Ivanti Women in Technology

Wij steunen de ‘Women in Technology’

Bij Ivanti leeft er een passie voor diversiteit. In ons bedrijf is een community ontstaan die de ‘Women in Technology’-beweging ondersteunt. Ons doel is om via netwerkevenementen, opiniepeilingen, interessante rapporten, blogs en nieuwsberichten tot een uitwisseling van best practices te komen om de genderkloof te verkleinen en diversiteit te stimuleren. Zo kunnen bijvoorbeeld carrièreadviezen worden gedeeld. Scroll omlaag voor meer info!

Women in Technology Enquête 2019

We hebben meer dan 800 vrouwen in de technologie-industrie gevraagd naar hun ideeën, ervaringen en adviezen. In onze samenvatting van deze enquête vind je alle resultaten en een aantal praktische adviezen om de genderkloof te dichten. Een carrière in de technologie moet aantrekkelijk zijn: voor iedereen!

#MySuperPower

Bij Ivanti vieren we graag ons succes, en met deze fijne campagne zet de meerwaarde van vrouwen op de werkvloer in het zonnetje. We moedigen al onze vrouwelijke werknemers, klanten en partners dan ook aan om hun superkracht uit de doeken te doen op social media via #MySuperPower.

We spreken met vrouwen in technologie over hun ervaringen

Onze jaarlijkse EMEA Customer Conference, Interchange, brengt honderden klanten van over de hele wereld samen. Wij liften daarop mee door een netwerkevenement voor Women in Tech te organiseren. In onderstaande video delen enkele vrouwen die in 2018 deelnamen aan het evenement hun ideeën en ervaringen in hun loopbaan. 

Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Word lid van onze groep op LinkedIn

Check onze blog
Diversiteit in ITSM-rapport