Vraag een offerte op maat aan

Ontdek hoe je met Ivanti geld kan besparen en je IT-activiteiten kan stroomlijnen. Vul simpelweg het formulier in om het proces in werking te stellen. We nemen dan contact met je op om de gegevens op te vragen die nodig zijn om je een op maat gemaakte offerte aan te bieden.

Ivanti Prijsoverzicht

Wil je graag meer weten over Ivanti’s prijzen? Vraag dan hier een je offerte aan om een op maat gemaakt overzicht te ontvangen van de kosten op basis van jouw specifieke product- en omgevingsbehoeften.

Binnen de eerste drie maanden van gebruik van de oplossing voor het automatisch identificeren en verwijderen van ongebruikte software hadden we een besparing van $ 958.000 aan licentiekosten.
Ivanti biedt verschillende bundel- en licentiemogelijkheden aan voor ITSM inclusief de beveiligings- en ITOM-oplossingen, wat aantrekkelijk is voor organisaties die op zoek zijn naar een aanbod op maat. (Gartner Magic Quadrant for IT Service Management Tools, 2019)

Nog niet klaar om met iemand te praten? Bekijk dan dit korte interview van 15 minuten over de volledige Unified IT ELA, de pick 1 en pick 2 ELA's, licentiekortingen en veelgestelde vragen.