Ivanti Partner Network

Waarom een partner worden van Ivanti?

Hoor meer over het belang van ons partner-ecosysteem voor Ivanti's totale strategie.

Bekijk de video
Vind een Ivanti Partner

Ons partnernetwerk strekt zich uit over de hele wereld en over alle sectoren. Vind de juiste partner voor u.

Gebruik onze Partner Finder
Meld u aan om een Ivanti Partner te worden

Word wederverkoper van Ivanti producten en sluit u aan bij onze rijke en diverse gemeenschap van partners.

Word een Partner

Partnerschap om te groeien

Werk samen met Ivanti en help uw klanten hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken door elke IT-verbinding tussen apparaten, infrastructuur en mensen slimmer en veiliger te maken.   Van PC's en mobiele apparaten tot virtuele desktop-infrastructuur en het datacenter... IT-middelen opsporen, beheren, beveiligen en onderhouden van de cloud tot de edge... om de everywhere workplace mogelijk te maken.

Het Ivanti Partner Programma is ontworpen met de alomvattende overtuiging dat we samen beter zijn.  Als een Ivanti partner ontvangt u toegang tot exclusieve middelen, instrumenten en connecties om uw bedrijf te laten groeien.  We verhogen consequent onze investering in onze partnerschappen door meer voordelen en ondersteuning te bieden via het partnerprogramma.

Wordt partner van een bedrijf dat zijn portfolio van geïntegreerde oplossingen snel uitbreidt door overnames en interne ontwikkeling. Onze partners krijgen de unieke kans om hun bedrijf snel te laten groeien door toonaangevende oplossingen te bieden aan klanten van elke grootte over de hele wereld.

Ivanti Partner categorieën

Ivanti Partners zijn divers in de zin van hun omvang en toepassingsgebied, maar ze hebben allemaal hoge normen als het gaat om de producten en diensten die ze leveren. Of u nu wederverkoper wilt zijn van Ivanti producten, of onze oplossingen als een service wilt aanbieden, wij hebben verschillende opties beschikbaar voor organisaties die hiervoor in aanmerking komen. 

Expert Solution Providers (ESP)

ESP's zijn  ketenpartners die Ivanti oplossingen wederverkopen, die vaardigheden hebben om Ivanti oplossingen te architectureren, te implementeren en te optimaliseren.

National Sales Provider (NSP)

NSP's verkopen Ivanti oplossingen aan een grote en gevestigde klanten basis en voldoen aan specifieke criteria zoals het hebben van nationale en wereldwijde dekking.

Managed Service Providers (MSP)

MSP's verkopen Ivanti oplossingen als een abonnementsdienst en zorgen voor levering en beheer van netwerk-gebaseerde diensten, applicaties en apparatuur.

Ivanti One

Ivanti One partners bieden complementaire technologie├źn en hebben bewezen integratiemogelijkheden of compatibiliteit met Ivanti oplossingen. Klik hier voor meer informatie.

Ivanti Strategic Alliances

Erkende industrieleiders binnen de zakelijke en technologiemarkt. Zij consulteren, adviseren en integreren oplossingen voor klanten. Klik hier om een Strategic Alliance partner te vinden.

Referral Partners

Nog niet klaar voor een strategische samenwerking? Geen probleem, Referral Partners zijn partners die zich hebben geregistreerd of werken aan een actieve deal.

Public Sector Partners (PSP)

PSP's zijn een gespecialiseerde groep partners die hun deskundigheid inzetten in de federale, SLED- en hogeronderwijssector in de VS.

Supply Chain Resellers (SCR)

SCR's verkopen onze mobiele productiviteits oplossingen. Kom in contact met een SCR door hier te klikken. 

Delivery Partners

Ivanti's Delivery partners zijn vertrouwde partners om onze diensten te leveren, gebruikmakend van Ivanti's processen en methodologie.

OEM Partners

OEM-partners zijn toonaangevende IT-leveranciers die onze technologie van wereldklasse integreren. Klik hier voor meer informatie.

Geen verrassingen

Krijg verantwoording en transparantie

Vertrouwen wordt verdiend. Uw succes en vertrouwen in ons zijn de redenen van ons bestaan en de basis van wat we doen.

Onze partnerervaring is gebouwd voor ongecompliceerde transparantie in uw zaken met Ivanti. 

Wanneer u zich aansluit bij het Ivanti Partner Netwerk, kunt u kansen, innovatie, winstgevendheid, verantwoording en meer verwachten.

Ivanti partner network