Ivanti verwelkomt marktanalist Dr. Chase Cunningham en streetskating-legende Rodney Mullen en als keynote-sprekers tijdens eerste virtuele Ivanti Solutions Summit

Partner-event biedt nieuws, inzichten en actiegerichte stappen voor het realiseren en beveiligen van de Everywhere Workplace

DEN BOSCH — 27 mei 2021 —

Ivanti, dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt aan dat Dr. Chase Cunningham, marktanalist en bedenker van Forrester's Zero Trust eXtended Ecosystem, en Rodney Mullen, bekend als de ‘Godfather of modern street skating,’ keynote presentaties zullen geven op de Ivanti Solutions Summit. Daarnaast interviewt Ivanti CEO Jim Schaper een verrassende celebrity gast over de uitdagingen van het nastreven van een carrière buiten de traditionele kantooromgeving. Het thema van het virtuele klanten- en partnerevenement, dat plaatsvindt van 7 tot 9 juni, is ‘Empowering the Everywhere Workplace.’

Tijdens de Ivanti Solutions Summit zijn er diverse live demo's, klantsuccesverhalen en breakout sessies te zien in vijf verschillende tracks: manage, secure, service, verticals lines of business, en extended product groups. Deelnemers krijgen hier nieuws, inzichten en actiegerichte stappen van Ivanti-experts, klanten, partners en gastsprekers over hoe ze gedijen in de nieuwe Everywhere Workplace.

De legendarische skater en thoughtleader Rodney Mullen zal spreken over het combineren van kick flips en zakelijk inzicht. Mullen is niet alleen de Godfather van het moderne street skaten, hij is onder andere ook een Smithsonian Fellow, patenthouder, Pi Mu Epsilon lid en Director's Fellow aan MIT. Hij zal zijn ongeëvenaarde visie delen op doorlopende heruitvinding, het belang van de gemeenschap, een nomadisch werkleven en technologie. Verder zal Cunningham spreken over het belang van zero trust, waarom er zoveel aandacht voor is, en hoe organisaties met deze strategie een Everywhere Workplace kunnen realiseren beveiligen.

"Zero trust is een cruciaal middel om de Everywhere Workplace mogelijk te maken," zegt Cunningham. "Omdat werknemers steeds meer vanaf verschillende apparaten en locaties werken, moeten organisaties in staat zijn om hun IT-assets aan de edge te detecteren, beheren en beveiligen. Verder moeten IT-teams ervoor zorgen dat de juiste gebruikers op het juiste moment toegang hebben tot de juiste applicaties. Door een zero trust beveiligingsstrategie te implementeren, kunnen organisaties zichtbaarheid, gecentraliseerde controle en sterke authenticatie creëren van alle endpoints, en daarmee hun risico's aanzienlijk verlagen."

"We zijn verheugd om onze eerste virtuele klant- en partnertop te hosten," zegt Nayaki Nayyar, President, Service Management Solutions Group en Chief Product Officer bij Ivanti. "Vorig jaar worstelde de bedrijfswereld met een plotselinge transitie naar werken op afstand. Nu bereiden organisaties zich voor op het ondersteunen van gebruikers die zowel binnen als buiten het bedrijfsnetwerk werken. Met ons Ivanti Neurons automatiseringsplatform kunnen organisaties beter omgaan met de explosieve groei van apparaten, data en cybersecurity-bedreigingen, die het gevolg zijn van het veranderende werklandschap, en hun organisatie toekomstbestendig maken."

Wat: Ivanti Solutions Summit 2020

Wanneer: 7-9 juni 2021

Waar: Ga naar de Ivanti Solutions Summit 2021 website voor de agenda en om gratis te registreren.

Overige sprekers:

Jim Schaper, Voorzitter en CEO, Ivanti

Jeff Abbott, President, Ivanti

Jenny Rock, ITSM Product Engineer, Stad van Seattle

Jesse Miller, IT Specialist, Southstar Bank

En vele anderen

Over Ivanti 
Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers ontelbare apparaten om toegang te krijgen tot IT-applicaties en data over verschillende netwerken om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Het Ivanti Neurons automatiseringsplatform verbindt de toonaangevende unified endpoint management, zero trust security en enterprise service management oplossingen van het bedrijf en biedt zo een uniform IT-platform dat apparaten in staat stelt zichzelf te herstellen en te beveiligen en gebruikers in staat stelt tot zelfbediening. Meer dan 40.000 klanten, waaronder 78 van de Fortune 100, hebben Ivanti gekozen voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van hun IT assets van cloud tot edge, en het leveren van uitstekende eindgebruikerservaringen voor werknemers, waar en hoe ze ook werken. Voor meer informatie, bezoek www.ivanti.nl en volg @GoIvanti. 

Contactpersonen voor de pers

Jenny Pfleiderer
Ivanti
Director, Corporate Communications
+1 925-878-5655
[email protected]