Ivanti Partner Netwerk

Vind een Partner

Ivanti heeft een rijke en diverse partner community. Vind hier de partner die aansluit bij jouw ambities.

Ben jij de nieuwe partner van Ivanti?

Partner portal

Ga naar ons partner portal om toegang te krijgen tot resources, deals te registreren en meer.

Een partner programma op maat

Het partnernetwerk van Ivanti rijkt over de hele wereld en biedt uitgebreide expertise op het gebied van mobiele-, cloud-, on-premises en hosted IT-omgevingen en combinaties daarvan. Onze partners blinken uit in het leveren van een consistente en gebruikersgerichte ervaring over diverse platformen en apparaten. Deze aanpak heeft duizenden organisaties geholpen om de meest dringende IT-problemen aan te pakken met een snelle ROI.  

Ivanti Reseller Types

Ivanti Partners zijn divers: zowel qua grootte als scope. Wat ze gemeen hebben is de hoge standaard die ze nastreven voor hun oplossingen en diensten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kwalificerende bedrijven om Ivanti oplossingen te verkopen of as-a-service aan te bieden. 

Expert Solution Provider (ESP)
Ivanti ESPs zijn value-added resellers die deskundig Ivanti oplossingen kunnen implementeren en optimaliseren binnen jouw IT-omgeving. Daarnaast zijn ze getrained om een consistente, kosteneffectieve en gebruikersgerichte ervaring te bieden.
Managed Service Providers (MSP)
Ivanti MSPs leveren en beheren op netwerk gebaseerde diensten, -applicaties en -apparatuur. MSP partners verkopen Ivanti oplossingen via een abonnementsmodel. Ivanti is een MSP Alliance Accredited Vendor.
National Sales Providers (NSP)
Ivanti NSPs zijn grote internationale resellers. Zij verkopen Ivanti oplossingen als onderdeel van hun strategie aan een groot gevestigd klantenbestand.

Supply Chain Resellers

Ivanti Supply Chain Resellers leveren oplossingen om mobiel werken binnen de Supply Chain mogelijk en efficiĆ«nt te maken. Zij zijn de experts op het gebied van mission-critical device management, wireless infrastructure management, terminal emulation, spraakbesturing en mobiele applicatie ontwikkeling.