor Windows, MacOS, geselecteerde Linux versies en een groeiende lijst applicaties van derden.
FLEXIBele ARCHITECTUur
Kies tussen agentless en/of agent gebaseerde scanning en remediation mogelijkheden die passen in je on-premises-, mobiele- of cloud gebaseerde oplossingen.
Virtuele & fysieke ondersteuning
Voeg een oplossing toe waarmee fysieke en virtuele machines automatisch worden gedetecteerd, gescand en hersteld. Ongeacht of deze aan of uit staan.
Geoptimaliseerd voor OEM
Laat je klanten in bijna realtime scannen met geweldige prestaties tegen minimale systeemvereisten.

Heb jij een oplossing voor Patching?

We hebben alles doorgedacht. Echt. Ivanti's brede selectie aan OEM patching oplossingen is de perfecte keuze om jouw product te versterken terwijl je kosten verlaagd. 

SDKs voor WINDOWS

Verbeter je product zodat het snel ontbrekende OS patches en verouderde, kwetsbare software kan opsporen. Bied flexibele ondersteuning voor downloadlocatie, planning, 'opnieuw opstarten' en meer. Lever resultaten en bijbehorende metadata voor aanpasbare user interfaces, rapportagefunctionaliteit en design. 

SDKs voor macOS

We upgraden je oplossing om patches te scannen en toe te passen voor macOS, applicaties van Apple en van derden. En dat allemaal met minimale gebruikersverstoring, mede omdat je de reboot timing van je applicatie kan regelen. 

SDKs voor LINUX

Ondersteunt belangrijke applicaties van derden, waaronder veel van Adobe, Java en OpenOffice. Win aan flexibiliteit door de reboottijden van de applicatie te controleren.  We bieden dekking voor  onder anderen CentOS, Red Hat en SUSE 64-bit Linux OS.

Patch catalog

Voeg geautomatiseerde patch ondersteuning toe voor een groeiende lijst van applicaties van derden. Tel daar eenvoudige gegevensimport bij op waarvoor geen extra software of training nodig is en je hebt een winnaar!

Patch for MEM

Haal meer uit de investeringen van klanten in Microsoft System Center Configuration Manager (MEM) dankzij workflows. We ondersteunen honderden leveranciers en applicaties: zelfs de moeilijkste zoals van Java en Google Chrome.

Extend reporting and dashboard capabilities with Xtraction

Geef klanten de mogelijkheid om door de massa's IT gegevens te snijden om tot de belangrijkste inzichten te komen. Lever realtime IT informatie om trends, risico's en kansen te ontdekken.

Een complete oplossing

Geef klanten toegang tot één uitgebreid overzicht over meerdere IT gegevensbronnen, zodat weloverwogen beslissen kan maken.

Selfservice rapportage

Laat iedereen in realtime data raadplegen, rapporten maken, dashboards ontwerpen, details analyseren en filteren. Zo verlaag je ook de druk op IT rapportage specialisten.

Maximaliseer inzicht

Breid je oplossing uit met de mogelijkheid om belangrijke gegevens aan belanghebbenden te verstrekken. Stel klanten in staat om dashboards in vergaderingen te bekijken en te delen of naar belangrijke bestandsformaten te exporteren.

Klantervaring

Je gebruikers kunnen gepersonaliseerde gegevens in realtime, of op een bepaald tijdstip, visualiseren en rapportages plannen wanneer het hun uitkomt. 

Partner met de marktleider van 'remote control' technolgie

Geef gebruikers overal toegang tot je producten dankzij de ingebouwde 'remote control' oplossingen die zijn ontworpen voor bijna iedere denkbare IT rol. 

Communiceer en verhelp

Jouw oplossing zal in staat zijn om tegelijkertijd machines van gebruikers op afstand te besturen en communicatiehulpmiddelen te gebruiken om problemen op te lossen en uit te leggen aan gebruikers.

Controle vanaf elk apparaat

Geef je oplossing de mogelijkheid om elke HTML5 browser te gebruiken om apparaten op afstand te bedienen. Zo kun je opdrachten uitvoeren en zelfs applicaties starten.

Altijd veilig

Voeg end-to-end SSL encryptie toe voor alle communicatie. Geen opslag van inloggegevens: de agent laadt wanneer je deze aanroept en wordt verwijderd wanneer deze is voltooid. 

Makkelijke integratie

Het enige dat je nodig hebt is een eenvoudige API om toegang te krijgen tot de webservice om de client te laden en te verwijderen. Beheerders, analisten en gebruikers kunnen de client starten vanaf een webpagina of portal.

Verbeter je Beveiligingsoplossingen met Application Control

De geavanceerde technologie van Ivanti Application Control geeft jouw team ongekende endpoint controle die risico's vermindert zonder de gebruikerservaring te benadelen. Onze oplossingen beperken bedreigingen eenvoudig zonder de productiviteit te verstoren. Zie het als een ondoordringbaar krachtveld van bubbeltjesplastic!

Geef Bescherming
Zero-day bescherming tegen kwaadwillende en gerichte bedreigingen door je te ontdoen van lokale beheerdersaccounts. Geef gebruikers alleen de rechten die ze nodig hebben, wanneer ze ze nodig hebben.
Trusted ownership
Voorkom ongeautoriseerde uitvoering van code en handhaaf software licenties via een 'Trusted Ownership' model en een betere aanpak van whitelisting en blacklisting.
Beheer PRIVILEGES
Beheer rechten op applicatie- of individueel taakniveau in plaats van op sessie- of accountniveau. Verhoog, verlaag of elimineer rechten op basis van gebruik, applicatie of taak.
Fijnmazige controle
Een nieuw niveau van applicatie controle en privilege management waarmee een praktisch en kosteneffectief evenwicht ontstaat tussen compliance, productiviteit en gebruikerswensen.