Powering the Everywhere Enterprise

Ivanti neemt MobileIron en Pulse Secure over om intelligente en veilige ervaringen te bieden op alle apparaten in de hele organisatie. Lees het perbericht.

Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie.

 

Door MobileIron en Pulse Secure in het Ivanti-portfolio op te nemen, zijn organisaties in staat om proactief en autonoom zelfherstellende, zelfbeveiligende en zelfonderhoudend apparaten in de hele organisatie te gebruiken, waarbij klanten, medewerkers en IT-infrastructuren zich overal bevinden.

Klanten profiteren van real-time informatie over de status, beveiliging en prestaties van alle apparaten, van cloud tot edge. Hierdoor kunnen ze proactief kwetsbaarheden opsporen en verhelpen voordat ze een impact hebben op het bedrijf. Klanten worden in staat gesteld om apparaten te detecteren en te beheren, een veilige zero trust toegang te implementeren met contextuele automatisering en gepersonaliseerde ervaringen aan medewerkers te leveren, waardoor de productiviteit wordt verbeterd met een betere operationele snelheid, prijs en kwaliteit van de dienstverlening.

Bekijk het persbericht, de blog van Jim Schaper, voorzitter en CEO van Ivanti, met de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Meld u aan voor meer informatie

Wilt u voorop blijven lopen? Schrijf u dan nu in en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws over de aanwinsten.

78 van de Fortune 100-bedrijven vertrouwen op Ivanti.