Unified IT

Enterprise License Agreement (ELA)

Een korte resumé

Bekijk de product focus, begrijp de voordelen

Gartner Report: Three-year Roadmap for Cost Optimization

Wat is een ELA?

Bekijk hier hoe onze ELA in zijn werk gaat.

Toekomstgericht en slim inkopen

Breng IT samen met de Unified IT ELA

Wil je meer eenheid in je IT activiteiten of spelen er meerdere IT projecten binnen je organisatie? Dan is de Unified IT ELA van Ivanti jouw beste optie: alle essentiële oplossingen van Ivanti voor de prijs van ongeveer één extra product. Stel je eens voor hoeveel langdradige inkoopprocessen dit bespaart! Krijg sneller groen licht voor je IT projecten omdat je met de Unified IT ELA al beschikking hebt tot endpoint management, security management, identity management, IT asset management en IT service management. 

Pick and choose - you can't loose

Kies uit de Unified IT Pick 2 of Pick 1 ELA voor bedrijven met 500 gebruikers en meer. Beide opties bieden de belangrijkste oplossingen binnen 1 of 2 productfamilies. Kies voor een eenvouding en veelzijdig user based abonnement om je grootste IT uitdaging de baas te worden. 

Ook voor Educatie en het MKB

Om aan de behoeften van meer organisaties te voldoen, stellen we een Academische ELA in, die extra kortingen op de Unified IT Pick 2 en Pick 1 ELA's biedt. We bieden ook een ELA aan specifiek voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB). Deze ELA biedt bedrijven met 100 of meer gebruikers een selecte reeks oplossingen uit de Ivanti productfamilies die precies aansluiten op de behoeften van groeiende ondernemingen.

Goed voor jou én goed voor de organisatie

Er gaat veel tijd, geld en moeite zitten in het beheren van verschillende leveranciers. Dat geldt niet alleen voor de inkoop-, support-, onderhouds- en compliancekwesties: het beïnvloedt ook je budget en het rendement uit je investeringen. 

Verminder leveranciersmoeheid
Zo veel leveranciers, zo weinig tijd om betekenisvolle relaties op te bouwen.
Vereenvoudig regels en compliance
Vergeet true-ups. Ons true-forwardproces laat je groeien zonder dat je budget wordt afgeknepen.
Voorspelbare budgetten
Een user based-abonnement maakt berekeningen en prognoses eenvoudiger.
Geniet van kortingen
Kortingen vanaf twee ELA niveaus — extra kortingen op basis van het aantal gebruikers. Onze ELA is ook beschikbaar via onze channel partners.
Bescherm je investering
Kies een twee- of driejarige overeenkomst zonder dure verlengingen (ook wel: 'renewals').
Keuzevrijheid
Gebruik sommige of alle technologieën uit meerdere productfamilies die het beste aansluiten bij je huidige uitdagingen.

Meer dan een goede prijs

Ja, de prijs is goed. Maar dat is niet het enige wat je krijgt als je voor de ELA kiest. Ten eerste zijn bij de meeste leveranciers true-ups duur en vervelend. We maken het eenvoudiger om te groeien en binnen budget te blijven met onze ‘True-Forward’ licensering. True-forward betekent dat je je licenties mag overschrijden tot maximaal 20% van je overeengekomen aantal. Aan het einde van elk jaar passen we je contractuele aantal aan zonder nacalculaties. Wel zo netjes, toch?

Ten tweede ontvang je toegang tot Ivanti Xtraction om dashboards te bouwen. Met de Unified IT ELA ontvang je als bonus ook de top 10 connectoren naar databronnen van derde partijen.

True-Forward
Haal meer uit je overeenkomst, zonder nacalculaties.
Xtraction Server
+ nog veel meer
Xtraction Enterprise plus de top 10 connectoren.

De crème de la crème van de Unified IT ELA

Wat dacht je van:

Vereenvoudig provisioning- en deprovisioningsprocessen. Geef medewerkers het juiste niveau van contextbewuste toegang, zodat ze overal productief kunnen zijn. Als ze van rol veranderen binnen de organisatie vormt zich geen beveiligingsrisico omdat rechten waar nodig worden ingetrokken en geactualiseerd. De oplossing biedt geautomatiseerde identiteitsworkflows die geïntegreerd zijn in de IT processen van asset-, security- en IT service management. 

Meer informatie

Diensten, kennis, software en meer in één selfservice portal. Je maak niet alleen je gebruikers zeldredzaam en in-controle: het biedt eeen selfservice catalog die zorgt voor automatisering, tracking en zichtbaarheid in de backend, zodat je management-, compliance- en governance processen worden geüpgraded. Je kunt bijvoorbeeld je softwareaanvragen automatiseren met goedkeuringen, ongebruikte software terugvorderen om kosten te optimaliseren en software uitrollen zonder handmatige interventie. 

Maak rap visuele dashboards die een geconsolideerd overzicht geeft over je volledige IT omgeving. De dashboards kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan gegevens van Ivanti producten en andere topleveranciers. Zoom in om gedetailleerdere gegevens te bekijken, om zo ook de lastigste vragen te kunnen beantwoorden.

Versnel de probleemoplossing van incidenten zonder het apparaat uberhaupt aan te raken. Met Ivanti kun je een apparaat automatisch isoleren nadat malware is gedetecteerd. Vervolgens kun je het apparaat diagnosticeren, herstellen, een image terugzetten – alles op afstand dankzij 'remote controle' – en het terug op het netwerk brengen wanneer het gevaar geweken is en het apparaat naar behoren functioneert.

Migreer naar Windows 10 en beheer de krankzinnige stroom van updates. Maak migraties eenvoudiger door profielinstellingen en gebruikersbestanden los te koppelen van de apparaten. Plaats eerst het besturingssysteem en applicaties op het apparaat, om vervolgens de profielinstellingen en gebruikersbestanden naadloos terug te plaatsen. Daarnaast helpt Ivanti je om een geautomatiseerd proces voor het uitrollen van updates op te zetten, zodat je elk Windows 10 kanaal aan verschillende groepen kunt leveren volgens je eigen planning. Probeer, test en gebruik het zonder angst voor overmatig netwerkverkeer.

Meer informatie

Verbeter de beveiliging en de compliance van softwarelicenties om risico’s te beperken. Weet wat er op je netwerk aanwezig is en manage software- en hardware kwetsbaarheden. Lever de juiste dashboards voor degene die je beveiliging en licentiecompliance bewaken en geef ze de mogelijkheid om te handelen. Denk aan patchen, rapporteren en auditrapporten verstrekken. Zo blijf je uit de buurt van boetes en bedreigingen voor de bedrijfsreputatie.