OEM Technologie

DOE HET ANDERS

Onderscheid je van de rest door innovatieve en bewezen functionaliteit toe te voegen aan je producten die gericht zijn om de omzet te verhogen. OEM technologie is een kosteneffectieve, quicker-to-market alternatief voor het intern bouwen van technologie. We hebben al het werk al voor je gedaan! 

Ivanti heeft een uitgebreid en internationaal erkend portfolio van OEM-technologieën voor IT-beveiligings- en beheeroplossingen die zijn ontworpen om eenvoudig te worden geïntegreerd in jouw productlijnen, onder jouw eigen merk.

Bundel je krachten met een IT-leider van wereldklasse

We zijn al meer dan 20 jaar bezig met het perfectioneren en leveren van hoogwaardige OEM-technologieën aan onze partners. Onze vertrouwde technologie ondersteunt tientallen partnerproducten en -diensten die worden gebruikt voor honderden miljoenen gebruikers wereldwijd. 

Flexibele fit

We bieden kosteneffectieve oplossingen voor Independent Software Vendors (ISV's) die onze technologie met minimale inspanning in hun eigen applicaties willen opnemen. Verlaag de R&D-uitgaven en andere kosten die in verband staan met intern ontwerp, ontwikkeling en onderhoud.

JOUW one-stop shop

Onze commerciële voorwaarden zijn flexibel en concurrerend en bevatten alles wat je nodig hebt om ook om lange termijn succesvol te zijn. 

OEM Integratie Advies
Regelmatige productupdates
Documented roadmaps
OEM Technische Support

Laat ons jou werk uit handen nemen!

Kom meer te weten over ons geprezen OEM portfolio.